Lanti Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 max ha ráül a motortartóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ez most melyik autó, vagy kinek mit adott el, hogy ennyire vigyorog? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 kadettja... turboslesz ezentúl csak legyen a neve: Hutyutyúúú :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Melyik piacon vannak leárazva a LET mocik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Melyik piacon vannak leárazva a LET mocik? :D Minden sarkon hozzád vágnak egyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Mire megírtam a hozzászólást,elment a busz az ingyen wifivel. Várhatott volna,még egy kicsit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Minden sarkon hozzád vágnak egyet :) Hát már lassan tényleg ez a helyzet, ahogy a BP-i viszonyokat nézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 milyen busz? Amugy te most buszsoför lettél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 milyen busz? Amugy te most buszsoför lettél ? Szinte minden volánbuszon van wifi,itt voltam a népligetnél :) Amúgy most buszsofőr vagyok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 tényleg van wifi ? de komoly :D és merre sofőrködsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 ó hogy az a magasságos királyvíz egye meg azt a tetves rozsdát! Tegnap még meló előtt gyors megemeltem a paripa elejét, hogy megnézem pontosan milyen klíma kompresszor is van a vasban. (arra gondoltam, gondolok, hogy tömítés cserék helyett felpattintok egy olyat, ami elvileg jó. Utána meg majd esetleg valamikor a sajátomat megcsinálom, tatom pöpecre, ha megéri) Ma nemrég nézegetem a képeket, és megakad a szemem ezen a képen. Nézem a bak elülső csavarját. Hmm.. lukica van mellette.. rozsdás luk.. vagy.. áá csak nem.. nem hiszem hogy kiszakadt volna a csavar. Biztos csak csalóka a kép.. csak telefonnal csináltam... Mennem kellett valahova, gyors megemeltem, alánéztem, mert nem hagyott nyugodni. És tadam.. Még pár kép. Rohadt jó! Szó szerint! :o :icon7: Járt már valaki így? Vagy hallott ilyenről? Megoldás? 17 körül volt, elgurultam Patyi felé, de már senki se volt ott.. meg amilyen a szerencsém, pont szabin van.. Bár ehhez lehet nem is ő kell, hanem valami karosszériás.. :S Ennyit arról, hogy jó lenne a klímát megcsinálni... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 az kemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 még nincs beállítva rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Én vagyok vaksi vagy ennyire szarul fut az övvonal a zödön oldalt? :blink: hogy te is "megnyugodj" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 az kemény AZ sajnos ott már pont nem az! :D :( És mikor máskor,mint szabi előtt egy héttel. Jövő héten meg kellene oldani, mert utána melózás a telken, kellene a verda, utána meg egy rövid 3 napos kis nyaralás Hévízen, szintén kellene a verda. Nagyon nem tetszik... nyamvadt rozsda.. Na de neked nincs ilyen gondod ;) vagy a festék ápol és eltakar? :D:D Irigykedek! Nagyon szép lesz a paripa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 hogy te is "megnyugodj" Én nem voltam ideges, Pehinek gurult el a gyógyszere. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 AZ sajnos ott már pont nem az! :D :( És mikor máskor,mint szabi előtt egy héttel. Jövő héten meg kellene oldani, mert utána melózás a telken, kellene a verda, utána meg egy rövid 3 napos kis nyaralás Hévízen, szintén kellene a verda. Nagyon nem tetszik... nyamvadt rozsda.. Na de neked nincs ilyen gondod ;) vagy a festék ápol és eltakar? :D:D Irigykedek! Nagyon szép lesz a paripa! Én nem gondolnám, hogy ez roszda eredménye, az már inkább csak okozat. Anyagfáradás... Meg kell erősíteni, jól körbetaknyolni CO-val! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Én nem gondolnám, hogy ez roszda eredménye, az már inkább csak okozat. Anyagfáradás... Meg kell erősíteni, jól körbetaknyolni CO-val! :D Szóval karosszéria lákátos.. Aztán ha sufni tunning, jól körbetaknyolja nekem.. (az is lehet, hogy úgy, hogy még a bakot is odahegeszti.. ) Kevésbé sufni megoldás gondolom nincs.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Mást azzal úgy sem tudsz csinálni, kő egy lemezdarab meg egy anya, anya ráhegeszt a lemezdarabra, rozsdás rész kivág, lemezdarab odaheftel, kis alapozó, némi festék és mehet vissza a bak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 tényleg van wifi ? de komoly :D és merre sofőrködsz? Tényleg van wifi,a messzebbre menő buszokon.Egyenlőre menetrendszerinti járaton Budaörs Tőrökbálint Népliget utvonalon.Ha meg van valami külőnjárat és megszoktam már a buszt akkor azt is. Külföldre nem nagyon szeretnék menni,szerencsére elég ritkán van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 hogy te is "megnyugodj" Nagyon szép lesz ez :blush: Ez még ugye nem a csodarugóval ilyen magas? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Én nem voltam ideges, Pehinek gurult el a gyógyszere. :) ??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Nagyon szép lesz ez :blush: Ez még ugye nem a csodarugóval ilyen magas? :blink: nem, ez még a régi ami miatt kellett a 75-ös :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 új rendelet szerint csak műszaki szemlével lehet színt átiratni.... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Az jó, akkor a zöld ezek szerint még nem zöld hivatalosan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts