totti-x Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/615358_10151341195819573_1434613511_o.jpg Megláttam, és a szívembe szúrt az emléke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 muti a lámpákat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 ez most nem egy előnyös kép... valamit kéne feketítenem a kocsin.... lehet át kéne fújatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 fekete lámpákat akarok úgyis az angelek helyett.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 fekete lámpákat akarok úgyis az angelek helyett.. :) akkor én vevő leszek rá. Amugy szép lenne a dupla kerek lámpics ha oldalt nem lenne index és valameik lámpa villogna sárgán... Álá amcsi sztájl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Lanti! Hidd el, hogy szép az autód úgy ahogy van... ha meg nem bírsz magaddal, akkor fényeztess rá lángnyelveket, rajtszámot, neont alá... és az aluszárnyat se felejtsd el.. jaahhh... az ATS-t meg krómoztasd le... és már is illeni fog a lambóajtókhoz, és az indexes krómtükörhöz... :hug: :hiya: :omg: :omg: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Lanti! Hidd el, hogy szép az autód úgy ahogy van... ha meg nem bírsz magaddal, akkor fényeztess rá lángnyelveket, rajtszámot, neont alá... és az aluszárnyat se felejtsd el.. jaahhh... az ATS-t meg krómoztasd le... és már is illeni fog a lambóajtókhoz, és az indexes krómtükörhöz... :hug: :hiya: :omg: :omg: :omg: loooool :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Lanti! Hidd el, hogy szép az autód úgy ahogy van... ha meg nem bírsz magaddal, akkor fényeztess rá lángnyelveket, rajtszámot, neont alá... és az aluszárnyat se felejtsd el.. jaahhh... az ATS-t meg krómoztasd le... és már is illeni fog a lambóajtókhoz, és az indexes krómtükörhöz... :hug: :hiya: :omg: :omg: :omg: jaj márrr :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 ez tényleg nem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 ez így olyan fordos csak ennek hülyén áll Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Lanti! Hidd el, hogy szép az autód úgy ahogy van... ha meg nem bírsz magaddal, akkor fényeztess rá lángnyelveket, rajtszámot, neont alá... és az aluszárnyat se felejtsd el.. jaahhh... az ATS-t meg krómoztasd le... és már is illeni fog a lambóajtókhoz, és az indexes krómtükörhöz... :hug: :hiya: :omg: :omg: :omg: +1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Szerintem vagány a dupla kerek lámpa az Astrán. Én feltenném az enyémre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_sedan_gsi-6517628 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Ich gehe zu meinem Auto :D :D :D :D :D :D :D :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 helyzetjelentés: Kocsi itthon de semmi más nem jó :D megérkezéskor ugyanazt csinálta amit eddig.... szóval a hidegben fagyoskodtunk asszonnyal... egy óra után ami idő alatt a szaki elment másik mocivezérlőért az történt hogy fogta megnézte a másikat és visszatette a RÉGIT hogy azzal is jó... nah mondhatom hogy fél uton ott maradtam a kocsival... de haza értünk a szakival a hátam mögött... a lényeg hogy kocsi itthon van de mehetek másik szakihoz hurrááá.. cserélve lett benzinpumpa mert 1.5 bárt nyomott akkor generátor és egy ékszíj csere volt.. erre kért 40et amiből 20at vissza adott... mondhatom annyival jól jártam hogy legalább tudok menni a kocsival... a check engine lámpám folyamatosan villágít. most akkor cseréljem ki a moci vezt vagy mi######? :blink: :omg: Asszony most mondta hogy vegyem ki a check engine kis lámpáját :evilgrin: :goofy: :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 ez jópofa http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/hajt_lnc/opel6otolvltohcdohchozmotorhoz139714 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 ez jópofa http://hirdetotabla....zmotorhoz139714 a Jägermeistersárga B asconás srác hirdeti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 igen láttam, de akkor is jópofa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Jóreggelt :) Kinek van fehér gsi-je,gsi club matricával? És ma reggel a vácin volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Redline kolléga.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 A motorteret mutasd, itt az a lényeg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 elméletben elkelt mert másnál találtam a képet... és az ő adatlapján csak 136 le Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts