Pehi Csabi Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Úgy is nagyon meleg van körbe-körbe tologatni a parkolóban... :D Csabi! Te meg ha ennyire ráérsz nincs kedved billentyűzetet cserélni a laptopunkban? Detti elmosta szépen... most tiszta... de pár gomb nem működik... a fóliával lehet valami bibi... ezek után tudod mit szerzek :evilgrin: :D a nők mindig tudnak újat mutatni, vagy letakarítják vizesronggyal a villanykapcsolót úgy hogy utána világít a fázisceruza a műanyag kereten, vagy lemossák a monitort vagy a billentyűt azt a billentyűt dobhatjátok a kukába már, az hazaért, rendeljetek hozzá notis boltban, nem lehet őket javítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 ezek után tudod mit szerzek :evilgrin: :D a nők mindig tudnak újat mutatni, vagy letakarítják vizesronggyal a villanykapcsolót úgy hogy utána világít a fázisceruza a műanyag kereten, vagy lemossák a monitort vagy a billentyűt azt a billentyűt dobhatjátok a kukába már, az hazaért, rendeljetek hozzá notis boltban, nem lehet őket javítani király... így is nagy örömömre szolgált lepattintgatni a sokezer billentyűt a felfogatójával... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 király... így is nagy örömömre szolgált lepattintgatni a sokezer billentyűt a felfogatójával... :goofy: laptopból kiszedted a gombokat? :D :D :D Merész! :D elképzelhető, hogy az akkor kotlott meg amikor visszaraktad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 laptopból kiszedted a gombokat? :D :D :D Merész! :D elképzelhető, hogy az akkor kotlott meg amikor visszaraktad Nem... Dettike lemost a gépet... :D utána egy billentyű sem működött tovább... aztán szétszedtem, kitörölgettem, kiszárítottam, de 8 db már nem kelt életre, mert egy helyen a nyáklapfóliavagymiatököm közé is valahogy bedifundált a víz...ott mászkál a buborék jobbra balra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 de vicces... belvárosba 8ig kell parkoló jegyet venni... 7:50kor érkeztem.. mondom mivel csak 15percet lehet minimum fizetni igy már nem veszek jegyet, mert nem akarok még reggel is parkolni.... erre 7:53kor megbüntettek..... 15napon belül 5800.... asszem holnap telefonálok :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Nem... Dettike lemost a gépet... :D utána egy billentyű sem működött tovább... aztán szétszedtem, kitörölgettem, kiszárítottam, de 8 db már nem kelt életre, mert egy helyen a nyáklapfóliavagymiatököm közé is valahogy bedifundált a víz...ott mászkál a buborék jobbra balra... lemosta.. elvitte a kútra és magasnyomásúval? vagy beáztatta? hogy????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 lemosta.. elvitte a kútra és magasnyomásúval? vagy beáztatta? hogy????? :D Nem tudok válaszolni, mert nem jó a billentyűzetem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 levitte a dunapartra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 de vicces... belvárosba 8ig kell parkoló jegyet venni... 7:50kor érkeztem.. mondom mivel csak 15percet lehet minimum fizetni igy már nem veszek jegyet, mert nem akarok még reggel is parkolni.... erre 7:53kor megbüntettek..... 15napon belül 5800.... asszem holnap telefonálok :| Áááááá...nemszabad!!! Pont erre gyúrnak az ellenőrök, tuti fogás! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 de miért? régen ezért sose szóltak... minimum 15percet lehet bedobni... nem kötelezhetnek 7percre h fizessek 15percet!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Ő izé semmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 nekem volt szettbe, de kellene még 2-3db 90fok, mert nem az igazi.... nem tudom hol vegyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 nekem volt szettbe, de kellene még 2-3db 90fok, mert nem az igazi.... nem tudom hol vegyek... Ahogy keresgéltem a neten, Dinamitdob pl árul ilyesmit, nem is drágán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 nem mondanám olcsónak.. nekem 63-as kell és ott nincs is... találtam olcsóbban...minnyá előkeresem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 nem mondanám olcsónak.. nekem 63-as kell és ott nincs is... találtam olcsóbban...minnyá előkeresem Nekem már időközben megoldódott a gondom, úgy néz ki találtam itt a környéken, igaz nem szilikon és nem is kék, de Nekem az csak előny :) Azért köszönöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 itt van sok fajta, csak kérdés milyen minőség: http://www.importtuning.hu/catalog/catalog/index.php?cPath=344_212_215&osCsid=ac825388d0cb2616bbbd5080ab7fbd70 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 de miért? régen ezért sose szóltak... minimum 15percet lehet bedobni... nem kötelezhetnek 7percre h fizessek 15percet!? Viszont 18:00-ig köteles vagy érvényes jeggyel rendelkezni. Az, hogy mi a legkisebb kiadott mennyiség az szerintem ebből a szempontból lényegtelen....ráadásul nem is aránytalan az elvárás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 ugye itt 8ig kell fizetni ami lényegtelen... de akkor se értem, hogy miért fizessek reggel 8:10-ig ha én nem akarok ott állni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 ugye itt 8ig kell fizetni ami lényegtelen... de akkor se értem, hogy miért fizessek reggel 8:10-ig ha én nem akarok ott állni.. mert azt sem tudod bizonyítani hogy 19.45kor még nem parkoltál ott, sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 de 19:45kor nem büntettek meg, csak 19:53kor... fel kellett volna ma hívnom őket, csak nem volt kedvem hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 de 19:45kor nem büntettek meg, csak 19:53kor... fel kellett volna ma hívnom őket, csak nem volt kedvem hozzá... és? azt mondják akkor járt arra az ellenőr előtte meg fél órával és te meg a kettő között álltál oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 és? tegnap te is 100al mentél a hungárián mégse fognak megbüntetni ma érte.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 és? tegnap te is 100al mentél a hungárián mégse fognak megbüntetni ma érte.... :) az még nem biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 ki kellett moderálnom :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Lurdyba már ezzel jön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts