Lanti Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Nemrég vett egy e30-at,azt "építi". :omg: http://www.facebook.com/lszili Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Dinnye fordítva járta végig, hogy ne legyen neki túl idegen környezet? :D Hááát igen a kész motoroknál szinte akármit csinálhattunk volna senki nem törődött velünk.Utolsó csoportként tényleg szinte akármerre mászkálhattunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 azért ha azt is így csinálja nem nevezném építésnek, inkább kókányolásnak, az a rugó is megviccelhette mikor elvágta és kirepült Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Idézőjelben írtam. Jó gazdája volt a kisbimmerjének,m10b18 alatt 70-es rendszer volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 vicces dolog ez a magyar okmányiroda... már mindent elintéztem a G astra forgalomba helyezése ügyében, regadó, vizsga, biztosítás stbstb nagyon bejön nem tudom miért..... :) Honnan a f@szból lett neked G astád...és legfőképpen milyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Honnan a f@szból lett neked G astád...és legfőképpen milyen? :D ...és minek??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Hamár gyárba vótatook, akkor hozhattatok vóóóna műanyag csövet :smartass: jelentem holnap érkezik a csövem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Hááát igen a kész motoroknál szinte akármit csinálhattunk volna senki nem törődött velünk.Utolsó csoportként tényleg szinte akármerre mászkálhattunk. Nagy zsebű gatyában voltál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Asszem kell a csüccs a kocsi alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 "Tapadási problémáim vannak a rajtnál" 60lóerős A corsa :D Ezt szerintem Demó öccse írta Nekem cs-n. Az a Corsa nem 60LE-s :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Honnan a f@szból lett neked G astád...és legfőképpen milyen? :D ...és minek??? :D :D asszony öccséé lesz a kocsi... egyébként tökre megszerettem... ugyh most OPC-t akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Asszem kell a csüccs a kocsi alá... szerintem meg inkább parkolj mindig patkára és így elég jól néz ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 megjött a cső... viszont ez c20xev-é ami nem baj csak anny ia probléma hogy van egy negyedig kis pöcs is rajta... erre tud valaki valami megoldást hogy mit csináljak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 hát dugózd le nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 megjött a cső... viszont ez c20xev-é ami nem baj csak anny ia probléma hogy van egy negyedig kis pöcs is rajta... erre tud valaki valami megoldást hogy mit csináljak vele? Mi a cikkszáma? 13.... Mert az nálunk elvileg van polcon és 11500.- , én a bele valóra adtam árat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Mi a cikkszáma? 13.... Mert az nálunk elvileg van polcon és 11500.- , én a bele valóra adtam árat... Cikkszám alapján rendeltem. XEV cső ami a rajzon is ugyanaz mint az enyém. pénzem nincs esetleg csere? Pehi: mivel dugjam le a kiálló pöcsöt? 1 cm széles és kb 5 cm hosszú. Olvasszam meg és szorítsam el? Úgy kell gondolkodni, hogy nyomás lesz benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Mármint, hogy vásároljuk meg, amit más rosszul adott? Nem rossz poén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 most miért ne? komolyan nem volt még használva új cső :icon1: ha meg nem tetszik az ötlet akkor ennyi nem kell poénkodni :smartass: én csak kérdeztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 most miért ne? komolyan nem volt még használva új cső :icon1: ha meg nem tetszik az ötlet akkor ennyi nem kell poénkodni :smartass: én csak kérdeztem... OK, elnézést, a válasz: Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Okés elvan nézve :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 csőre rádugsz egy gumidarabot abba egy dolgozó lány nagy csavart vagy valamit amit bilincsel odafogatsz, ha más nincs ez egy megoldás, vagy műanyagpztatni bár nem tudom milyen rideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Mármint, hogy vásároljuk meg, amit más rosszul adott? Nem rossz poén :D Van egy recsegős F28-am... megveszitek azt is jó pénzért??? Ha jobb úgy nektek cserélhetitek újra is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 csőre rádugsz egy gumidarabot abba egy dolgozó lány nagy csavart vagy valamit amit bilincsel odafogatsz, ha más nincs ez egy megoldás, vagy műanyagpztatni bár nem tudom milyen rideg. Meg vegyen fel két térvédőt, egy golyóállót, és szuszpenzort... hátha kilövi a dugót... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts