kiskecso Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 úgy h csak 231le ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ha Trabant motor lenne is benne, akkor is kéne. Beállítanám a tescohoz hajnali 3kor, persze szigorúan a mozgássérült helyre és délelőtt meg mellette feszítenék és pörgetném a BMW kulcsot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 én erre vagyok ráindulva...haveromnak van is egy csak hát sose úgy jöttek össze a dolgok forgalomba helyezhető legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ha Trabant motor lenne is benne, akkor is kéne. Beállítanám a tescohoz hajnali 3kor, persze szigorúan a mozgássérült helyre és délelőtt meg mellette feszítenék és pörgetném a BMW kulcsot. :D Nem is értem, miért mondják a BMW-sekre, hogy hülyegyerekek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Nem is értem, miért mondják a BMW-sekre, hogy hülyegyerekek! :D Neked meg főleg van tapasztalatod BMW témában, senki nem látott még olyan közelről vesét mint Te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Neked meg főleg van tapasztalatod BMW témában, senki nem látott még olyan közelről vesét mint Te. :D Azért nem volt Blitz-en sem mert VESE dialízise volt. :goofy: Tényleg! Kecskemétről csak Gepard-ot és Tomihuszonhármat láttam egy pillanatra. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Neked meg főleg van tapasztalatod BMW témában, senki nem látott még olyan közelről vesét mint Te. :D Ne is mond... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Azért nem volt Blitz-en sem mert VESE dialízise volt. :goofy: És tényleg! :D A Sör csodákra képes! :) Ezen a "szar" bulin vótam éppen akkor: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Na ma megviccelt a Veki... Megállt út közben... leállt a moci... na mondom itt a vége fuss el véle... Azt már reggel megbeszéltem vele, hogy tudom, hogy nem akar ma, de menni kell dolgozni... és igen... tudom, hogy 20-a van, ünnep... de vinnie kell... hát félúton ő mégis csak bedobta a törcsit... reggel 6... felhívom Dettit, hogy hozza a szerszámokat.... na amíg vártam, mondom gyorsan csekkolom, hogy van e benzin meg szikra... hát benya nem volt... szóval nem is erőlettem tovább... hívtam Dettit, hogy hozzon egy kanna benzint is...(mert, hogy úgy rémlett, hogy már világít a lámpa, és reggel utálok tankolni... de reggel mikor beültem negyedig volt, így nekivágtam az útnak) Detti megjött, benya betölt, és pöc röff... Detti persze rögtön mondta, hogy na mekkora egy fos... de aztán csak kiderült, hogy PATIKA, és benzin nélkül még a LET sem megy... :D Szóval most sem hagyott cserben, csak kicsit viccelődött... azért amikor beértünk megsimogattam, és megígértem neki, hogy idén már lesz tető az ő feje felett is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Na ma megviccelt a Veki... Megállt út közben... leállt a moci... na mondom itt a vége fuss el véle... Azt már reggel megbeszéltem vele, hogy tudom, hogy nem akar ma, de menni kell dolgozni... és igen... tudom, hogy 20-a van, ünnep... de vinnie kell... hát félúton ő mégis csak bedobta a törcsit... reggel 6... felhívom Dettit, hogy hozza a szerszámokat.... na amíg vártam, mondom gyorsan csekkolom, hogy van e benzin meg szikra... hát benya nem volt... szóval nem is erőlettem tovább... hívtam Dettit, hogy hozzon egy kanna benzint is...(mert, hogy úgy rémlett, hogy már világít a lámpa, és reggel utálok tankolni... de reggel mikor beültem negyedig volt, így nekivágtam az útnak) Detti megjött, benya betölt, és pöc röff... Detti persze rögtön mondta, hogy na mekkora egy fos... de aztán csak kiderült, hogy PATIKA, és benzin nélkül még a LET sem megy... :D Szóval most sem hagyott cserben, csak kicsit viccelődött... azért amikor beértünk megsimogattam, és megígértem neki, hogy idén már lesz tető az ő feje felett is... :D "és megígértem neki, hogy idén már lesz tető az ő feje felett is..." csak darabokba lesz :D :D kérdezd meg Detti-t szeret e reggel kannába tankolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 "és megígértem neki, hogy idén már lesz tető az ő feje felett is..." csak darabokba lesz :D :D kérdezd meg Detti-t szeret e reggel kannába tankolni? :D Nem lesz darabokban!!! Ez egy megbecsült nyugdíjad darab már... :icon10: Tankolnia meg nem kellett, mert mindig van otthon egy kanna benya... biztos ami biztos... grillezésnél mindig jól jön... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 akkor ennél nagyobb baj legyen.... az egy hibátlan autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 akkor ennél nagyobb baj legyen.... az egy hibátlan autó! Viszont az is kiderült, hogy hiába van TURBÓNYOMÁS! benzin nélkül nem sokat ér... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 mit ér az erő ha nem tankolod :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 mit ér az erő ha nem tankolod :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Nem lesz darabokban!!! Ez egy megbecsült nyugdíjad darab már... :icon10: Tankolnia meg nem kellett, mert mindig van otthon egy kanna benya... biztos ami biztos... grillezésnél mindig jól jön... :D És télleg, nem az nem higító....... és nem nekem van ekkora hasam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Ez jobb mint a hányós képem... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 azért Zoli így a szomszédbe hamar meglesz a gaz írtás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 tervezünk egy project x-hez hasonló bulival kiírtani a szomszéd "erdőt"..... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 na ez V6 kompresszorral a javából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Másolnak a rohadékok mi? Büdös rohadt mocskos indigó tuner az összes! :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Másolnak a rohadékok mi? Büdös rohadt mocskos indigó tuner az összes! :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 nincs is szebb családépítő mint ilyenkor rakni vissza az asszonnyal a wastegate-et :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts