kiskecso Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 Ózdra kell egy gsi talit csinálni mert vagy 4et láttam csak ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 férfinemiszervé nem pihened magad ki, ki fogod csinálni magad egyszer csak eldőlsz majd <_< pihenésre most nincs idő :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 tegnapi subarutreffen eredmények... kíváncsi vagyok ki lehetett.... "Jó kis este volt ez megint, csak ezek az opelos hüjegyerekek... Ha normális autója nincs, legalább vezetni tudjon!" csak ki kéne 1x nézni a gsivel ;) Nem volt semmi, csak az egyik srác Opellel ment és az ő vérét szívják... Lanti... Nem Te akarsz Subarut venni pont??? :D :D :D Mert ott senki nem fogja veled elcserélni... :blush: :omg: :sneaky: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 de jó volna, csak nem tudom még eldönteni, hogy evot vagy subarut vegyek és hogy milyen színben............ :lurker: :doze: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Evo könnyebben szervízelhető, viszont hát a bubuhang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 ebben a szép napsütésben megkergettem a lovakat :D és asszem itt az ideje a téli álomnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 ebben a szép napsütésben megkergettem a lovakat :D és asszem itt az ideje a téli álomnak Nekem már 1 hónapja alszik... úgy bealudt, hogy az akksi is lemerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Nekem már 1 hónapja alszik... úgy bealudt, hogy az akksi is lemerült... .. <_< (én leglább levettem az aksisarut :D) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 ÚÚÚÚÚÚÚÚDÁSZÉÉÉÉÉÉÉP.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Evo könnyebben szervízelhető, viszont hát a bubuhang... ezeknek soha nem lesz bajuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 ÚÚÚÚÚÚÚÚDÁSZÉÉÉÉÉÉÉP.... és húúúdájóóóóóóóóóóóóó :D eladó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Azért a poszterért ne építs legközelebb, elég ha kimész a nagy Blitzre, és fotózol... :D :omg: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Azért a poszterért ne építs legközelebb, elég ha kimész a nagy Blitzre, és fotózol... :D :omg: :pinch: a képet használtautora csináltam, csak kedvet kaptam, mert jó kép lett :) de igazad van majd jövőre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Nekem már 1 hónapja alszik... úgy bealudt, hogy az akksi is lemerült... nem hozod el nekem a lefujodat egy pillantra? mert már nem hiszem el mit szopok ezzel a xarral... már annyira unom, hogy nem is teccik ha lefujóval fúj le :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 nem hozod el nekem a lefujodat egy pillantra? mert már nem hiszem el mit szopok ezzel a xarral... már annyira unom, hogy nem is teccik ha lefujóval fúj le :) :) Ha este ki is megyek, már nem otthonról... haza meg nem ugranék érte most... de ha gondolod akkor kiszedem neked, és elhozom valamikor összefutunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Anti ma este kint leszel lurdynál? mennék fel és ha már ott leszünk akkor matricákat is eltudom hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Anti ma este kint leszel lurdynál? mennék fel és ha már ott leszünk akkor matricákat is eltudom hozni. Még nem tudom, hogy ott leszek e... de ha ott is leszek nincs nálam matrica... pont ott hesszelnek a vekiben ahol a lefújó amire Lanti áhítozik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 ejj eeejjj az a fránya veki :D Lanti elvontatjuk Anti vekijét? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Na matrica nélkül sem voltam kint... jövő héten viszont kinézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 akkor jövő héten nem megyünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 akkor jövő héten nem megyünk :D :D Megöli a bulit :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Megöli a bulit :D :D :D Akkor, hogy nehogy rossz legyen nektek, vissza is szereltem a lefújót... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Akkor, hogy nehogy rossz legyen nektek, vissza is szereltem a lefújót... :goofy: lehet mire kijutsz vele lurdyba, újra nyár lesz és gsi már sehol :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Nekem megvolt már a matricázás...bepárásodott az autó és előjöttek a GSi-s matricák :))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts