Gelko Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 És hol vannak a fényképek? semmi jó nem lett....a videokon pont a bénázások vannak meg h a "másik irányba menj már Pista :) " a képknél meg elmosódott (túl gyors volt az EVO :blink: ) vagy sötét....Krisztián képei ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 szerintem ez csúnya. erre az autóra nem pászol egy szárny se! ennek inkabb gyakorlati haszna van mit hogy szép ez ugye egy sárfogo mert a hatso üveg ugye mindig tiszta kosz lessz mert olyan a légaramlat hatul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 BUÉK :) Mégis jöttem ma melózni. Teljesen sz*rok lettek az utak. Fót felé akkora kráterek vannak, meg van ahol csak a felső útburkolat hiányzik. Meg még ez a sunyi eső is esett, csak hogy ne lehessen látni a gödröket. Most GSivel lassabban közlekedek mint Kadettal (igaz még harmadnapos vagyok erősen). Az a vicces, hogy csak kicsit lépek rá a gézra, és elkezd menni de nagyon :blink: Király ez a vas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 BUÉK :) Mégis jöttem ma melózni. Teljesen sz*rok lettek az utak. Fót felé akkora kráterek vannak, meg van ahol csak a felső útburkolat hiányzik. Meg még ez a sunyi eső is esett, csak hogy ne lehessen látni a gödröket. Most GSivel lassabban közlekedek mint Kadettal (igaz még harmadnapos vagyok erősen). Az a vicces, hogy csak kicsit lépek rá a gézra, és elkezd menni de nagyon :blink: Király ez a vas :) Ugyeugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ugyeugye? :blink: Hát Albert "sajnos" ez minden GSI "baja".... Naon mennek de aztán vigyázni rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Egy ilyen főútra való kikanyarodáskor picit nagyobb gázt nyomtam mint kellett volna - ááá nem pörgött a kerék :) Köszi Wolfi a püt :blink: Vigyázok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Sziviktájperres srác megdicsérte az autómat. Aszonta végre vettem egy normálisat. Mi baja volt a Kadettel? Lehet kéne szerezzek egy ablaktörlő relét, mert elég hülye hangja van, és gyakran ráismétel a törlésre egyes fokozatban. Ha meg csak simán feltolom pillanatra a kart, akkor meg csak addig töröl amig fent tartom. Redi! Mondtad hogy Neked is ilyen hézagos volt az utángyártott első lökős. Hogy oldottad meg, hogy ne lehessen bedugni az ujjadat a kaszni és a lökős közé? Bár most mindenki a turbós topikban nyomja.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Redi! Mondtad hogy Neked is ilyen hézagos volt az utángyártott első lökős. Hogy oldottad meg, hogy ne lehessen bedugni az ujjadat a kaszni és a lökős közé? mondtam volna tovább is, csak nem figyeltél :blink: amugy műanyagos hozzátoldott egy picit, igy eltünt az a bazi nagy luk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Bár most mindenki a turbós topikban nyomja.. :) Nyugi, minden csoda 3 napig tart, lesz itt még élet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 mondtam volna tovább is, csak nem figyeltél :blink: amugy műanyagos hozzátoldott egy picit, igy eltünt az a bazi nagy luk Nem figyeltem? Úgy emléxem jött egy Subaru és magával rántott. Mámint Téged. Mind1 köszi. Megkeresem Kadettos műanyagos arcot, tud-e esetleg ilyen hátsó vonószem takarót csinálni többet, amig még az enyém megvan. Hátha nem 20ezerér csinálja/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Na olyan nekem is kéne...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Küldtem neki emilt. Kint szokott lenni néha Lurdyban, invitáltam most csütörtökre is, és akkor megmutatnánk neki lájv, hogy mi kéne. Amúgy ő nem ilyen tódozósfódozós műanyagos, hanem Műegyetemen szálerősitéses műanyagokból diplomázott :blink: Remélem tud segiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Jó lenne...:-) De akkor már csinálhatna elsőt is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Na olyan nekem is kéne...:-) Abban a bontóban ahhol vettem a lököst ott szerintem a hátsó lökösön rajta volt a vonoszem takaró is.Hívd fel sonique-ot hátha még nem ment el a oda a sárvédőért.Vagy megnézem neked valamelyik nap ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Nem hiszem, hogy külön odaadnák... :-( Már nincs ott...mármint Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Kérd el tőle a tel számot hívd fel őket és ha oda adják hívj fel és meló után elmegyek érte.Szerintem egy telefont megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 06-70-335-0186 De lehet, hogy kéne az egész lökös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Küldtem neki emilt. Kint szokott lenni néha Lurdyban, invitáltam most csütörtökre is, és akkor megmutatnánk neki lájv, hogy mi kéne. Amúgy ő nem ilyen tódozósfódozós műanyagos, hanem Műegyetemen szálerősitéses műanyagokból diplomázott :blink: Remélem tud segiteni. jah egyre inkább érdekesnek hangzik, hivd ki nyugodtan :) karbon géptetőt nem gyárt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 06-70-335-0186 De lehet, hogy kéne az egész lökös... ha kell azt is elhozom 20-25 az ára,megkérdeztük a múltkor. jah egyre inkább érdekesnek hangzik, hivd ki nyugodtan :blink: karbon géptetőt nem gyárt? :) Van felesleges 100ezer forintod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 És milyen állapotban volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Szerintem és sonique szerint is jó állapotba volt.Lehet neked is meg kellene nézni.Tomnak ajánlottuk de neki most nem kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 jah egyre inkább érdekesnek hangzik, hivd ki nyugodtan :blink: karbon géptetőt nem gyárt? :) Simán megcsinálja, ezt múltkor mondta is. Még Kadetthoz szerettünk volna ilyesmit, dehát úgy döntöttünk nem triplázzuk meg az autó értékét. A sablon (vagy ahogy ő hivja szerszám) elkészítése a legnagyobb meló, mert ahhoz kell egy tökéletes géptető. És akkor egyedi nem lesz a cucc. De tényleg majd' százra jön ki, de ez főleg attól függ hányan neveztek/ünk be. Mondom ki szokott jönni, talán most is kint lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Hát ha oclsón odaadnák a vonószemtakarót, akkor jöhet az, ha nem akkor mennyi lenne az alja a lökösnek... Ha nagyon olcsón odaadják hozd el légyszi...:-) Nekem is nagyon bejön a carbon géptető, de nem egy ember mondta, hogy egy hátránya van... Ha nem tesznek bele törési pontokat, akkor gáz ha lecuccolod az elejét, mert még az A oszlopot is szépen meg tudja tolni...nem kicsit...mert nem törik el...Ha mázlid van felcsúszik és nem b@sz állba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Hát ha oclsón odaadnák a vonószemtakarót, akkor jöhet az, ha nem akkor mennyi lenne az alja a lökösnek... Ha nagyon olcsón odaadják hozd el légyszi...:-) Nem hívod fel őket elötte? Csak akkor hozzom el ha tudjuk egyből hova tenni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 www.pdproject.hu "-az eredeti gépáztetőre carbon bevonat 35.000,- - műanyag gépháztető carbon bevonattal 70.000,- - teljesen carbon gépháztető 150.000,- - légbeömlő 20.000,- Elkészítési idő 3-5 nap! Az ár magában foglalja a lakkozást is! AKCIÓ! Ha hármat rendeltek, a negyediket ingyen kapjátok!!!" Ilyet találtam nektek...:-) Coupe! Várok még vele egy hetet, addigra kiderül mi kell még a verdához...nehogy aztán lóvéhiány miatt álljon a projekt...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts