Lanti Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Lassan itt az én időm :D :D :D tekerj még rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Az most jól jönne... akkora a dágvány, hogy vagy keresztben érkezek a bmw-vel, vagy nem tudok hazajönni vele... :blush: Ma felhívtam az önkormányzatot, és legnagyobb meglepetésemre mondták, hogy rendben kijönnek megnézni az utat... majd visszahívtak, hogy megnézték, és hétfőn letúrják, és újra szórják kővel... (3 évig bírta addig tök jó volt... de 6 éve csinálták...) Szóval kíváncsi leszek, hétfőn mi lesz... Nem volt az olyan rossz pedig... Mindenhol nagy dagonya van most. Jövőhéten megnézetem a hajtás és ha nincs nagy baj akkor jöhet a gumivásárlás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 na ma a törött rugó cseréje megoldotta a bal oldalon a csörgést, így most szépen áll/ül az eleje de még használható :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 na ma a törött rugó cseréje megoldotta a bal oldalon a csörgést, így most szépen áll/ül az eleje de még használható :) szerencse h nem ült le nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 szerencse h nem ült le nagyon a rugóra az van írva hogy 30/10 az meg a gyári gsi méret Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 http://aprod.hu/hirdetes/opel-senator-3-0i-IDO4xn.html#13915645a4;r:;s: ismeri valaki? Állapot stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 http://aprod.hu/hird...3915645a4;r:;s: ismeri valaki? Állapot stb? Vincze Sanyié, ex ex ex klubbelnök.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 és mi lett szeptemberre ??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 és mi lett szeptemberre ??????? Erőltetett menet volt az biztos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 és mi lett 2012 szeptemberére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 world trade center R.i.p Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Vandával 9.11.én jöttünk össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 és mi lesz 2013 szeptemberére ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 és mi lesz 2013 szeptemberére ? :D hát ezaz.... nincs project... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 vegyél egy senatort Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 http://aprod.hu/hird...3915645a4;r:;s: ismeri valaki? Állapot stb? Szerintem jól lett fotózva. Ahogy tudom évek óta nem ment a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 vegyél egy senatort elado? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 elado? persze, de tavasszal szét lesz vágva. Amikor nálam volt már akkor sem volt küszöb egyik oldalt sem a tornyok meg rohadtak. Pista ugye használta 1 évet...kb 4 éve áll egy helyben elég rossz állapotban. A motor sem járt évek óta de amikor le lett állítva akkor is volt baja. Sajnos nem sok része használható már még bontásra sem. Terveztem hogy felhozom játszós autó szintre de az is ott kezdődik hogy venni bele egy dual ram-ot és a kasztnira is rámegy 150-200 ezer. És akkor max valami matt festés...a műszaki is évekkel ezelött lejárt már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 sper ottvan benne.. kár lenne elpazarolni azt a jó autot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Én nagyon sajnálom mert szerettem és eléggé elfogytak itthon az "A" senatorok, de tényleg nem nagyon érdemes küzdeni vele. Amit el lehet adni belőle az el lesz a többi kuka. :) de ha kell egyben akkor szólj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 ha majd kelleni fog szólok :):) amugy szerintem most odamennénk 1 aksival és beindulna... :D mikor hoztad el pistától? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Elöször nála állt a ház elött, akkor kaptam egy felszólítást, hogy vigyem el közterületről. Utána volt majd egy évig Törökbálton Weisz Daninál és most Korinál van Alsónémedin. Pista meg lemondott róla, hogy intézzem el a sorsát :) Egyes részeinek meg is van már az új tulajdonosa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts