Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Azt megtaláltam csak nekem az egyenes végén is van egy csatlakozási pontom, ami a robbantott képen nincs rajta. azt nem tudom hova tenni mert az a gumislag nekem a motorhoz megy. pont az a rész van fényképezve az első képen... ezért vagyok tanácstalan.

Elküldve

Azt megtaláltam csak nekem az egyenes végén is van egy csatlakozási pontom, ami a robbantott képen nincs rajta. azt nem tudom hova tenni mert az a gumislag nekem a motorhoz megy. pont az a rész van fényképezve az első képen... ezért vagyok tanácstalan.

C20XE? :goofy: Rotor vagy DIS?

Elküldve

honnan tudom megállapítani ezeket? majd csinálok képet és meglátod :) most megyek kiszedni a csővet...

Ha 2.0 16V, akkor C20XE, ha 2.0 8V akkor C20NE. Ha pedig C20XE, akkor ha szemben állsz a kocsival, a szelepfedél jobb "alsó" sarkán van rotor amiből kijönnek a gyertyakábelek vagy nincs?

118877293.jpg

Ez a rotoros verzió.

Egyébként ha kiveszed a csövet, akkor rajta van a szám. Azt hittem addig nem akarod szétszedni amíg nincs meg a csere darab :)

Elküldve

Ha 2.0 16V, akkor C20XE, ha 2.0 8V akkor C20NE. Ha pedig C20XE, akkor ha szemben állsz a kocsival, a szelepfedél jobb "alsó" sarkán van rotor amiből kijönnek a gyertyakábelek vagy nincs?

Egyébként ha kiveszed a csövet, akkor rajta van a szám. Azt hittem addig nem akarod szétszedni amíg nincs meg a csere darab :)

C20NE-m van az tuti, mert a motor elején vannak a gyertyáim. kiszedtem a csővet, vízem ugyse sok volt benne.. megtaláltam a kis rohadékot is...

185364_383819775022738_1690713542_a.jpg Nah ilyen csővet keresek :) 3 leágazása van...

és itt a rohadék ami miatt elfolyt a magzatvízem....

540114_383819595022756_455395093_n.jpg

Elküldve

ráadásul az XE-é csak 2 csöcsös, az Ne meg 3..

múltkor Soly keresgélt ilyet hetekig, mert ő se akart 1Xe ért újat venni...

ilyet nehezebb találni :S

Elküldve

Az XEV csöve nem jó hozzá?

Elküldve

remélem nekem hamarabb sikerül ráakadni egyre... okt1ig csatarendbe kell állítani a vasat...

Elküldve

Ez az?

Ott a kép róla már :) sztem nem UA. JAVÍTÁS: de ugyanaz, csak a kép zavart meg :)

rtomi:

ha azt ledugom akkor sztem nem lesz belső fűtésem.. téllen nem nagyon akarozok megfagyni a kocsiban.

Elküldve

Ott a kép róla már :) sztem nem UA.

rtomi:

ha azt ledugom akkor sztem nem lesz belső fűtésem.. téllen nem nagyon akarozok megfagyni a kocsiban.

Nekem is gyanus...

Én felhívnám a csergőt, hogy milyen és mennyiért van, aztán ha nagyon drága esetleg, akkor bontóban nyomulnék, esetleg legyártatnám fémből.

Elküldve

Nekem is gyanus...

Én felhívnám a csergőt, hogy milyen és mennyiért van, aztán ha nagyon drága esetleg, akkor bontóban nyomulnék, esetleg legyártatnám fémből.

Holnap reggel startolok a bontósba és szétnézek ott hátha akad egy darab. remélem sikerül és nem valami horror árban lesz... bárha belegondolok hogy ha szakihoz vinném vissza.... nah inkább megcsinálom én...

Csergő: a weblapon nézelődtem de sehogyan sem tudtam feljutni az árlistára.. vagy regisztrálni.. ismerős valaki azon az oldalon?

Elküldve

ilyenen gondolkodtam én is most este... csak kéne találni valakit aki megtudná csinálni...

Aki kicsit is ügyesen bánik a rézcsővel és lágyforrasztással nem téma neki.

Szerintem először telefonálj és kérdezőskődj körbe a boltokban...

Elküldve

Aki kicsit is ügyesen bánik a rézcsővel és lágyforrasztással nem téma neki.

Szerintem először telefonálj és kérdezőskődj körbe a boltokban...

még a végén kiderül megtudom csináltatni :D de ez majd kiderül :D

Elküldve

kérdés! ha tudok szerezni C16NZ-s vízcsővet, aminek csak a felfogatása más, azt fel lehet hackelni a kocsira úgy hogy átszabdalom a felfogatási pontot és a 2 darab kis fémkarikát beleszabom?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.