aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Kérdezte a kollegám, hogy a hó miatt? Mondtam hogy igen...:-) Elmentem reggel szűz havat avatni...:-) én meg a minap fönököm e39esével kellett h rohangáljak... szted mennyi esélyem volt a túlélésre? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 viszont találtam a miami kék kupéban mégegy nagy előnyt...meg lehet találni a hó alatt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Na mi van Brada Te még élsz???? :) :) :lol: :blink: :D :o B) Há jó eltűntél vazz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Na mi van Brada Te még élsz???? :) :lol: :D :) :o B) B) Há jó eltűntél vazz... B) jaja lapit a csávó...nem nagyon meséli, hogy mivan a géjesijével.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Bárhol ahol hóóóóó van...:-) Lehet, hogy Lurdy, aztán majd kikötünk valahol... Tali valamikor 9 körül... Már megint dolgozol? Hamarabb egy kicsit nem jön valaki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Már megint dolgozol? Hamarabb egy kicsit nem jön valaki?? Dél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Dél? Hát Ti tudtok élni...:-) Sajna melózok...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 (edited) Hát Ti tudtok élni...:-) Sajna melózok...:-( Tedd ki a rögtön jövök táblát! :blink: :) Katika biztos megértené. Módosítva December30, 2005 : Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hát én olyan 7-8-at gondoltam, vagy kicsit korábban, most még én is dolgozom... nézem a marha nagy havas gépeket, ahogy tolják a pályáról a havat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Na mi van Brada Te még élsz???? já herr doktor élek jelentem csak volt átszervezés, meg 2.állásom alias natonal auditálták 3 éves munkám s arra is fel kellett készülnöm em gáz 4 hónap volt :) Redi mé lapítanék? Akkor az ancsából nem villództam volna Rád Te jóember :) de jól nézett ki ahogy Lmentél meg gondolom örültek is nekünk a hungárián h leálltunk dumázni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Redi mé lapítanék? Akkor az ancsából nem villództam volna Rád Te jóember :lol: de jól nézett ki ahogy Lmentél meg gondolom örültek is nekünk a hungárián h leálltunk dumázni :blink: jah, miattad bele is mentem mindkét félméterre lesüllyedt csatornafedélre :) áááh nem dobott nagyott..áá nem :) autód hogyáll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 stabilan! gondolkodtam h ma kiviszem reptérre de nincs felnim most gyilkolni..... szted mi miért ancsával voltunk? épp esztergombó' jöttünk haza s az az út not dezignated fo my dzsi.esz.ájjj - és most de hiányzik az ájdia :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 de most eladod? nem adod? vagy waddafakk lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 pénzen múlik pajti má' mondtam köbö tavasszal derül ki addig oldottam meg a dolgot ideiglenesen.... mindenesetre majd most kap new fényt ahol azóta javítgattam és műanyagossal megcsináltatom a lököst és kipuffoshoz is viszem és majd jól meglátom mi lészen a későbbiekben :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 gondolkodtam h ma kiviszem reptérre de nincs felnim most gyilkolni..... Nem tud valaki jó kis napközbeni csúszkálós helyet? Gondolom a szokott platzokk ilyenkor televannak parkoló autókkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Nem tud valaki jó kis napközbeni csúszkálós helyet? Gondolom a szokott platzokk ilyenkor televannak parkoló autókkal... ott one az idézetben Teeeeee..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ott one az idézetben Teeeeee..... Na de melyikre?? :) Különben meg nem akarok felnit hajtogatni!!! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 f@szom ebbe a kibaszott lötyögős váltógombba, már nem lehet absz. meghuzni rendesen megölte a szórakozásomat :blink: :) megyek a bombasztikba és veszek vmi normálisat :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 mathiasfield Tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 mathiasfield Tom... Danke. És oda szabad bejárása van mindenkinek? Vagy hivatkozzak rád? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 :) free a pálya! és van ügyességi meg gyorsasági.... néhol kicsit fostos de megteszi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 csaóó! én is kint leszek este a Matyiföldin... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 csaóó! én is kint leszek este a Matyiföldin... :lol: Akkor én itthon maradok és bukósisakot veszek :) Ha kijutok, Geri viszontláthatod a frontodat :) Iszonyat fless ez a GSi, nagyon sok kérdésem lesz... Még sose volt ilyen hájtekk autóm. Csak félek kivinni hóban, mégis kicsit erős... Aki esetleg nem látta volna tegnap: megbótoltam Wolfitól a GSi-t. A kaszni nem tökéletes, meg vannak apróbb hibái, de azért nagyon szuper a kocsi. Megyek ki havat lapátolni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Akkor üdv a szexcióban...:-) És csak okosan...:-) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 nemmondod Alberto :blink: GRAT érte! Este van 1-2 elintézni valóóóm de utána tutto h mejek ki éjn is! Wolfi bá mé adta el? Na mingyá fel is hivom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts