sárgaGSI Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 még büszke, de majd hétvégén, már jó magasságba lesz :) Akkor úgy kb vasárnap du-ra érkezzem h kipróbáljuk???? :D :D :D Szólok Dinynek h húzzon bele...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 rendben, majd kipróbálhatjuk milyen feltolnia trélerre Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 rendben, majd kipróbálhatjuk milyen feltolnia trélerre szojjá ha kell menni hét végén ráérek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 szojjá ha kell menni hét végén ráérek...... gyere nyugodtan max nekem segítesz ha nagyon nem lesz munka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 gyere nyugodtan max nekem segítesz ha nagyon nem lesz munka ;) pi.sába azt vártam h vagyunk elegen már nem férnél oda :D :D :D megy be a v6 ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 pi.sába azt vártam h vagyunk elegen már nem férnél oda :D :D :D megy be a v6 ??? nem bontani kell ezerrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 :D Na... nem jött ki a tüske a csatiból, úgy, hogy megússza a műanyag is. :omg: De most már tudom, hogy lehet kiszedni esetleg :evilgrin: Szóval kinek van egy csati elfekvőben? Diny? :rolleyes: Dinynek most nincsen. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Dinynek most nincsen. :icon1: azt is elvitte a hiéna? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 írtam neked msn-en Dinnye Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 nem bontani kell ezerrel végre beláttad, hogy ez a kabriózás nem vezet sehová :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 végre beláttad, hogy ez a kabriózás nem vezet sehová :P :D :D a tied lesz az áldozat nem tudtad? :D Asszonkád adta mondván úgy is Ő hoz lurdyhoz mindig :D :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 a tied lesz az áldozat nem tudtad? :D Asszonkád adta mondván úgy is Ő hoz lurdyhoz mindig :D :sneaky: azért van már az a kategória amit nem érdemes már elbontani se.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 azért van már az a kategória amit nem érdemes már elbontani se.... :D :D hát a sz@r is több mint a semmi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 hát a sz@r is több mint a semmi :D :D szar-szar.. de ennyire? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 szar-szar.. de ennyire? :) Kell az aprópénz, hogy megvegyem a zöldet amikor elkészül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Dinynek most nincsen. :icon1: Pont egy ilyen kis biszb@sz nincs? ejj.. (vagy csak nem vágnád szét ezért a komplett kábelköteget? B) ) Nah mindegy.. sufni tuninggal majd megoldom átmenetileg. Közben meg szerzek majd valahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Pont egy ilyen kis biszb@sz nincs? ejj.. (vagy csak nem vágnád szét ezért a komplett kábelköteget? B) ) Nah mindegy.. sufni tuninggal majd megoldom átmenetileg. Közben meg szerzek majd valahol... vágd le Lantiéról, neki még nem kell és most könnyen hozzáférsz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 levágom én neki, ugyse fog ez lesz a fő baja a turbosnak :D :D szerk: így elolvasva utólag.. miket írok.... szóval ugyse ez lesz a legnagyobb problémám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Kell az aprópénz, hogy megvegyem a zöldet amikor elkészül :) majd tartunk egy nyílt licitálást a kocsira :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 majd tartunk egy nyílt licitálást a kocsira :D :D azért minimál árat kössél ki, láttunk már anyagár alatt, kocsit elkelni(tv-ben) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 ez a "már csak vigyék" kategória :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 ez a "már csak vigyék" kategória :D vasárban ha gondolod átveszem,csak szólj időben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Dininek msn : http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows-live-messenger-8-5-1302--magyar--NI13.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Dininek msn : http://www.szoftverb...gyar--NI13.html és én ezzel most mit csináljak?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 és én ezzel most mit csináljak?? :D :D töltsd le és dug fel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts