Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 bizony bizony.. manapság a fólia nem annyira tolerált.... nekem adott Diny másik ablakot.... e pl a hátsó üvegemet újra fóliázták és mondta a csóka h mire leszedte a régi ragasztót elment vele egy fél napja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 bizony bizony.. manapság a fólia nem annyira tolerált.... nekem adott Diny másik ablakot.... e pl a hátsó üvegemet újra fóliázták és mondta a csóka h mire leszedte a régi ragasztót elment vele egy fél napja... Ragasztó maradhat... azt mondták, a fólia ne legyen rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 hát azzal az a baj hogy jön egy erős kanyar és nem bírod magad levakarni utána az ablakrol :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 de még mindig nem köthet bele a hátsó oldalsó ablakba?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Nem szoktam... :D :D Észrevehetnétek már, hogy én ezt értetek teszem :D :D ritka manapság az ilyen ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 abba nem .. csak aintéknak minden full-full fekete.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 azt nem tudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 abba nem .. csak aintéknak minden full-full fekete.... fekete plexi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Hőlégfúvó, nehezen lejön, utána a ragasztót meg szappanos víz és olfapenge kombóval kell lezúzni az ablakról. Szopó, eléggé, de ha nincs más választás. Vagy, elviszed fóliáshoz hogy szedje le. Ugyan akkora szopás neki is, de Te legalább végignézheted ahogy szenved... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Hőlégfúvó, nehezen lejön, utána a ragasztót meg szappanos víz és olfapenge kombóval kell lezúzni az ablakról. Szopó, eléggé, de ha nincs más választás. Vagy, elviszed fóliáshoz hogy szedje le. Ugyan akkora szopás neki is, de Te legalább végignézheted ahogy szenved... :D Én is a fóliással szedettem le a hátsót. Azt mondta vért izzadt mire lejött. :D Amikor meg a műszakin letépték a fóliát az első ablakról, a ragasztómaradványokat folttisztító benzinnel mostam le. Az teljesen lehozza, és legalább be lehet tépni tőle közben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 tényleg Anti... a kalapács lehozza :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Én is a fóliással szedettem le a hátsót. Azt mondta vért izzadt mire lejött. :D Amikor meg a műszakin letépték a fóliát az első ablakról, a ragasztómaradványokat folttisztító benzinnel mostam le. Az teljesen lehozza, és legalább be lehet tépni tőle közben... :D Mivel vitted föl? Vatta? Nekem is van ragasztómaradvány a hátsó ablakon amit le kellene szedni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 kemény mikor 300nál elmegy melletted egy audi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 És nem csak épphogy megy el mellette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 A motoros srác végső stádiumban lévő daganatos beteg vagy jó az életbiztosítása? :o :o :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Na fog este esni Lanti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 na ez jókérdés.. némi havat mond estére :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 anti, nagyon xarok az utak.. este nem gsizek.. mentem most 1 kört de nem sok értelme van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 beraktam a lefujot... nem is lenne rossz... csináltam videot de az a rohadt telefon tartó amit az ablakra lehet rakni rezeg és elbassza a videot.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 anti, nagyon xarok az utak.. este nem gsizek.. mentem most 1 kört de nem sok értelme van... :( Ok... én is driftelek haza... fáradtság van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 beraktam a lefujot... nem is lenne rossz... csináltam videot de az a rohadt telefon tartó amit az ablakra lehet rakni rezeg és elbassza a videot.... :( tuti azért írtad h könyörögjünk h megoszd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 tuti azért írtad h könyörögjünk h megoszd nem... tényleg fos lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Mivel vitted föl? Vatta? Nekem is van ragasztómaradvány a hátsó ablakon amit le kellene szedni.... Egy sima kiselejtezett pamutpólót használtam, de utána lehet is kidobni, mert a ragasztó belekenődik ahogy az üvegről lejön. Hátsó ablakon a fűtőszálak hogy bírják a foltbenzint, azt nem tudom. Ja és tényleg csak jól szellőző helyiségben érdemes próbálkozni vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 ezt még nem láttam.. állat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 http://www.klasen-motors.com/shop/index.php?page=product&info=3362 hőh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts