Vktr Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 szerintetek ha ezt irja egy fejegység: iPod vezérlésre felkészítve akkor tud iphone-ról zenét beolvasni? Szerintem csak elmondták neki, hogy lehet, hogy egyszer kell majd Ipodot vezérelnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 hát lehet én gondolom rosszul.. de nekem a 8x16 ET30hoz is kellett adni az ívhez... 195/45el Az OZ 7,5x16 (talán) ET37 volt 205/45-el és elfért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 nah nagyok. cseréltem légtömegmérőt és fojtószeleppotenciómétert. a mostni tünetek : menni megy, de olyan mintha nem lenne sőt nincs sok alapjáratomm... a full aksim pedig qwa gyorsan lehuzza valami. ötletek???? mi lehet a baj? már nagyon idegesít a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Így passz.... esetleg keresd meg vele Vörös Petit... ő szeret elmojolni az ilyen hibákkal is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 kis esti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Jó nektek, nálunk abszolút semmi nincs amin csúszkálni lehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 itt se volt igazán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Így passz.... esetleg keresd meg vele Vörös Petit... ő szeret elmojolni az ilyen hibákkal is... nos az van hogy az aksitöltőm volt a szar :smartass: ma tudtam sokszor indítani de alapom csak néha volt. check engine lámpa eleinte nem villágított de utánna már igen. próbáltam tiltásig nyomni de max 5-6 ezerig engedi fel. utánna már villágított a lámpa. így valami tipp? de már pöcre elsőre is indul a vas. Szerk: most nem villogtattam ki de talán most mást fog villogni. majd kiderül ha Sopronból haza érünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Gyujtáskábel ? Meg még bármi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 mi ez a video? :DDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Gyujtáskábel ? Meg még bármi :D a régi kábelem az áthúzott szóval csere volt. azzal a lendülettel cseréltem gyertyákat is, amiből az egyik bele volt gyogyulva elég rendesen. gyujtással ninc bajom, viszont ami most jutott eszembe az az hogy a szivatom mintha nem menne... azt hol tudom eettleg megtalálni? C20NE a moci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Én most gondolkozom az állítható magasságú futómű beszerzésén. KW Variante 2-t néztem, újonnan nagyon drága, viszont elvileg a belseje állítható keménységű sárga Koni, ami éppen most is van a kocsi alatt és amivel meg vagyok elédegve, csak magas. Futóműben a szilenteket megpróbálhatod kicserélni Poliuretánra. Igaz elég drága mulatság, de nagyon jó úttartása lesz az autónak tőle. Igaz, jobban fog rázni és néha, főleg hidegben majd nyikorog, de hát ugye ez vele jár. Utca és pálya közötti kompromisszumot egyébként szerintem lehetetlen találni. Ami utcára már a "b@zdmegezkemény" az pályán egy hajóhinta. :) Szia! Nahh igen, egy állítható szett az már egy következő szint. Én picit sokallom ezeknek az árát, és nem sóherságból, csak úgy gondolom, hogy részben városban, a jó kis pesti utakon nem viselné jól a szívem, ha egy ilyen szettet csapok szét :) Márpedig egyelőre marad vegyes használatban a sas, két autót nem szeretnék fenntartani, talán majd egyszer oda is eljutok :) Így marad a kompromisszumos megoldás, persze lehetne sokkal jobb pályafutóművem is, viszont ezzel így még elmászkálok hétköznap, de mégsem billeg a pályán sem ( annyira, hogy szédüljek :D ). Igen, a poliuretánban gondolkozunk mi is, mérlegelek, hogy az amit a pályán pluszban adna, az mekkora negatív hatással lenne a hétköznapi közlekedésben, gondolok itt a bekötési pontokat érő terhelésekre, ilyenek. Tudom, csaj vagyok, de azért amennyire tudok, próbálok vigyázni is a szemem fényére, attól még, mert néha hajtom is :D Meglátjuk még, nem olyan régi a futómű, hogy már a cseréjén akarjak gondolkozni, így majd mire odajutok, megszülöm, mi legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 nos az van hogy az aksitöltőm volt a szar :smartass: ma tudtam sokszor indítani de alapom csak néha volt. check engine lámpa eleinte nem villágított de utánna már igen. próbáltam tiltásig nyomni de max 5-6 ezerig engedi fel. utánna már villágított a lámpa. így valami tipp? de már pöcre elsőre is indul a vas. Szerk: most nem villogtattam ki de talán most mást fog villogni. majd kiderül ha Sopronból haza érünk. Szia! Alapjárati motort nézted már? A fordulaton felvillanáshoz nincs köze, viszont azt, ha nincs alapjárat, vagy alacsony, akár okozhatja is talán. Vagy valamelyik cső a környékén nincs megsérülve, és szív falsot? Nem oly rég az én alapjárati mocim is elnyekkent, igaz nekem akkor pont, hogy magas volt, ilyen 1500-2000 környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 KW Variante 2-t néztem,... mennyi egy olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Jó nektek, nálunk abszolút semmi nincs amin csúszkálni lehetne... Dehogynem. Ott van a pálya a tökömtuggya-lakótelep meg a suzuki között. Vagy a jó öreg tecsóparkoló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 nos az van hogy az aksitöltőm volt a szar :smartass: ma tudtam sokszor indítani de alapom csak néha volt. check engine lámpa eleinte nem villágított de utánna már igen. próbáltam tiltásig nyomni de max 5-6 ezerig engedi fel. utánna már villágított a lámpa. így valami tipp? de már pöcre elsőre is indul a vas. Szerk: most nem villogtattam ki de talán most mást fog villogni. majd kiderül ha Sopronból haza érünk. Én még mindig azt mondom, hogy a test kábel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Jah... ma hogy már végre száraz volt az út itt ott... egy VTI pipa... :icon1: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 akkor már lehet egy Gsi-t is le tudnál nyomni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 akkor már lehet egy Gsi-t is le tudnál nyomni Nincs aki mellém álljon... :D :D meg igazából 100-ról húz jópofát... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 Dehogynem. Ott van a pálya a tökömtuggya-lakótelep meg a suzuki között. Vagy a jó öreg tecsóparkoló... Nem hely nincs, HÓ nincs :D Egyébként tesco parkolóban már kaptam csekket annó a BMWvel, szóval, igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 csekket tesco parkolóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 Nincs aki mellém álljon... :D :D meg igazából 100-ról húz jópofát... :hiya: Én szívesen melléd állnék csak ártana az imidzsednek ha egy lerugott caravan lenyomna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 csekket tesco parkolóban? Hja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 Én szívesen melléd állnék csak ártana az imidzsednek ha egy lerugott caravan lenyomna :D :D :D :D Akkor megpróbálnék azzal jól kijönni a sztoriból, hogy ez viszont levisz a tengerpartig meg vissza... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts