Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Aztec, bazz veled aztán történnek az események... Ez a GSi nemsemmi hogy porrá tört, de azt nem vágom mitől lett volna bármi baja a gyereknek ha be van kötve. CS-on sem irnak túl sokat a dologról a srácok. Hogy mindig van hajógyárin vmi kress.. Tudom hogy van több calikerekes feka GSi, de itt Corner's Pub előtt állt mindig egy ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 inkább vonzom a trét ezerrel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 bazz ez nagyon csunyán összetört :) :) gondolom most a yard megint rászáll kicsit a témára.....meg a fókusz meg a hasonló tv-k is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Találtam egy picit lógó kábelt balelöl, és a végén a lökösbe dugva egy bigyót. Az lehet a hőjeladó? Talált öcsém egy arcot akinek van 20-as sorozat képe a kressről, ha megosztja a srác a képeket akkor szólok merre check :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Találtam egy picit lógó kábelt balelöl, és a végén a lökösbe dugva egy bigyót. Az lehet a hőjeladó? Talált öcsém egy arcot akinek van 20-as sorozat képe a kressről, ha megosztja a srác a képeket akkor szólok merre check :) sztem az a külső hőm mérőbizgentyűje, nem? :blink: azokat a képeket meg toljátok ha megvannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 sztem az a külső hőm mérőbizgentyűje, nem? :) Mé én mit mondtam? :blink: Nincs vki aki itt környéken (XVI) tudna pár képet csinálni a vasról amig még süt a nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 én vaok ill leszek mert most kell mennem családi lunch :blink: after dat leszek é! vagy ha kő oda tuom adni a gépet addig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Hát ez a gépsas konkrétan kuka.De a papírja még ér egy kis péézt. Sajnos csak az. Ez is csak az eszetlenség tökéletes mintája.Mákja volt az arcnak. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 NOCSAKNOCSAK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 én vaok ill leszek mert most kell mennem családi lunch :blink: after dat leszek é! vagy ha kő oda tuom adni a gépet addig :) Köszönöm, végülis Fazi adott, már töltöm fel képtárra :) NOCSAKNOCSAK "Álmodni még csak szabad" Megyek lepáramentesítőzöm az ablakokat, meg kiderítem hol csepereg az olaj. Aztán mondom a keptárcímet ha feltöltödött Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 NOCSAKNOCSAK Szép ez a caravan csak kicsit sokat kérnek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Fényképek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 NOCSAKNOCSAK Nem rossz, de ennyi pénzért ótvar sok. Érdekes az az MV6 futómű, azt azért megnézném közelebbről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 fél éve az még vectra a v6 kerékagy volt csak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Fényképek Dögös gép, tetszik a kipuff! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Nemhiszemel hogy csak ártani sikerült a párátlanitóval :blink: Tiszta pára lett minden amikor vittem vissza Fazinak a fényképezőt :) :) Lett még két kép a szigeti veszedelemről: első második Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 azt a rohadt :) :lol: Ez hogy jött össze a srácnak? Kivel versenyzett? Ismerjük a tagot? Én péntek éjszaka szlovákiában voltam de szombat hajnalban hazafelé jövet jégpáncél lett az út a megfagyó víztől és pici fékezésnél is már abs-volt :D Majd gurultam lassan kis kézifék majd piruett.Szerencse,hogy nem jött senki :blink: Lehet a szigeten is lefagyott a "pálya"? :) Mondjuk ha ez a kanyar elött volt akkor "no comment" az elég veszélyes rész..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Dögös gép, tetszik a kipuff! :blink: nekem a felnije jön be nagyon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Lett még két kép a szigeti veszedelemről: első második Ezen a 2 képen sokkal durvábban látszik hogy mennyire összetört az autó.Az embernek tényleg nagy mákja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 nekem a felnije jön be nagyon :) Gelko csak a szó hiányzik, és már intézem is!Heminek innen Kecskemétről ment fel 2 garni.Egy 14', és egy 13'. :) első második Férfimunka volt.Sztem azon a felnin még a mintájából ítélve nyárigumi is van fent.Szal újfent csak drakulálni tudok ehhez a.................... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Jaja az nyári gumi. A CS szerint kátyú miatt fordult egyet a srác. Meg benézte a 200 métert. Akkor is nagy mák volt, hogy túlélte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 a srác egy vtivel ment.... de a vti már lassult mikor főhősünk még tolta neki nem tudni kátyú vagy csúszás volt a para oka de fék és ez lett a vége! így utólag meg felelötlenség és nagyképűség lenne okoskodni mit basz6ott el..... Albert cartárs SRY már nem láttam a prájvitot írtam is és next time hijjá fel ésadom a gapet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Jó ha legközelebb Fazi nem jelentkezik be msnre miközben a telefonomat keresem hivlak :) Cs-n ez a baleset elég jól ki van vesézve... De még ha el is veri a VTI... Akkor se kéne eldurrannia az agyának. Mind1 gondolom mostantól "nagyon vigyáz". Holnap intézem a biztit a szép tiszta kocsimra meg kérek ocsmányirodában időpontot - aztán majd kérek eredetvizsgás időpontot is - azt vhogy könnyebb találni. Bürokrácia :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 amúgy meg a vti hiába 160LE akkor is gsi nyer ha tudják vezetni :blink: max nyári guma szar indulás vagy 8v lehet az akadály... legalábbis eddig köbö 10 külön vtivel mentem és abból csak 1 vert meg 1etlen 1x de az csinálva volt rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Mind1 gondolom mostantól "nagyon vigyáz". Feltéve ha lesz mire.Pl. hogy ne essen le a buszról, villamosról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts