J0hnny Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Hűűdászép! Miez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Tempera :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 A lényeg h neked tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 A lényeg h neked tetszik :D Miért nem jó? :blink: Egyedi lett olcsón. ;) Lehet elfog ez is terjedni mint a kék/fekete szín. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Nekem tetszik :D Szerk.: Ez már kevésbé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Nekem tetszik :D Szerk.: Ez már kevésbé... Na jó annyira nem is rossz, csak azt sem tetszik mikor virágok vagy mi a f... van a sárhányón :)---de csak ott és sehol máshol... Folytasd a témát még az autón valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Na jó annyira nem is rossz, csak azt sem tetszik mikor virágok vagy mi a f... van a sárhányón :)---de csak ott és sehol máshol... Folytasd a témát még az autón valahol Múlt héten egy gyengébb pillanatomban elgondolkoztam hogy mivan ha folytatom a vonalakat, fel a mocitetőre át a másik sárvédőre... De aztán lebeszéltem magam róla. Sok szopás az olyan és inkább "jóezígy" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Na jó annyira nem is rossz, csak azt sem tetszik mikor virágok vagy mi a f... van a sárhányón :)---de csak ott és sehol máshol... Folytasd a témát még az autón valahol Igen, nekem is olyan.. olyan mintha félbemaradt volna egy elkezdett mű.. De ha meg az egész kocsin menne végig.. háááááát.. lehet az se nem lenne cép :blush: Végül is, ahogy megnéztem 2-3adjára, nem is olyan vészes.. ;) Legalább a szemtanúkat össze lehet zavarni.. fehér.. dehogy sárga.. fekete... am: matrinya, vagy festve van? De ez.. na ez nagyon nem szép. Lassan ki se merj menni autóval az útra.. :stare: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Igen, nekem is olyan.. olyan mintha félbemaradt volna egy elkezdett mű.. De ha meg az egész kocsin menne végig.. háááááát.. lehet az se nem lenne cép :blush: Végül is, ahogy megnéztem 2-3adjára, nem is olyan vészes.. ;) Legalább a szemtanúkat össze lehet zavarni.. fehér.. dehogy sárga.. fekete... am: matrinya, vagy festve van? De ez.. na ez nagyon nem szép. Lassan ki se merj menni autóval az útra.. :stare: Fújtam, festékspray-el :) Fentebb már linkeltem. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Fújtam, festékspray-el :) Fentebb már linkeltem. :P :D Ez a Tecsó mögötti utca, ugye? Képen egész tűrhetően néz ki, kérdés, hogy közelről milyen. :P Le is lakkoztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 ajjajj http://jatek.vatera.hu/gyermekjarmu/bebitaxi_tricikli/verdak_matuka_cimbi_labbal_hajtos_kisauto_1579331327.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 ajjajj http://jatek.vatera....1579331327.html :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 ajjajj http://jatek.vatera....1579331327.html Fiamnak üsd le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Fiamnak üsd le! :D persze.... max magamnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Mi van veled Anti?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 persze.... max magamnak :D :D Azért azt megnézném, ahogy tiporsz vele a játszótéren, és félrelököd az érdeklődő 4-5 éveseket... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Mi van veled Anti?! :D Na ez egy nem szép bourdeax-i... de a kéz a csávó nyakán az nagyon komoly... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Anti! Ma hozta meg a futár, ez most nem átbaszós ár. Pesti a cég szal Te személyesen is át tudod venni. Ilyen árnál szerintem egyértelmű mit kell választani. Nagyon minőségi cucc ( bár még csak a polcon bámulom :D ) de tetszik :) Na tesztelted már??? Érdekelne, hogy milyen ennyiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Na tesztelted már??? Érdekelne, hogy milyen ennyiért... Szerintem jó. Gyors, játszik mindent. Igaz sok állítási lehetőség nincs, meg 1pár RCA és hasonlók, de ennyi pénzért, Nekem amire kell, bőven jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Ez a Tecsó mögötti utca, ugye? Képen egész tűrhetően néz ki, kérdés, hogy közelről milyen. :P Le is lakkoztad? Igen, szlalomversenyt néztünk amikor csináltam a képet. :) Közelről is jól néz ki, megnyugodhatsz. :P :D Lakkot nem tettem rá, elvileg erre a festékre nem kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Újra lesz Calibra Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Gyönyörű az a szervó tartály "fényezés". :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Gyönyörű az a szervó tartály "fényezés". :omg: Onnan tudja,hogy milyen színű olaj kell bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Gyönyörű az a szervó tartály "fényezés". :omg: Astrástól mit várjunk????? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts