Pehi Csabi Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 hát aki ismer tudja engem nehéz boltba küldeni, kivéve az asszonynak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 netről rendelve amerikai meg 1-2 angol oldalt dob fel... adidas.hu-n ezt a boltot meg a premiert biatorbágyon dobja de hétfőn voltam ott és nem volt de ha teher no gond csak hátha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 tipus/cikkszám megjegyez bolt felhiv és máris megmondják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 van ott egy adidas bolt elméletileg és ha szépen megkérlek bemész nekem megnézni van e ilyen cipő és h mennyibe kerül? :) Adidas superstar II....a legjobb valaha gyárott cipő! :) Nekem 3 pár van, de nem lehet megunni! :) Sajnos, ami nekem tetszik, nem kapható az eu-ban, az Adidas magyarország még válaszra se méltatott, hogy hogyan lehetne beszerezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 tipus/cikkszám megjegyez bolt felhiv és máris megmondják.... tiszáéknál már befürödtem így Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Adidas superstar II....a legjobb valaha gyárott cipő! :) én már egyikbe se bízom mert tuti úgy csinálják mint az elektromos cuccokat h 1-2év szétmenjen vegyél másikat... nekem is volt anno superstarom na az bírta a strapát Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 én már egyikbe se bízom mert tuti úgy csinálják mint az elektromos cuccokat h 1-2év szétmenjen vegyél másikat... nekem is volt anno superstarom na az bírta a strapát Az első már kihúzott 3 évet és elég sok fesztivált végigtűrt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Sziasztok ! "Kezdő pályafutó " vagyok és lenne egy két kérdésem . Érdeklődnék hogy megéri e a 2.0 8v motort turbósítani vagy inkább ne is fáradozzak vele . Köszönöm előre a válaszotok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Sziasztok ! "Kezdő pályafutó " vagyok és lenne egy két kérdésem . Érdeklődnék hogy megéri e a 2.0 8v motort turbósítani vagy inkább ne is fáradozzak vele . Köszönöm előre a válaszotok. Ne fáradozz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Szinte gondoltam :icon1: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 talán annyiba lenne jól megcsinálni, mint venni egy rendes LET-et.... c20get-et meg nem találsz itthon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Hát igen sajnos ezzel tisztában vagyok . ebay -en talán de ott pedig nem látom hogy mit is veszek meg ... Ami meg van a magyar piacon azok általában bódéval és papírokkal együtt akarják eladni irreális árért ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 ha a piros calibrára gondolsz... asszem vmi 200-rt árulják... szerintem egy NE turbosítása se állna meg olcsóbban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Ez Komoly . És hol? Én eddig amit találtam 400-600 ezert volt . de viszont ha tudsz valami elérhetőséget adni róla akkor azt megköszönném . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 nem találom már meg.. lehet megvette valami.. az is csak csinált turbos volt.... vannak itt nagy szakik akik tényleg értenek hozzá... de szerintem egy írható computer alap dolog lenne ha ilyet akarsz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Egy jó turbós Veki nem érdelel? Mielőtt megint belelocsolok egy kis lóvét tök feleslegesen... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 majd utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 majd utána vagy előtte :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 nehogy már jól járjon Anti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 nehogy már jól járjon Anti :D Nem szoktam... :D :D Észrevehetnétek már, hogy én ezt értetek teszem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Nem szoktam... :D :D Észrevehetnétek már, hogy én ezt értetek teszem :D :D Pont ezaz!!! nem értékelik!!! én is mindig azért csinálok valami újat, hogy Csabi meg Diny ne unatkozzon! De nem értékelik!! :D :DDDDDDDDDDDDD Értük teszem, áldozat de bevállalom! :DDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Pont ezaz!!! nem értékelik!!! én is mindig azért csinálok valami újat, hogy Csabi meg Diny ne unatkozzon! De nem értékelik!! :D :DDDDDDDDDDDDD Értük teszem, áldozat de bevállalom! :DDDDDDDD Az ATS kinek volt a kívánsága??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 azt csak azért csinálom, hogy feldobjam az embereket! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 ha nem esik holnap akkora gyere lurdyba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Régi fóliát szedett már le valaki ablakról? Necces? Mivel? Hogy? Ma majdnem ugrott a szusi forgalmi... :unsure: :omg: Nálunk csak késelni szabad Szigethalmon... :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts