kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ennyit dumálni, nem szoktam én ehhez hozzá, több oldal írogatás nahát :D ennyit tesz h egy celeb bejelenti visszavonulását :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Koszos, tankbetöltő ajtaja érdekesen áll, felni mintha padkázva lenne, lökös picit lóg... a kép túl exponált, szinte vakít. :) Vagy nem ezt kell nézni, hanem azt, hogy majdnem a felni peremén ül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Kecsó ez tuti még az a kép mikor 1x feljöttél 5 éve HGDC talira!?? ott készült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Hali. Ha jól emlékszem, tőled vettem annak idején a gsi hátsó hidat. Azóta is jól van, köszöni szépen. :D Kapott egy stabilizátort is. Apropó klubélet, Lurdyhoz kijársz néha? Szia! Huhh, most így visszaemlékezve már nem merem 100%-os bizonyossággal kijelenteni, hogy emlékszem rá :D , szegény megboldogult Kadettem elemeiben rengeteg felé él tovább ( cserébe a telefonkönyvem tele van mindenféle alkatrészes számokkal :D :D ) De, ha még mindig hibátlan, annak csak örülök, legalább jó kezekbe került a híd is :icon1: Egyszer-egyszer ki szoktam nézni, de nem túl gyakran. Először itt a fórumon igyekszem "beilleszkedni". :icon1: Sajnos annyira nem ismerem még a társaságot, hogy csak úgy kisasszézzak közétek pacsikat szórva :D :D :D Te kint szoktál lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Újjabb kísérlet, talán mostmár jó lesz :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Kecsó ez tuti még az a kép mikor 1x feljöttél 5 éve HGDC talira!?? ott készült? 2008-as és NEM EGYSZER VOLTAM FENT!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ugye, hogy tudtam én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 2x voltam lurdys talin is :P :P :P :P :P :P :P :P :icon7: :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ovagyunke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ez már olyan régi kép, h az időtől megsárgult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 vén gsi turbo is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Kálba (nem hiszem sok embernek mond ez a település név valamit) 2 napon belül 3 astra gsi-t láttam ebből ma 2 5 percen belül :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ebből látszik h vidéken szart szállítani használják... vonóhorog volt rajta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ebből látszik h vidéken szart szállítani használják... eközben pesten meg...... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 amúgy semmi vonóhorog 2 belőle egész pofás is volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Te kint szoktál lenni? Néha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Kálba (nem hiszem sok embernek mond ez a település név valamit) 2 napon belül 3 astra gsi-t láttam ebből ma 2 5 percen belül :blink: voltam ott párszor, rokoni szálak, mára már kicsit besötétült az átlag bőrszín...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Újjabb kísérlet, talán mostmár jó lesz :icon1: A 2. TC pályanapon is voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Köszönöm Lanti :D Én mit rontok el, hogy nem sikerült vajon? Többször már nem akartam próbálkozni, így is ég a pofámról a bőr :D @ Zsoltee: Csak a második TC pályanapon voltam, ez a kép is ott készült, kedves ismerős által :icon1: Neked azóta kiderült mi volt a baja a kocsinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 @ Zsoltee: Csak a második TC pályanapon voltam, ez a kép is ott készült, kedves ismerős által :icon1: Neked azóta kiderült mi volt a baja a kocsinak? Akkor azért volt ismerős a verda, netán nem Te kaptál követ a szélvédőbe a pályán? :) Kiderült, le votl lazulva a főtengely végén az ékszíjtárcsa és mozgott, meg akkor még csak döglődőben volt a lambdaszondám ( azóta vettem újat, mert teljesen meghalt ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Akkor azért volt ismerős a verda, netán nem Te kaptál követ a szélvédőbe a pályán? :) Kiderült, le votl lazulva a főtengely végén az ékszíjtárcsa és mozgott, meg akkor még csak döglődőben volt a lambdaszondám ( azóta vettem újat, mert teljesen meghalt ) :) Szia! De-de, én voltam a "szerencsés", akkor elég bosszús is voltam miatta, de végülis ez az utcán is reális veszélyforrás, szóval már beletörődtem, néztem üvegest, elvileg nem olyan vészesen drágán kijavítják. Valahol én is elrontottam, nagyon lemásztam a koszos részre a célegyenesben.. Viszont elsőosztályú móka volt, nekem sokkal jobban tetszett, mint a Hungaroring, bár nem rendelkezem túl nagy versenyzői "rutinnal". :icon1: Viszont nagyon pozitívan csalódtam a futóműben, annak ellenére, hogy utcai használatra, kompromisszumokkal készül az autó, nagyon szépen helytállt. Biztos, hogy ha jövőre is szerveznek, azon is ottleszünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Szia! De-de, én voltam a "szerencsés", akkor elég bosszús is voltam miatta, de végülis ez az utcán is reális veszélyforrás, szóval már beletörődtem, néztem üvegest, elvileg nem olyan vészesen drágán kijavítják. Valahol én is elrontottam, nagyon lemásztam a koszos részre a célegyenesben.. Viszont elsőosztályú móka volt, nekem sokkal jobban tetszett, mint a Hungaroring, bár nem rendelkezem túl nagy versenyzői "rutinnal". :icon1: Viszont nagyon pozitívan csalódtam a futóműben, annak ellenére, hogy utcai használatra, kompromisszumokkal készül az autó, nagyon szépen helytállt. Biztos, hogy ha jövőre is szerveznek, azon is ottleszünk :D A lényeg hogy nem lett komolyabb baj. Hö jövőre is lesz ilyen, akkor tuti biztos hogy találkozni fogunk :) Az Én autóm ha ment volna rendesen, szerintem a csoportomban egyedül a Saxo VTS-t nem tudtam volna körbeautózni, egyébként mindenkit. :) Kanyarban így is nagyon jól viselkedett a kocsi, viszont kigyorsításban és az egyenesben sajnos nagyon lassú voltam. Hát ezvan, majd legközelebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts