Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

rugót mikor cserélitek már ki????? :evilgrin: ;)

nekem ez megfelel, sőtt talán még sok is.. mivel minden szilent új benne így ha fél év múlva enged 1cm-t + rugó is összeül, akkor szedhetem ki, mert le fog érni alapból a bölcső....

2012-07-07_09.22.04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

U.i.: majd Diny-n lehet röhögni, mert amilyen rugókat most berakott, azzal lesz igazán lent a kádett :)

Megosztás:

nekem ez megfelel, sőtt talán még sok is.. mivel minden szilent új benne így ha fél év múlva enged 1cm-t + rugó is összeül, akkor szedhetem ki, mert le fog érni alapból a bölcső....

U.i.: majd Diny-n lehet röhögni, mert amilyen rugókat most berakott, azzal lesz igazán lent a kádett :)

Küszöb? Ugye nem akarod lespórolni? :huh: :huh:

Megosztás:

Hát nem tudom, megnéztem, de már a első perc után a végét vártam, kb semmi újat nem tud mutatni, minden a már megszokott, csak most épp nem a kikötőben hanem bent a városban. Kétszer is ugratott, szerintem a Fiestának már ott reszeltek, legalábbis az első ugratás után tuti, mert látszik a lassításon hogy még a motorháztető is széttörik, persze a kövi kanyarban már semmi baja... cipőreklámnak túl hosszú és drága, kunszt videónak meg hihetetlen

Megosztás:

e za ken block fiu megen jó videot csinált.....

mondjuk 4 egyforma felgenre nem futotta neki :)

most állítólag ez a divat, én még kölcsönfelnivel nyomom:))))))))

Hát nem tudom, megnéztem, de már a első perc után a végét vártam, kb semmi újat nem tud mutatni, minden a már megszokott, csak most épp nem a kikötőben hanem bent a városban. Kétszer is ugratott, szerintem a Fiestának már ott reszeltek, legalábbis az első ugratás után tuti, mert látszik a lassításon hogy még a motorháztető is széttörik, persze a kövi kanyarban már semmi baja... cipőreklámnak túl hosszú és drága, kunszt videónak meg hihetetlen

a géptető sztem kárbon h ne lopják le a brazilok, meg kicsit többet bír mint egy 1.7cdti fiesta :D :D :icon1: és sztem a szponzoroknak szól a videó.......

Viszont hogy zárták le fél várost azt nem értem :blink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.