Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

hát meg anyádat te nagyonhülyeparasztállatmajdénértekhozzámintmindenhez

többe lesz az a fos suzuki mint amennyit a szerelő mondott már látom, apu ért hozzá de nem őt kérdezem meg a dolgokról hanem felírom fb-ra?

Elküldve
  On 2012. 07. 27. at 19:41, Pehi Csabi írta:

hát meg anyádat te nagyonhülyeparasztállatmajdénértekhozzámintmindenhez

többe lesz az a fos suzuki mint amennyit a szerelő mondott már látom, apu ért hozzá de nem őt kérdezem meg a dolgokról hanem felírom fb-ra?

Felesleges dolgokon nem szabad idegeskedni, főleg egy lányos apukának! ;)

Elküldve

ez így van csak én nem tudtam h nem szabad vele nagyot fékezni Nem hinném, de utólag 10-en mondák h nem tudtad te milyen hülye vagy, illetve h a féktárcsán lévő festéket majd csiszold le róla, pont h nem szabad lecsizolni azt írja egy kis cetli a dobozban, hát ezt is megtanultuk .......

70ről nem tudtam megállni szinte......

Elküldve
  On 2012. 07. 28. at 10:47, sárgaGSI írta:

2 hónapos porrá hullámosodott ate tárcsa "eladó" nálam, szétb@sz az ideg............ :angry: :angry: :angry:

szabályoztasd fel.. pár ezerből megvan, hátha segít rajta...

Elküldve
  On 2012. 07. 28. at 14:49, Lanti írta:

meglesz csak régit kellett visszaraknom az viszont nem ráz......jó h elraktam......

Elküldve
  On 2012. 07. 28. at 14:59, sárgaGSI írta:

meglesz csak régit kellett visszaraknom az viszont nem ráz......jó h elraktam......

14be a kisöreg megcsinálja gyorsan/olcsón ha kell, viszont lehet h szabin van.. sajnos nagyon sokan szabin vannak...

Elküldve
  On 2012. 07. 28. at 14:49, Lanti írta:

Ha lilára pirította, azon már nem segít semmilyen eszterga! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.