Pehi Csabi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 próbál visszaírni, csak nem találja a Szia-hoz az nagy "S"- t :D :D :D :D :D pedig ott van az enikíjj mellett :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Azért még várd meg mennyire sikerült ismét eltalálni ezt a szint:) :) :) :) gyöngyház, minden szögből másként tükröződik :D :D :D csomiba viszem le... sírok a röhögéstől..... próbál visszaírni, csak nem találja a Szia-hoz az nagy "S"- t :D :D Lanti humorbonbont reggelizett :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 ajtókárpitok fent... már csak a nagytakarítás van hátra... :D szokatlan... még van egy teljes nap... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 ajtókárpitok fent... már csak a nagytakarítás van hátra... :D szokatlan... még van egy teljes nap... :D porszívócsővel szét lehet még húzni egy két kábelt(nem mintha lógna akármi is) amit csak péntek reggelre találsz majd meg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 porszívócsővel szét lehet még húzni egy két kábelt(nem mintha lógna akármi is) amit csak péntek reggelre találsz majd meg...... Tesztkör is megvolt... :evilgrin: :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 nekem is megvolt a tesztkör.... 0.4et tölt... remélem ilyen hibátlan marad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 nekem is megvolt a tesztkör.... 0.4et tölt... remélem ilyen hibátlan marad! :) Na akkor induláááááááááááááás... lent találkozunk... a pálya szélén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Mi a büdös francnak nagyobb? Soha nem fogom megérteni! Max ha ott a gyerek, akkor ok, de úgy sem világos...van itt klubbon belül, aki visszasírja a 3 ajtós corsát. :D Jó tudom, én vagyok a csülök, mer ha lehet, akkor mér ne vennék nagyobbat... Ebbe most lehet hogy beletaláltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Ebbe most lehet hogy beletaláltál :D csak nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 visszavonom az előzőekben említett " szemétláda turbos g.ci" kijelentésemet :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 visszavonom az előzőekben említett " szemétláda turbos g.ci" kijelentésemet :D :D :D Ezt alátámasztom, és rájöttem arra is, hogy nem kell az awd... :-D Nyiknyiknyikkkk.....nyiknyikkknyik...nyiknyiknyikkkkk... aztán jöhet a négyes... :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 én is mondtam annó, hogy mikor kivettem a biztosítékot sokkal jobban élveztem..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 mondjuk gondolom inkább ezt azért mondod, mert odalett :D :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Ezt alátámasztom, és rájöttem arra is, hogy nem kell az awd... :-D Nyiknyiknyikkkk.....nyiknyikkknyik...nyiknyiknyikkkkk... aztán jöhet a négyes... :D :icon10: Ezzel vigasztalod magad? :D Egyébként tényleg hülyeség is, hogy csak simogatod a gázpedált mert kíméled az osztóművet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 hát Antiról lehet bármit is mondani, csak azt nem hogy kímélte..... van asszem videom, megkeresem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 ... csak simogatod a gázpedált mert kíméled az osztóművet... :D Na ilyet mikor láttál??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 hát Antiról lehet bármit is mondani, csak azt nem hogy kímélte..... van asszem videom, megkeresem Hogy fogom így eladni... :D :D :D Na ide azzal a videóval... Rudi teljesen készen volt amikor beértem, és utána végig letekerte az 1-2-3-at... és ő meg pont kikapcsolta a kamerát... :unsure: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Na ilyet mikor láttál??? :D :D :D Az első körben még kímélősre vetted, utána már látszott hogy nem érdekel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Első körben sem érdekelt, csak azt hittem elég lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Lanti te hátsó fék nélkül mentél Szegedre? Azt néztük,hogy tiszta vakrozsda volt a h.tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 csak az egyik oldalon nem fogott, de ezt bátorsággal pótoltam.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 csak az egyik oldalon nem fogott, de ezt bátorsággal pótoltam.... :D :D Tényleg! Csak az egyik oldalát néztem meg. :blush: Annyira szép lett,hogy nem mertem körbejárni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 miket lehet találni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 végre itthon... újra széles sáv :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts