Atommanó Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Nem magas az... csak tele a csomi... és nem ül benne elől senki... ez úgy lett megtervezve, hogy menet közben legyen ideális... :D :D Különben is... ha nem ilyen az eleje, akkor most vakarom a fejem, hogy hogy vizsgáztatom le... mert így is megemelte szépen a lököst a fékpadon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 kiba.. jó volt tegnap kicsit racsingolni, 1x Dinyvel&CSabival, majd hazafelé egy kicsit magamba streetunerek ellen ;) 0.5-öt tölt a néha csak 0.4et de hibátlan jó :) persze minden csak a KRESZ szabályainak betartásával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 kiba.. jó volt tegnap kicsit racsingolni, 1x Dinyvel&CSabival, majd hazafelé egy kicsit magamba streetunerek ellen ;) 0.5-öt tölt a néha csak 0.4et de hibátlan jó :) persze minden csak a KRESZ szabályainak betartásával! és természetesen egy német autópálya szakaszon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 kiba.. jó volt tegnap kicsit racsingolni, 1x Dinyvel&CSabival, majd hazafelé egy kicsit magamba streetunerek ellen ;) 0.5-öt tölt a néha csak 0.4et de hibátlan jó :) persze minden csak a KRESZ szabályainak betartásával! Képzeld el ez milyen jó 1 barral, és minden jó... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 lájk gomb nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 1-bár? nem vagyok nagyravágyó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 1-bár? nem vagyok nagyravágyó ;) Majd leszel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 kiba.. jó volt tegnap kicsit racsingolni, 1x Dinyvel&CSabival, majd hazafelé egy kicsit magamba streetunerek ellen ;) 0.5-öt tölt a néha csak 0.4et de hibátlan jó :) persze minden csak a KRESZ szabályainak betartásával! ja jó volt megint így kimenni a lurdyhoz :D :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Ma kitakarítottam a vasat... hát ne mán vagy fél kiló homok volt benne meg vagy 20 éves retek :S komolyan mondom nem értem hogy miért vannak ilyen hanyag tulajok hogy nem épolgatják a kocsijukat :S Itt kb látszik mire gondoltam :S De a végére csillog és villog minden... Csak annyi a bajom most, hogy nem tudom hova tünik el a vizem... az olajam nem habzik és nem is sok... járó mocinál sem bugyog a tartályban a víz... valakinek valami 5let? a csőveket átnéztem és sehol sem láttam friss folyást (hajtás után).. termosztátnál elszivároghat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Vagy a hátsó csőnél ereszt, amit bazi nehéz kiszúrni, mert ha olyan helyen teszi ezt ahol el tud rögtön párologni, nem sok nyomot hagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Amint lesz időm ezt lecsekkolom.. kérdés az a cső merre leledzik? vagy esetleg egy képet kérek róla... gyorsan kéne mert a jövőhéten elég nagy utam lesz és nincs nagy kedvem folyamatosan utánna töltögetni :S az normális hogy ami a hűtő felső rászánál van balra ilyen S alaku cső, hogy az nyomás hatására kitágul vagyis megnövekszik? ez normális vagy ott is baj van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Meleg motornál megnézed a csöveket és ami forró az vízcső. Elvileg a tűzfalról jön ki kettő a fűtőradiátorból. Nézd meg a szőnyeget is lábnál nem-e a radiátornál csöpög. Ez az autó piros volt eredetileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Igen eredetileg piros volt, de valaki áthuzatta kékre, ami klafa szin lett:) a mai nap eredménye lett az is hogy a bal oldalon lévő horpadást is sikerül eltüntettni és a fényezés sem sérült :) azt a két csővet is megnéztem, és azt is ami a vezérműszíj mögött csatlakozik sehol sem éreztem vizet, de párszor megégettem a kezem... de aminek örülök hogy a padlólemezem épp és egészséges:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Ez az autó piros volt eredetileg? nem csak a belseje át lett fújva :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 nem csak a belseje át lett fújva :D :D Mennyé aludni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 tegnap volt a M1-en a münkaügyi realitybe... meeting: az az esemény amikor másik helységben beszélgethecc azokkal akikkel egy szobába ülsz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 3:20tól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Zene b+ ilyen videó alá, zene... :omg: :omg: :omg: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Jelentem egyben és gond nélkül kijutottunk Kolozsvárra! 350Km negyed tankkal! nagyon kellemeset csalódtam a kocsiban de huhuuuuu volt olyan klafa szerpentines szakasz hogy csak vigyorogtam :D A víz ügyem pedig ugynéz ki hogy megoldva, de ma mág nem néztem hogy fogy-e.. sikerült megtalálnom előző tulajt és megtudtam tőle hogy több mint valószínű hogy a hűtőm a lyukas. toltam bele ilyen hűtő tőmitős valamit, és ugy fest hogy bevállt. jah és szégyen szemre sikerütl a kocsi oldalát meghúznom :(((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Jelentem egyben és gond nélkül kijutottunk Kolozsvárra! 350Km negyed tankkal! nagyon kellemeset csalódtam a kocsiban de huhuuuuu volt olyan klafa szerpentines szakasz hogy csak vigyorogtam :D A víz ügyem pedig ugynéz ki hogy megoldva, de ma mág nem néztem hogy fogy-e.. sikerült megtalálnom előző tulajt és megtudtam tőle hogy több mint valószínű hogy a hűtőm a lyukas. toltam bele ilyen hűtő tőmitős valamit, és ugy fest hogy bevállt. jah és szégyen szemre sikerütl a kocsi oldalát meghúznom :(((( 3.5 l/100 km... ugye azért nem baj, ha nem hisszük el... :D :D Telitank után a műszer a felső tartományban mindig lassabban megy lefele... aztán a fele alatt már hupsz... zúz majd lefele... :blush: Hűtő tömítős trutyi azért nem annyira favorit... tömít az ott is néha ahol nem kéne... és összetaknyol mindent... nem olyan horror egy új hűtő bele... vagy akár egy bontott... de majd moshatsz át minden csövet cserébe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 kár h csak 330 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Gyönyörű... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 akkor tolok még 1-2képet: D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Kéne...na... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts