aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 hogy csinálod? ilyen gyorsan? legalább várd meg mig megágyazom, me' bejön asszony fürdőből és koni ide v oda engem felkoncol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Most jött ki megint egy köteg zöldhasú hátul a gépből... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Most jött ki megint egy köteg zöldhasú hátul a gépből... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó print 4 me plz 2 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Ilyen kis mennyiségben sajnos nem áll módomban foglalkozni a dologgal... :) :D :lol: Sorry... :roll: Azért így hajnali 3 kor sem kéne offolni meistro... :roll: :lol: :lol: :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 akkor tessék brádör: hazafele bekóstolt gt pinto és legnagyobb meglepetésemre elpicsantottam! vmikor ha lesz meet lesz kék szörnyeteg majd részletesen ki akarlak kérdezni pár dologról. de most mejek cartárs családot alapítani. vagy vmi olyasmit. jó munkát :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Pedig már azt hittem, hogy a koni előnyt élvez az asszonykával szemben... :roll: És tudom, hogy most ezt azért mondtad, hogy én is írigykedjek... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Na ha már így belelendültem akkor egy kép a leendő felnimről.... :wink: Elöl 8X15 hátul 9X15 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 ed hadonlíd ad opécsé felnire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Na ha már így belelendültem akkor egy kép a leendő felnimről.... :wink: Elöl 8X15 hátul 9X15 Üdv.: Atommanó először én is ilyet akartam a gépre, csak 16osban... ezt is az ebayon veszed??? azt a koni cuccost olcsón vetted :) 60 mm-t ültet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 aztec mennyit acc a cuccé?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 aztec mennyit acc a cuccé?? gyere pm és mondj Te árat, mert meg fogsz sértődni, ha én mondok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Aztec! Megsértődtem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Aztec! Megsértődtem! :) ne tedd :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 fiuk a spywaretémáról van egy külön topik, csomo tanáccsal...lécci ne itt a gumi/felni/futómű kérdésről szintén van egy topik..ezt se itt lécci...a boltolásokat se itt, ne kezdődjön el az egyforintos alapu licitálás ez a topik maradjon meg a gsi autó, és a gsi szexcio topikjának. oks? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 megveszed a turós dzsi esz ájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 megveszed a turós dzsi esz ájt? nem, mert tuti sokkalsokkal drágább mint amennyit én a szórakozás e fajtájára rászánok, meg sajnálnám is, meg piros is :) De ezt az autot nemértem! Ha valóban 96-os akkor miért régi fajta mocitető van rajta? Ha lufis akkor miért kézitekerős az ablak??? ejjdebonyolult Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 továbbá igen érdekes, hogy az új küszöb és hason elemek ellenére régi kárpitok vannak benn, lufis kormánnyal.... meg elektromos tükör és tsai és mellette manuál ablak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 továbbá igen érdekes, hogy az új küszöb és hason elemek ellenére régi kárpitok vannak benn, lufis kormánnyal.... meg elektromos tükör és tsai és mellette manuál ablak? és régi tipusu nagy bumszli váltógomb!!!!! ilyen volt a kadettomon is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 valszín nem kicsit volt törve és ígyen lett pótolva. vagy tévednék és csupán a rossz indulat...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 7 végén kicseréltem a motorvezérlést. Készültek fényképek majd kreálok egy "szereld magad" leírást :) Persze ha van rá igény........... (feszítőgörgőm a végét járta.........majdnem sikerült kinyírnom a motort) Ejjj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nem lehet, hogy csak nem volt képe a kocsihoz és bevágott valahonnan egy hasonló ugyanolyan színűt ? Megpróbáltam felhívni de hangposta vette fel, eléggé egyben lévőnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 ....meg elektromos tükör és tsai és mellette manuál ablak?.... Talán azért, mert szép hazánk földjén lett elsőként forgalombahelyezve :wink: Lehetséges, így olcsóbb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nem lehet, hogy csak nem volt képe a kocsihoz és bevágott valahonnan egy hasonló ugyanolyan színűt ? Megpróbáltam felhívni de hangposta vette fel, eléggé egyben lévőnek tűnik. persze ez is lehet de nagyonnagy butaság lenne sztem mert igy soksok potenciális vásárlót elriaszthatsz amikor meglátják a képet és hozzá szöveget ("ááá hivja a f@szom föl látom hogy szivatni akar.." <- és hasonlók) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Háát elég fura ez az autó. Ez is vmi öszvérnek tűnik! Régi kárpitja, váltógombja, mociteteje, hűtömaszkja, az ablak alatt végighúzódó konzol(mondjatok már rá egy szakszavat) :shock: Régi lökös.... A kormány az már neww.. háát nem tom.. Meg elfilozok azon is, hogy anno 2003.09.hóban az én tényleg 96os 103e kilométeres(klima,2lufi,minden elektromos,cd-rádiós,immos,ABS,szép állapot,meg még ami nem jut eszembe) vasam került 1.65millába. Bosszanto.. vagy ezek gyanusan olcsóak.. igaz azóta eltelt több mint egy év.. 8) Viszont nekem nem állitható a kormáynom. Ez állítható egyáltalán vmelyik GSIben? UUUUHHH!! most látok vmit! Lehet tényleg nem is ez a vas van a képen! Vagy vmi más turpisság van benne! Idézek! "Leírás: ABS, centrálzár, klíma, riasztó, autórádió, 2 Airbag(légzsák), metálfény, " Hmmm.. hooooool van ebben két légzsák? :shock: :?: :!: Példaként az enyém: http://laci4.uw.hu/GSI/20.jpg Ebben ott lapul a jobb oldal a lap alatt.. de a fent emlitett gépben ott aztán szerintem semmi lufi nincs! Nah szal hogy is van ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Pista most kivételesen nem értek veled 1et. Ez most sokkal furább ennél. Minek tesz fel vki kadett váltógombot és tsai???? Neeeeem, ez nem a szokásos trükk. Nameg akkor a km 200on állna kb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts