redline Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tegnap esti tankolás óta belegurultam 200km-t, és most 7,4L/100km-t mutat a BC :) utállak :blink: (ugye nulláztad a számlálót? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 utállak :blink: (ugye nulláztad a számlálót? ) anno meg Bazs utálta a BC-t mikor rosszul jelzett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tegnap esti tankolás óta belegurultam 200km-t, és most 7,4L/100km-t mutat a BC :blink: Szóval elugrottál erre+arra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tegnap esti tankolás óta belegurultam 200km-t, és most 7,4L/100km-t mutat a BC :) Jól van belőve az injektor méret? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ...Lereseteltem, remélem most fogja mutatni a fogyiátlagot... Igen Redi, kinulláztam :blink: De mér utálsz? Neked is simán tudna ennyit fogyasztani nem? Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez egyezni fog a kmórával mért értékkel. És arról sem hogy bármelyik megközelítené a valóságot 1%-os pontossággal. Franc tudja mekkora kerékhez van belőve az óra. De azért annyiban hiszek neki, hogy nem pl 10 a fogyim :D Sajna a külső hőfokmérő megint szarozik, pedig tegnap egyszer jó volt :) És a vízhőfokmérő sem jó, épphogy csak egy picit indul el fölfelé. Hekkelős a gép :) Szóval elugrottál erre+arra! :o Pesten tényleg ez van. Voltam Budán, Kistarcsán, meg ma dolgozni. Közben meg erre-arra, például otthon. Összejön :lol: Az hagyján de ma is meg holnap is kell menjek vele Q sokat. Ahelyett hogy mókolhatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 De mér utálsz? Neked is simán tudna ennyit fogyasztani nem? Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez egyezni fog a kmórával mért értékkel. És arról sem hogy bármelyik megközelítené a valóságot 1%-os pontossággal. Franc tudja mekkora kerékhez van belőve az óra. De azért annyiban hiszek neki, hogy nem pl 10 a fogyim :) persze 60-70 km-en :blink: :) amugy képletesen értettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Az hagyján de ma is meg holnap is kell menjek vele Q sokat. Ahelyett hogy mókolhatnám. Mire való a hétvége, ha nem ilyen manőverek végrehajtására? :blink: De ezt a hőfokmérőt én sem értem.Mint ahogy a km órát sem, mert ugye az cserés volt, de u.a. a gyártó, u.a a calibráltság, u.a. a W szám, szal én sem értettem, hogy mitől volt a BCszerint nekem magasabb fogyim.Vagy lehet, hogy ez a tényleges?Mert Hemi mondta korábban, hogy normál használat mellett neki a C20NE városban olyan 8.5L körül városon kívül 100km/h-ig pedig 6-6.5L-t eszik.Ha városban van egy-két lámpás őrület, akkor tudja felhúzni a városi fogyit 9L fölé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 tüntessétek ez a zárakat a 'csába és nem lesz velük gond...a csomagtartóból is be lehet jutni vész esetén...hatchback rulez :) :) igen és utána egy falazás... és ha nem nyit a központi akkor jár úgy mint én h telefonálhatok körbe melyik üveg a legolcsóbb bontóban :lol: esk kihúzom az ABS biztijét :blink: ESK jól teszed nagyfék helyett jó alaptuningnak :D komolyan nekem mióta lenn van köbö kéccerese a fékerő, az okát nem tudom de mikor első tesztköröket mentem fejeltem a szélvédőt - Irisz meg mögöttem jött és nem tudta mi bajom van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 persze 60-70 km-en :blink: :) amugy képletesen értettem Azt vágtam hogy képletesen érted, csak aszittem Te is ki tudsz belőle hozni ilyen fogyit. Most hazaértem, odakattintottam: 7,1L/100km :) Ez városon kivüli fogyi főleg, csak kis tökölés szok lenni benne Pólus mellett. És nem is tudnám sokkal följebb küldeni, mert az út nagy része gurulás a másik mögött 60-nal, szemben egyfolytában jönnek, és gödrök kerülgetése ezerrel. Azért M3-ason lebüntettem egy-két arcot :lol: Gergő! Azt vágom hogy nem megy a vasad perpillanat, de miért? Csak nem akarsz vele menni, vagy vmi baja is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jól veszem ki a helyzetből, hogy a GSI, amit Warwolf vett nemrég, most Albert tulajdona? