Pehi Csabi Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 150kmig tanul a computer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 150kmig tanul a computer? a tiédbe ma 3perc után megtanulta mi a dolga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 hát ezaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 150kmig tanul a computer? igen, mivel a 90 módosítható adat 90%-a módosítva lett... befecskendezés ideje, helye...turbónyomás pl csak 4%-kal lett megemelve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 igen, mivel a 90 módosítható adat 90%-a módosítva lett... befecskendezés ideje, helye...turbónyomás pl csak 4%-kal lett megemelve.. hát már a BMW gyári se az igazi... magyarul eddig xarvolt most jólesz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 én értem, hogy változtatva lett sok minden de magától állítgatja vagy mi hogy annyi km kell neki, nem úgy van, hogy megírják a progit akkor az annyi és kész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Szerintem Anti arra gondol, hogy a mért értékek most teljesen mások, mint amilyenek előtte voltak és ugye resetelve is lett a computer, ezért újra be kell magát kalibrálnia. Sok adattal dolgozik ugye az ECU és folyamatosan mindig a legjobb teljesítményt illetve fogyasztást akarja kihozni a kocsiból, ezért most újra kell tanulnia, mi a jó és mi nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 én értem, hogy változtatva lett sok minden de magától állítgatja vagy mi hogy annyi km kell neki, nem úgy van, hogy megírják a progit akkor az annyi és kész? Anti csak azt irta ha 90adat 90%át módosították.. valószínű van benn 1000 adat ami ezekhez tartozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 hát már a BMW gyári se az igazi... magyarul eddig xarvolt most jólesz? :D :D igazából az euro besorolás romlana így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 én értem, hogy változtatva lett sok minden de magától állítgatja vagy mi hogy annyi km kell neki, nem úgy van, hogy megírják a progit akkor az annyi és kész? kb így van... vesz alapértékeket, amikhez, amik között kompenzál... a subaru is ilyen volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 öcsém micsoda technológia :D nekem tényleg 3 perc volt ma is a kadi mire aksi rátétel után beállt az alapjárat, onnantól kezdve ha elkezd melegedni a moci lehet nylezni neki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 öcsém micsoda technológia :D nekem tényleg 3 perc volt ma is a kadi mire aksi rátétel után beállt az alapjárat, onnantól kezdve ha elkezd melegedni a moci lehet nylezni neki :D :D és még az a 3p is szarnak számit mert egy rendes XE azonnal hibátlan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 és még az a 3p is szarnak számit mert egy rendes XE azonnal hibátlan :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 na persze 1 hónapja nem volt rajta legalább az aksi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Csabi mostmár ne próbáld megmagyarázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 na persze 1 hónapja nem volt rajta legalább az aksi na és elfejtette.. de nemgond, megtanulta újra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Csabi lehet hogy a Te autódban az akksinak kellett tanulni, nem a computernek nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Valahogy az összetartás hiányzik a tulajokból, oké, Ti ittvagytok, 6-8 ember, akik már évek óta ismeritek egymást, de nagyon sokan nem veszik a fáradtságot a klubéletre sajnos. Szerintem. :D :D :D Valahogy ezt mindenki észreveszi....... Gelko, gyári állapotú forgalmi nem elég??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 hát Dininek is ha le van véve sokáig az aksisaru az elején ugyanazt csinálja mint nekem és kb az összes ismerősnek aki elrakja téli álomra az autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 zsezseg az oldal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 látod Kicsikecsó... a bmw... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Gyári XE-m nekem is van...illetve bár hozná a gyárit...de így 20 év után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 látod Kicsikecsó... a bmw... :D :D :D most már vagizol.... előtte meg be se merted szúrni mert még egy xe is megszorongatta :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 most már vagizol.... előtte meg be se merted szúrni mert még egy xe is megszorongatta :icon6: :D :D :D :D Azért a Veki még itt van, ha bármi gond adódnak.. :evilgrin: :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 :D :D :D :D Azért a Veki még itt van, ha bármi gond adódnak.. :evilgrin: :icon10: azonnal harcba fogható.... most legalább 1 óra kéne mire újraéleszted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts