Lanti Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Lanti láttam a videót..ha nincs rajta Cup akkor nem lesz rendes idő :) még az ég is beborult :D Azt a pirost hallomásból ismerem, nemrég jelentkezett OT-ra...anno Uhuhu ügyfele volt ha egyre gondolunk...képek ? talan az egyik videon rajta van, mert szembe jott velunk...
Gelko Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Az a fehércsoda a képen az csak szimplán szét lett kapva vagy bontódik? érdekelne belőle a légszűrő ház :) másik kérdés ha a légtömegmérőnek alacsony a feszültsége, akkor azt egy takarítással lehet orvosolni? ha igen akkor mivel takarítsam ki? Teljesen jó az új motor amit a fórum kapott.. a kép látszik de a HSZ-em nem :DDDD A hozzászólok résznél csak írni lehet szerkeszteni nem nagyon? a Szerkesztés résznél meg nem működnek a hangulatjelek..., a szövegablakban nem ugrik át a szó eleje a másik oldalra ha a szó nem fér ki, írjak még hibákat???? :DDDDD ui: begépelt szövegnél mikor küldeném el vagyis kattintok a "hozzászól" gombra ezt a hibaüzit kapom.. :Be kell írnod egy üzenetet --- mindezt chrome-on produkálva :) Igen légy oly kedves írjál még hibákat hisz másképp nem jövünk rá hogy vannak. Csak ne ide hanem a megfelelő topicba.
Elfix Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Banyek de jó egyben küldtem el ide :D két felé akartam szedni :D
mackosajt Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 A fórum fejlécében is látható hibamegoldási javaslatot elvégeznétek/elvégeztétek? Mellékesen, sokan voltak kint gyorsulni?
Demó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Megvan valakinek a helyezettek listája idökkel? :)
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Megvan valakinek a helyezettek listája idökkel? :) Nincs még meg, csak az opel négy kategóriájának első 3 helyezettjei. Krisztián nem kérte el Zolitól a papírt összesítve, így meg kell várni amíg felkerül a dragracingre... Opel 1kat: 1 DEMJÉN GERGELY 2 ILYÉS ZSOLT 3 VARGA GERGELY Opel 2kat: 1 Lajos Udvaros 2 Szaniszlo Tamás 3 Csürök Zoltán Opel 3kat 1. Vilmos Strasser 2. Kulcsár Zoltán 3. Zsombok Ferenc Opel 4kat. 1. Marin .B 2. Igor .k 4.Pozsonyi Ferenc
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 mindig van kifogás :D Persze... de gyere már el egyszer... persze ha apád odaadja a verdát... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Zsoltee Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 A dragracinges listákon nem is leszünk rajta. Ugyanis ettől az évtől éves licenszet kell vásárolni, azért hogy bekerülj a dragracinges időmérőbe. :)
kiskecso Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Persze... de gyere már el egyszer... persze ha apád odaadja a verdát... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: tavaly se volt poén már ez
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 tavaly se volt poén már ez Neked... :D :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
kiskecso Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Neked... :D :D :evilgrin: :evilgrin: remélem megfáztál
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Felnőtt ember lévén, felöltöztem, mert tudtam, hogy hideg lesz, így nem... :D :D :D :D
kiskecso Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 francba de most megígérem h ha kicsivel jobb idő lesz felnézek egy csütörtök este de csak ha kint leszel és végre visznek egy erős autóval :D
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 francba de most megígérem h ha kicsivel jobb idő lesz felnézek egy csütörtök este de csak ha kint leszel és végre visznek egy erős autóval :D Minek vigyelek? Van neked nem??? :D :D
Zsoltee Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Minek vigyelek? Van neked nem??? :D :D Nem a faterjáé? :D
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Nem a faterjáé? :D Ez már tavaly sem volt poénos... :D :D
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Tényleg Zsolti! Hogy muzsikált a verda? A nagy hideben nem is beszéltünk róla... :unsure: . Írtam Kohári Zolinak, hogy küldje el pls a mért eredményeket az Opel katra.
Recommended Posts