Atommanó Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 pesten hol vannak lezárosok a drága vilisz miatt ? balcsira mennénk merre fele érdemes Szerintem a Balcsi felé menjetek... :goofy: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 nullásal tavaly 2x is beszoptuk idén is befogjátok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Persze Athos most is "belesétált" a képbe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 sokat nem vesz el a látványból ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 sokat nem vesz el a látványból ;) bezzeg ha a Ződ állna ott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 zöldikén még nincs kipuf... addig nem olyan jó használni, mert kicsit hangos... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Szerintem a Balcsi felé menjetek... :goofy: :hiya: jóvan bááááááz de merre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 jóvan bááááááz de merre? 4-es metro? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 sokat nem vesz el a látványból ;) Dini szerint csak javít rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 amúgy én bemennék a hungáriára... mostanában nem szokott baj lenni vele.. inkább mint 70km-t menjek a M0-án... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Dini szerint csak javít rajta :D erre próbáltam utalni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 jóvan bááááááz de merre? szerintem ez is egy túlbonyolított kérdés, bárhol be lehet szopni nem kell ahhoz a nagyfaluba jönni, menj úgy ahogy a legegyszerűbb azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 inkább mint 70km-t menjek a M0-án... :S ja remegve, hogy a régi szakaszon pont előttem lesz baleset és oda jön Vilis a helikopterrel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 amúgy én bemennék a hungáriára... mostanában nem szokott baj lenni vele.. inkább mint 70km-t menjek a M0-án... :S hungária kerepesi és erzsébet híd ? hősők tere fele mizu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 szerintem ez is egy túlbonyolított kérdés, bárhol be lehet szopni nem kell ahhoz a nagyfaluba jönni, menj úgy ahogy a legegyszerűbb azt kész. én szívem szerint a kerepesi felé mennék csak h van e ott valami szarság a keletinél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 hát ha a gsivel jössz, akkor azt felejtsd el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 hungária kerepesi és erzsébet híd ? hősők tere fele mizu? most néztem a tréfigyelő kamerát és az egyik zebrán a nénike kicsitt lassabban ért át mint a töbiek így majdnem késöbb indult el a kocsisor de mégsem :D Viccen kivül mindenki nyaral uh nagy dugó sehol sem lehet, inkább indulj el minthogy gép elött ülsz úgyis jön a "vihar".... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 nem a gsivel megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 most néztem a tréfigyelő kamerát és az egyik zebrán a nénike kicsitt lassabban ért át mint a töbiek így majdnem késöbb indult el a kocsisor de mégsem :D Viccen kivül mindenki nyaral uh nagy dugó sehol sem lehet, inkább indulj el minthogy gép elött ülsz úgyis jön a "vihar".... ;) majd csütörtök hajnalba...viharra meg szarunk inni megyünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascona_c/opel_ascona_c-5965107 :unsure: :cry: :cry: :cry: a szívem megszakad :( Egy hónapja még nagyon meg akarta csinálni a tulaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 http://www.hasznalta...scona_c-5965107 :unsure: :cry: :cry: :cry: a szívem megszakad :( Egy hónapja még nagyon meg akarta csinálni a tulaj phhűűű b+ :( megértelek, rossz ránézni.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Ezt a kormányt még én raktam bele? :icon1: Vedd meg. Az amerikai elnököknek is volt kabriósuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Lehet hogy te... az ameriaki elnököktől csak ennyi választ el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 http://www.hasznalta...scona_c-5965107 :unsure: :cry: :cry: :cry: a szívem megszakad :( Egy hónapja még nagyon meg akarta csinálni a tulaj hát csodaszép állapotban van... viszont jó nagy garagéban áll birom hogy amelyik cabriónak szar a teteje odaírják, hogy nyáron úgy si nyitva használja az ember, idióták :omg: :omg: :sick: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 "nem ugy alakultak a dolgok"... quadot beszámítok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts