Sonique Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 nekem special leesett :) és a kamionos szolt hogy atment valamin ami rolam esett le :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Szerintem is leesős. Én egyszer találtam útszélen egyet (bicikli rulez), még 2004 nyarán vagy mikoris. (Odaadtam egy gyereknek, akinek leesett/lelopták.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Pont kéthete csináltam meg mert az egyik eltolható biztosító fül nem működött! Akkor hiába rángattam nem maradt a kezemben. Szóval tuti beszerző vitte el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Megnéztem még tegnap mobile.de -t, és ott most nem árulnak ilyet, szóval tényleg jó keveset csinálhattak belőle. Egyetlen F Astra van 200 ló felett 11000 Euróért, de az 336 lovas :) Sonique, az nem lenne semmi eredmény ha sikerülne, asszem elég sokan lennének hálásak Neked :blink: Egy kis bizonyíték: http://www.ameiseduckdich.de/geschichte/astraturbo.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Egy kis bizonyíték: http://www.ameiseduckdich.de/geschichte/astraturbo.html azt nem értettem sohasem, hogy miért csak az 5 ajtósból csinálták meg :blink: ......a 3 ajtós sokkal sportosabban néz ki viszont a sedánnak nagyon állatul áll a gsi lökös! asszem megvan a 2006-os dizájn: http://www.ameiseduckdich.de/gfx/geschichte/0015.jpg :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 melegítés: Nekem az alábbi időszak volt a kedvencem: Pesterzsébet, széép, nyugodt környék... Reggel, melóba menet ZXR garázsból kigurít az utcára, pöcc-röff... Utána jött a garázs és kertkapu bezárás, felöltözés, sisak, kesztyű, meg minden... Így pár perc elteltével már nem kellett szivató. Utána szépen az utcában el, 6-7erpm fordulatszámmal, finoman, és az összes riaztó üvölteni kezdett... :blink: Azt érezni kell, amikor 15e-nél kezdődik a piros, és 18e körül tilt a gép... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Peti, nem te vontattál egy kopott bordó kombit kb 1 órája?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 redline! Nálam van a gsi felírat a lökhárítóra,szerencsére a müanyagos nem dobta még ki.Szólj ha legközelebb találkozunk hogy adjam oda mert én biztos el fogom felejteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 redline! Nálam van a gsi felírat a lökhárítóra,szerencsére a müanyagos nem dobta még ki.Szólj ha legközelebb találkozunk hogy adjam oda mert én biztos el fogom felejteni. KÖSZÖNÖÖÖÖÖMMM :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 KÖSZÖNÖÖÖÖÖMMM :blink: :) Minek az néked Redi!Tán kétségbe vonja v.ki, hogy GSI-ben ülsz? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nehogy feltedd mert kitagadlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nehogy feltedd mert kitagadlak! coupe, mehetek most a cuccért? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hát srácok elérkezett a c20xe vége... Tommal állunk a pirosnál, lassan egyesben elindultunk, 2-3000-nél húzom a kettest, majd egy 5 mp múlva mintha satuztunk volna egyet, beállt a moci... Eltört a vezérműtengely fogaskereke....darabokra... :) Még senki nem hallott ilyenről... :blink: s Na mindegy konstatáltuk a problémát, trélerre dobtuk, és már Budaörsön várja az újévi mocit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 kemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hát srácok elérkezett a c20xe vége... Tommal állunk a pirosnál, lassan egyesben elindultunk, 2-3000-nél húzom a kettest, majd egy 5 mp múlva mintha satuztunk volna egyet, beállt a moci... Eltört a vezérműtengely fogaskereke....darabokra... :) Még senki nem hallott ilyenről... :blink: s Na mindegy konstatáltuk a problémát, trélerre dobtuk, és már Budaörsön várja az újévi mocit... :D Na bazz.Ez nem volt hosszúéletű moci! :lol: De majd a LET projekt! :o Ugye rajta vagyok azon a bizonyos listán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hát mi is kamilláztunk erősen...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 coupe, mehetek most a cuccért? :blink: :) Remélem nem a gyári helyére ragasztod! Mármint az első lökhárítóra? Mert az iszonyat csúnya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ez azért meglepő, mert més senki nem hallott látot ilyet, és az oka sem ismert még... Sonique azt mondja, hogy a durrogástól, de nem hiszem...attól miért törne el a kerék.... Ja és mindezt ugye 2000-es fordulaton...de szerintem így is szétvert mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ez azért meglepő, mert més senki nem hallott látot ilyet, és az oka sem ismert még... Sonique azt mondja, hogy a durrogástól, de nem hiszem...attól miért törne el a kerék.... Ja és mindezt ugye 2000-es fordulaton...de szerintem így is szétvert mindent... Elég hülén hangzik, de esetleg nem volt túlfeszítve a szíj?Vagy v.mi erősebb rezonancia?Vagy csak 1Xűen elfáradt?Vagy leszedéskor,(ha egyáltalán le volt szedve) esetleg megütötték?Más így hirtelen nem jut eszembe! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 coupe, mehetek most a cuccért? :blink: :) Jöhetsz :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hát már majdnem 1 éve így jártam vele, és eddig sem kíméltem...most meg pont nem volt semmi...hát ez van... ..Ha nem várna már ott a Csabinál az új moci, lehet, hogy ideges lennék, de így most szarok bele...már úgy is csak 5 napja volt hátra...lehet hogy ezt érezte...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hát már majdnem 1 éve így jártam vele, és eddig sem kíméltem...most meg pont nem volt semmi...hát ez van... ..Ha nem várna már ott a Csabinál az új moci, lehet, hogy ideges lennék, de így most szarok bele...már úgy is csak 5 napja volt hátra...lehet hogy ezt érezte...:-) Mennyiszer is vettétek le azt a hengerfejet?Zsinórban?Én 7re emléxem kapásból. Amúgy mennyi kilóméter volt benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Össz vissz 12.000 majdnem...:-) de 6500 óta nem volt szétszedve...:-) szal majdnem 6000-et egyben volt...:-) Na majd a c20let...:-) De a röhely, hogy így is a Csabihoz indultam, hogy viszek neki szép lámpákat, meg megnézem a mocimat, mert megjött az is a gépműhelyből... - Felhívtam, hgoy megyek... - 1 óra múlva felhívtam, hogy úgy készüljön, hogy legyen szabad akna alánézni, mert fura hangja van... - 2 perc múlva hívtam, hogy hüldje a tréleres haverját... Hát még az a trélerre felrancigálás nem volt egyszerű...:-) Nem ért ám le sehol...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 párszázezer :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hát még az a trélerre felrancigálás nem volt egyszerű...:-) Nem ért ám le sehol...:-) Mint amikor az embernek a körmeit szaggatják le.Nem szeretném megtapasztalni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts