Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

csak a bőr :)

Ősszel nagyon rajta voltam hogy megvegyem bele, főleg hogy még fűthető is volt,de Zolival lebeszéltettem róla mamgam mert nem túl felhasználó barát.

Elküldve

na végre kikerültek ma a bilstein gátlók, és bekerültek a koni-k.... 75-ös rugó ki.. 35-ös be... kb ugyanott van... még kapott egy használt toronyszilentet az új helyett...

2013-01-05_13.14.25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

induljunk ki abból h a segged alatt van az "etlon" így nézve te ki nem adod a kezedből vagy szét nem bontod..ha mégis van baj nem kevés :D + dolgozó lány sok év terápia :D

Elküldve

Csabi ! a polír calibra turbo (Pista edition) felnik eladóak vagy esetleg 15ösre cserélhetőek...ezekre Pista vigyázott mert nincs lepadkázva :D

Elküldve

Csabi ! a polír calibra turbo (Pista edition) felnik eladóak vagy esetleg 15ösre cserélhetőek...ezekre Pista vigyázott mert nincs lepadkázva :D

nekem az nem jön be felpolírozva de köszi, lesz már 15ös gumival együtt

Elküldve

az nekem se teccett, bár lehet hogy csak a fehér kocsin nem állt jól... mint l Diny fehér astráján a schmidtek.. az is ronda volt...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.