Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

netről rendelve amerikai meg 1-2 angol oldalt dob fel... adidas.hu-n ezt a boltot meg a premiert biatorbágyon dobja de hétfőn voltam ott és nem volt de ha teher no gond csak hátha

Elküldve

van ott egy adidas bolt elméletileg és ha szépen megkérlek bemész nekem megnézni van e ilyen cipő és h mennyibe kerül? :)

Adidas superstar II....a legjobb valaha gyárott cipő! :)

Nekem 3 pár van, de nem lehet megunni! :)

Sajnos, ami nekem tetszik, nem kapható az eu-ban, az Adidas magyarország még válaszra se méltatott, hogy hogyan lehetne beszerezni...

5.jpg

Elküldve

Adidas superstar II....a legjobb valaha gyárott cipő! :)

én már egyikbe se bízom mert tuti úgy csinálják mint az elektromos cuccokat h 1-2év szétmenjen vegyél másikat... nekem is volt anno superstarom na az bírta a strapát

Elküldve

én már egyikbe se bízom mert tuti úgy csinálják mint az elektromos cuccokat h 1-2év szétmenjen vegyél másikat... nekem is volt anno superstarom na az bírta a strapát

Az első már kihúzott 3 évet és elég sok fesztivált végigtűrt! :)

Elküldve

Sziasztok ! "Kezdő pályafutó " vagyok és lenne egy két kérdésem . Érdeklődnék hogy megéri e a 2.0 8v motort turbósítani vagy inkább ne is fáradozzak vele . Köszönöm előre a válaszotok.

Elküldve

Sziasztok ! "Kezdő pályafutó " vagyok és lenne egy két kérdésem . Érdeklődnék hogy megéri e a 2.0 8v motort turbósítani vagy inkább ne is fáradozzak vele . Köszönöm előre a válaszotok.

Ne fáradozz.

Elküldve

Hát igen sajnos ezzel tisztában vagyok . ebay -en talán de ott pedig nem látom hogy mit is veszek meg ... Ami meg van a magyar piacon azok általában bódéval és papírokkal együtt akarják eladni irreális árért ...

Elküldve

Ez Komoly . És hol? Én eddig amit találtam 400-600 ezert volt . de viszont ha tudsz valami elérhetőséget adni róla akkor azt megköszönném .

Elküldve

nem találom már meg.. lehet megvette valami.. az is csak csinált turbos volt.... vannak itt nagy szakik akik tényleg értenek hozzá... de szerintem egy írható computer alap dolog lenne ha ilyet akarsz....

Elküldve

Nem szoktam... :D :D Észrevehetnétek már, hogy én ezt értetek teszem :D :D

Pont ezaz!!! nem értékelik!!! én is mindig azért csinálok valami újat, hogy Csabi meg Diny ne unatkozzon! De nem értékelik!! :D :DDDDDDDDDDDDD

Értük teszem, áldozat de bevállalom! :DDDDDDDD

Elküldve

Pont ezaz!!! nem értékelik!!! én is mindig azért csinálok valami újat, hogy Csabi meg Diny ne unatkozzon! De nem értékelik!! :D :DDDDDDDDDDDDD

Értük teszem, áldozat de bevállalom! :DDDDDDDD

Az ATS kinek volt a kívánsága??? :D

Elküldve

Régi fóliát szedett már le valaki ablakról? Necces? Mivel? Hogy? Ma majdnem ugrott a szusi forgalmi... :unsure: :omg: Nálunk csak késelni szabad Szigethalmon... :sick:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.