Pehi Csabi Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 hozzad mert te vagy az egyik hazavontatós... :) csabi a másik :D én ha megyek sem vontatok, toldat alatt nem fér el a kötél :) holnap hívj ha már tudsz valamit szurkolok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 percig sem gondoltam h SeggZoli társaságát keresnétek..... a szükség törvényt bont... amúgy meg csak viccelünk... de örülök h újra becsajoztál :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 én ha megyek sem vontatok, toldat alatt nem fér el a kötél :) holnap hívj ha már tudsz valamit szurkolok :blush: Majd a dokibácsi megmondja :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 3án érek haza németből.. 4-re meg már kell a kocsi :) Ok, mindenre van megoldás, de én nem akarom erőltetni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 0.4et tölt... mint egy jó XE úgy megy... de hibátlan :D :D ne nyúlj hozzá "kivisz a világból" báj Anti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 ne nyúlj hozzá "kivisz a világból" báj Anti :D Ha felkered akkor is visz... csak a sírba.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 benzinyomás le turbo fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 na újra lakatosnál/fényezőnél a kocsi.. remélem BW-re elkészül :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 na újra lakatosnál/fényezőnél a kocsi.. remélem BW-re elkészül :| Akkor most megint én állok jobban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 simán jó rá a calibra lökös...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Akkor most megint én állok jobban... :D sokkkal-sokkal jobban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 simán jó rá a calibra lökös...... :) "ha nem lenne gsi lökös elgondolkoznék a calibrán" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 sokkkal-sokkal jobban :( Persze tételezzük fel, hogy elkészül időben a belseje, és visszafújódik a felni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 és visszafújódik a felni... Miért? Leeresztett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Miért? Leeresztett? Jah... lecsiszolódott róla a fekete, és megint régi ezüst fényében fog pompázni... ;) A felniket köszönöm, megkaptam!!! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 A felniket köszönöm, megkaptam!!! :hiya: Tudok róla. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 mivel a klubbol elég sok turbos autó fog a blitzre menni, ezért ha valaki tud olyan trélerest aki dupla futót húz, az adja már meg a számát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 mivel a klubbol elég sok turbos autó fog a blitzre menni, ezért ha valaki tud olyan trélerest aki dupla futót húz, az adja már meg a számát :D Dupla??? ... nem csak ketten megyünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 jo csak gondoltam ha 2x fordul akkor felhozz 4et... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 eger környékére mikor jön a blitz? :D akkor legalább én is eltudnék menni :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 jo csak gondoltam ha 2x fordul akkor felhozz 4et... :D Diny embere sztem 6-ot tud talán felrakni vagy 5-öt???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 eger környékére mikor jön a blitz? :D akkor legalább én is eltudnék menni :icon6: Úgy is elmennél inkább BMW találkozóra... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 a környéken csak bogácson van de az ratyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 na ennél a pontnál "b.assza" el mindenki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts