Zsoltee Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Nekem sok az az egy is. Erősítő úgysem lesz a pöcsköszörűben ( plusz súly ugye :D ), csak valami olyan fejegység kellett amihez nem kell CD-t írni, mert van rajta USB és inkább Alpine ilyen árban mint Pioneer vagy JVC, bár biztos azok is jók, nem tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Nekem sok az az egy is. Erősítő úgysem lesz a pöcsköszörűben ( plusz súly ugye :D ), csak valami olyan fejegység kellett amihez nem kell CD-t írni, mert van rajta USB és inkább Alpine ilyen árban mint Pioneer vagy JVC, bár biztos azok is jók, nem tudom :) Nem teszel fel képet az új disign-ról? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Nem teszel fel képet az új disign-ról? :icon1: összetörte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 összetörte? Nemkicsit :D Szerk.: Zsoltee voltam :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 dikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Nemkicsit :D Szerk.: Zsoltee voltam :hiya: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 kár az 1 RCA kimenetért.. kettő azért illene... Elég az nekem hátra az erősítőhöz nem? De qrvára nem vágom én ezt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 összetörte? Nem csak kipingálta. Elég az nekem hátra az erősítőhöz nem? De qrvára nem vágom én ezt... :D Elég hát. ;) Egyébként nekem is olyan kábel megy hátra ami 1 párból 2-t csinál mire hátraér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 egy-két kép még lacházáról bociszemek :) Diny Kadettos válság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 mi a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Rossz oldalon van a kormány és hogy nem az enyém. :) ...ja és 8 lyukas felni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Nincs tankajtó Végén a Kadettos megoldja, ami a Ladáknak meg a Micuknak nem ment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Egy Kadettos sose veszi el... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Egy Kadettos sose veszi el... :D :D :D Mint a mellékelt példa mutatja. :lol: Egyébként a kupákkal mi a helyzet? Jutottatok már valamire? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Mint a mellékelt példa mutatja. :lol: Egyébként a kupákkal mi a helyzet? Jutottatok már valamire? :) Sorry...még nem... nem volt időm ezzel foglalkozni most... de megoldjuk... valószínűleg a Blitzen lesznek majd újra osztva a kupák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Egy Kadettos sose veszi el... :D :D :D igazan nincs mit veszítenie :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Egy Kadettos sose veszi el... :D :D :D mert egy kadettos ésszel csinálja "nem csak jaj repülünk most mi legyen" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Sorry...még nem... nem volt időm ezzel foglalkozni most... de megoldjuk... valószínűleg a Blitzen lesznek majd újra osztva a kupák... Semmi gond, csupán rákérdeztem tőlem ráér. Mondjuk a srác sem rágja a fülem akinek a 2. helyért járó kellene, szóval Én elvagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Már csak napok vannak hátra a recsegős kettesnek... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Már csak napok vannak hátra a recsegős kettesnek... :evilgrin: végre a 4. tulaj megcsináltatja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 végre a 4. tulaj megcsináltatja :D Váltó meg van... már csak Petinek kell szabaddá tennie a műhelyt 3-4 napra, hogy betoljuk a Vekit, és minden szépet és jót megkapjon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Már csak napok vannak hátra a recsegős kettesnek... :evilgrin: Aztán széthullik?! :smartass: Bocsi.. ez ugrott be, ahogy olvastam :D Rallys videó.. nem semmi.. biztos megjegyzik páran azt a kanyart :omg: A kadettosnak azért a tudás mellett volt egy nagy adag mákja is... de szép volt! Nem rossz az összefogás se,ami a kocsik kiszedésére volt. :icon13: Tanksapi csomagtérben.. nemrossz.. ott rohadjon körbe ha tud mi? :D De a csomagokkal vigyázni kell, már ha lenne valami hátul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 mi a hiba? olyan mintha c oszlopnál le lenne nyomódva a tető..... mert nem látom a szárnyat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts