Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  opeltomi írta:
Az új fürgéket is azzal festették az elején.

Aztecnél van belőle. :blink:

Emlékszel te is jöttél érte Antival. :)

Minnyá keresek valami hasonló színt.

Emlékszem, de azért üvegben kicsit más, mint kocsin.

Elküldve

Nyolcvanas tempónál megláttam egy krátererdőt előttem, és elfékeztem magam a vizes úton. Frankón blokkoltak a kerekek, én rugdostam a féket hogy ne csússzak le az útról. Öööö... elvileg nem kéne benne lennie ABS-nek? Vagy nem kellett volna egyből visszaengednem a féket blokk után?

Nem mintha zavarna, elég sok rosszat hallottam már az ABS-ről...

Ja igen, tegnap. Besasoltam a kocsi alá, a küszöbről azt a lepattinható részt nem sikerült leszednem, de a felemeléshez nem is kell leszedni ha jól láttam. Megtaláltam az emelőt, az 1.segélyládát, elakadásjelző3szöget, szóval mindent. Már csak egy pótkereket kell szereznem, de lehet berakom az egyik 15-ös szlikket. Jó az a következő gumisig. (De úgyse kapok defektet.)

Elküldve
  Albert írta:
Nyolcvanas tempónál megláttam egy krátererdőt előttem, és elfékeztem magam a vizes úton. Frankón blokkoltak a kerekek, én rugdostam a féket hogy ne csússzak le az útról. Öööö... elvileg nem kéne benne lennie ABS-nek? Vagy nem kellett volna egyből visszaengednem a féket blokk után?

Nem mintha zavarna, elég sok rosszat hallottam már az ABS-ről...

letaposod a féket erőbő,l erre abs elkezd dolgozni

nem kell visszaengedni meg semmi ilyesmit csinálni...pont erre találták ki, ha pánikból taposol akkor dolgozzon helyetted

Elküldve

Egyébként már én is tapasztaltam az ABS szokatlan működését, bár ez csak nekem volt szokatlan.Echte jégen nem műkszik.Szépen beblokkol a kerék, aztán csúszunk.De latyakon, mikor ténylegesen különbözően tapad a kerék, akkor műxik.De satu esetén főleg.Bár igazán hatékonyan csak száraz uton csinálta amit kellett!

Eddig, és nekem.

Elküldve

Enyim blokkolt keményen, de nem vártam meg hogy lesz-e ABS vagy nem, hanem visszaengedtem. El tudok képzelni összefüggést a hosszú úton kigyulladó ABS lámpa és a nem működő ABS között...

Majd meglátjuk. Tesztelni kell

Elküldve
  Albert írta:
Enyim blokkolt keményen, de nem vártam meg hogy lesz-e ABS vagy nem, hanem visszaengedtem. El tudok képzelni összefüggést a hosszú úton kigyulladó ABS lámpa és a nem működő ABS között...

Majd meglátjuk. Tesztelni kell

Először nézzétek meg azokat a kerékjeladókat, amikről már korábban beszéltünk.De amúgy jobban belegondolva, ha trepniig tapostam a pedált, akkor kezdett el kerregni, rendesen.Bár mostanság amilyen idő volt, inkább szépen finoman jártam vele.Még én is erősen az ismerkedési stádiumban tartottam.

Elküldve
  Tom írta:
Lett hátsó GSi lökösöm Coupe jóvoltából! :)

Ráadásul elég jó áron. :blink:

Most látom,hogy hiányzik az egész autóm hátulja :) :lol: :D :o

Elküldve
  Tom írta:
Lett hátsó GSi lökösöm Coupe jóvoltából! :)

Ráadásul elég jó áron. :)

még haza se értem és már dicsekszik :lol: :D :o .

Jó fej a bontós fickó lehet vele alkudozni. :blink: Azért már jól széthordtuk azt a gsi-t.Ha esetleg valakit még érdekel a hátsó lámpák gyáriak és szépek az ülések nincsenek kiszakadva a karoszéria elemek jók nem rohadnak,és ráadásul klimás.Ja kaptam ajándékba töle egy kerékkulcsot.

Elküldve
  coupe írta:
Ja kaptam ajándékba töle egy kerékkulcsot.

Csak hogy neked is legyen benne valami biznisz...:-)

redline írta:
ez a klima dolog jolhangzik... :)

meg kellene venni

Redi! Az csak súly! :blink: :)

Elküldve
  Atommanó írta:
Csak hogy neked is legyen benne valami biznisz...:-)

Redi! Az csak súly! :blink: :)

nemszámit :lol:

ha drag bajnokot akarnék építeni belőle nem ilyesmiket vennék amik tervben vannak.....a slickpusztítós nick-et meghagyom neked :D :)

Elküldve

Petigsi!

Anit pár oldalal elörébb beírta a számot csörögj oda.

Redi!

Én mielött megvettem volna bazstól a kocsit körbe jártam ezt az utólagos klima beépítést hát nem olyan egyszerü és nem igazán válalkozik rá senki.Amúgy a komplet klima olyan 100-120 körül van + beszerelé.Sajnos nem olcsó :blink: De szerintem a klima nagyon nagy találmány Úgyhogy szerintem minden pénzt megér.

Elküldve
  coupe írta:
Redi!

Én mielött megvettem volna bazstól a kocsit körbe jártam ezt az utólagos klima beépítést hát nem olyan egyszerü és nem igazán válalkozik rá senki.Amúgy a komplet klima olyan 100-120 körül van + beszerelé.Sajnos nem olcsó :blink: De szerintem a klima nagyon nagy találmány Úgyhogy szerintem minden pénzt megér.

mármint a kupéba szerettél volna utólagos klímát?

mellesleg a 100-120 sztem sok, tudtommal olyan 80 körül mentek az ilyesmik (legalábbis anno itt a fórumon is árulgattak ilyesmit)

Elküldve
  redline írta:
mármint a kupéba szerettél volna utólagos klímát?

mellesleg a 100-120 sztem sok, tudtommal olyan 80 körül mentek az ilyesmik (legalábbis anno itt a fórumon is árulgattak ilyesmit)

Nem a coupeba.Nem volt eladó klimás gsi és gondoltam majd veszek bele utólag nem lehet olyan bonyolult berakni.Csak senki se válalja szívesen mert még a műszerfalat is ki kell szedni.Csak akkor érdemes megvenni ha már tudod ki fogja berakni.Az ár komplet klimára vonatkozik és benne van a középkonzol is.(legalábbis mikor kérdeztem ennyiért ment ha volt egyáltalán.)Egy telefont ez is megér szerintem hogy pontosan mennyiért adnák oda a komplet klimát.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.