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jól veszem ki a helyzetből, hogy a GSI, amit Warwolf vett nemrég, most Albert tulajdona? Ez a szomorú valóság.Lakásvásárlás Rlz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 igen és utána egy falazás... és ha nem nyit a központi akkor jár úgy mint én h telefonálhatok körbe melyik üveg a legolcsóbb bontóban :blink: ezért kell megtartani egy mechanikus zárat a verdán ami le van választva a központiról hűűű de jól is jött amikor a balcsi mellett éjfélkor nem nyilt ki a zár....sok(k) lett volna akkora még ez is...igy meg bemásztam a csomagtartón keresztül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Ez nem idevaló hozzászólás. A hírdetésed megtalálható az erre való topicban opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Sajna a külső hőfokmérő megint szarozik, pedig tegnap egyszer jó volt :blink: Majd adok neked egy újat. :) Ha ugyanojan kell bele mint a G Astrába akkor van még kettő is ha akarom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Gergő! Azt vágom hogy nem megy a vasad perpillanat, de miért? Csak nem akarsz vele menni, vagy vmi baja is van? Pedig m1 :) csak most szervezem életét kipuffos megint, fényelő, meg zárakkal is lesz hekkelés csak se ídőm se kedvem nem volt eddig foglalkozni véle :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 hmmm lehet, hogy megvan a 2006-os optika (mármint szinekből)? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Ha olvassa akkor üdv. a reggeli fehér gsi-s emberkének. (TV2 mellett) :blink: Fura volt láni ugyanolyan gépet mint az ényém :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 hmmm lehet, hogy megvan a 2006-os optika (mármint szinekből)? :blink: érdekes.... -en mutatna egy gsin... sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 érdekes.... -en mutatna egy gsin... sztem... arra gondolsz h nem jól ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Photoshoppal ki lehetne próbálni. Nem olyan bonyolult minta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 hmmm lehet, hogy megvan a 2006-os optika (mármint szinekből)? :blink: Nekem tetszik. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 hmmm lehet, hogy megvan a 2006-os optika (mármint szinekből)? :blink: Egy ilyen alakú bömbin jól mutat, de sztem a GSi-n nem lesz annyira okés.Amolyan nyújtás feelingje van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Majd adok neked egy újat. :) Ha ugyanojan kell bele mint a G Astrába akkor van még kettő is ha akarom. B) Köszi a felajánlást - foggalmam sincs hogy ugyanaz kell-e bele. Voltam hajnalban Sülysápon mire beértem melózni lement 7.0-ra a fogyim! (BC szerint természetesen) :D Pedig előztem ám mindent ami molyolt előttem (kivéve a rendőrt :o ) Csak az eső ne esett volna, esőben nem élmény a vezetés, nekem napsütés kell! És most is kint áll az esőben szegényke :) Megint egy darabig 9 fok volt, utána meg 44 :blink: Mindettől függetlenül qrva jó az autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Photoshoppal ki lehetne próbálni. Nem olyan bonyolult minta... persze ki lesz....nem vagyok olyan, hogy nekiesek eszetlenül mint nimfomán a vibrátornak majd jól meg lesz fótósoppolva (vagy gimp-elve)....ööö...bazs ittvagy? :blink: :D :o Mindettől függetlenül qrva jó az autó :lol: tele van a topik széthullott, kehes rozsdaboglyákkal te meg itt fényezed a vasad....ne offojjá B) B) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 tele van a topik széthullott, kehes rozsdaboglyákkal te meg itt fényezed a vasad....ne offojjá :lol: :D :blink: :) Tegnap Tomi annyit fikázta a vasat, hogy megsértődött, és most próbálom vígasztalni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts