kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 tudod mikor megkérsz valakit h vigyen egy turbossal.. akkor jönnek: ismerős :D kb 6éve ígérgeti nekem is a "élmény"autózást :D de már se kadett se bubu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 ismerős :D kb 6éve ígérgeti nekem is a "élmény"autózást :D de már se kadett se bubu 6 éve nem voltál pesten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 múlthéten is voltam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Nekem is ugyan úgy esik, csúszi, vizes... Ez is turbós... Nem mellesleg 1600 kg felett mocorog... :goofy: :blush: na, majd Diny kiáll veled az XE-vel és ha lenyomod akkor beindítom a turbost :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 múlthéten is voltam :P de minek :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 6 éve nem voltál pesten :D :D :D :D Én meg egy szemétláda vagyok, hogy nem mentem fel ért oda messzi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 De várom már hogy Lanti elverje a BMW-t. Csak ö meg hamarabb bontja el minthogy legyen tapadás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 4 dupla sajtburgerért Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 :D :D :D Én meg egy szemétláda vagyok, hogy nem mentem fel ért oda messzi... :D hun is laksz te? szigethalom ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 De várom már hogy Lanti elverje a BMW-t. Csak ö meg hamarabb bontja el minthogy legyen tapadás... Nem mondom, hogy jobban megy mint a turbós... csak jól megy... kíváncsi lennék rá pl alul mi a helyzet, és felül mi... jó viszonyítási alap lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 De várom már hogy Lanti elverje a BMW-t. Csak ö meg hamarabb bontja el minthogy legyen tapadás... félő h eljön a j9vőhét és már nem lesz motor benne :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 és én vagyok a puding ......................................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 hun is laksz te? szigethalom ? Jah! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 látod Anti máris helybe jön neked az ellenfél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 félő h eljön a j9vőhét és már nem lesz motor benne :( :) Akkor itt a most csüt... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 ha +20 és száraz napsütés lesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 félő h eljön a j9vőhét és már nem lesz motor benne :( :) azután mi lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 azután mi lesz ? sugárhajtómű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 látod Anti máris helybe jön neked az ellenfél :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 azután mi lesz ? lesz hova tennie a halom ATS-t... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 lesz hova tennie a halom ATS-t... :D :D :wub: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 most vagy én vagyok a hülye vagy ti van az Anti aki eladja a turbos gsi-t vesz egy óóódit egy seat-t majd a veki amit vált egy bubu aztán vissza a veki meg van a Lanti van egy gsi-t eladja a vekibe is beleszagolt aztán megveszi Anti gsiének romjait épít belőle egy várat aztán szét szedi KÉRDEM ÉN HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nóóóóóóóóóómálisak ezek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 sugárhajtómű :D magyarul felgyújtod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 ha +20 és száraz napsütés lesz :D :D a 20 fok még csak csak... de kicsit gondban vagyok, hogy intézzek neked este 9-re napsütést... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 most vagy én vagyok a hülye vagy ti van az Anti aki eladja a turbos gsi-t vesz egy óóódit egy seat-t majd a veki amit vált egy bubu aztán vissza a veki meg van a Lanti van egy gsi-t eladja a vekibe is beleszagolt aztán megveszi Anti gsiének romjait épít belőle egy várat aztán szét szedi KÉRDEM ÉN HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nóóóóóóóóóómálisak ezek ? Mi olyanok vagyunk mint a brókerek... hasznot nem termelünk, de forgalmat azt igen :D :D "Egy bróker és egy spekuláns sétálgatnak az utcán. Találkoznak egy kutyapiszokkal, mire a bróker azt mondja a spekulánsnak: - Ha megeszed, adok neked tízmillió forintot! Jól van, a spekuláns nem is tud ellenállni a kísértésnek. Falatozni kezd... A bróker már épp kezdené megbánni az ígéretét, amikor ismét találnak egy kutya piszkot. Megszólal a spekuláns: - Ha megeszed, én is adok tízmilliót. A brókernek sem kell több, rögvest kajálni kezd. Kicsit később újra egymás mellett sétálgatnak. Így a spekuláns: - Hallod, de szomorú dolog ez, hogy ennyit kínlódtunk és nem kerestünk semmit. Mire a bróker: - Hát igen, de húszmilliós forgalmat bonyolítottunk." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts