Andris22 Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Megosztanék egy érdekes történetet veletek hátha találkozott már valaki ilyennel. :) Valamelyik nap munka után megyek ki a kocsihoz indítom és közben matatok a kocsin.(5-10perc melegítés majd utánna idulok).Felnyitom a motorháztetőt,hogy ablakmosó folyadékot töltsek bele egyszer csak jön egy 35 körüli ######i kicsit zihlált lelkiállapotban és "nekem ugrik" :lol: Elkezdi mondani : Itt lakik az utcában és van 2 pici gyereke és megérti,hogy melegíteni kell a kocsit de amikor beindítom az autót akkor nála az ablakok és a fűtés csövek remegnek :D B) Jó lenne ha nem itt állnék(munkahelyem elött).A poén,hogy a munkahelyem parkoló részénél állok a céges kocsik közt! A tag meg az utca szemközti oldalán :o Az autótól sacc 20-25m-re lakik. Egyébként meg nem is hangos nem értem mi az ami zavarja a tagot........Kiváncsi lennék mi lenne ha Anti kocsija parkolna ott B) Azon viszont gondolkodtam,hogy beindítom a kocsit és elsétálok kb. 20m-t és meghallgatom. :blink: Így most megy a para,hogy mikor lesz tégla a szélvédőben vagy kiszúrt gumik esetleg mikor kereshetek fel egy derék fényezőt az összekarcolt kocsi miatt. B) Találkozott már valaki ilyen "hanghatással" hogy az amúgy nem hangos kipuf.20-30m re remegteti az ablakokat????????!!!! B) Vagy csak szop@tni próbálnak?! :) szerintem nem fog semmit csinálni a kocsiddal, mivel tudod hol lakik, és egy lakásban azért nagyobb kárt lehet okozni... esetleg ha valami történik a kocsival, akkor meg is várhatod a ház előtt egy számlával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Ha meg bármilyen atrocitás érné a kocsid, legalább tudni fogod, hogy kit kell feljelenteni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Remélem csak bedrogozott az ürge vagy extrém rossz napja volt mert azt nem várhajta el,hogy eltolom a kocsit a melóhelyig. Egyébként meg egész széles utca (XIV.ker Varsó utca) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Peti, nem tudom milyen kipufogód van, de szerintem meg ne melegítsd 5-10 percig. Egyrészt tök fölösleges, nem papírból van az a motor, másrészt szerintem könnyen lehet idegesítő, habár nem ismerem milyen utca, mekkora táv, stb. Engem biztos megbaszna az ideg. Mégha az ablakok nem is rezonálnának. Én a ház elől kábé öt sec járatás után indulok el, és amikor megjövök (gyakran éjjel) azonnal kinyomom a paripát. Szomszéd gyereknek ágyú jellegű kipufogója van, ő is nagyon húzza mindig a nyakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Különben sem a legjobb ha álló helyzetben alapjáraton melegítesz...el kell vele indulni szép lassan, nem kell rögtön kitaposni a belét... Engem amúgy valszeg már megpróbált volna élve elásni a fickó...mert ha a tiedtől remeg, akkor mit csinálna az enyimtől... :) :lol: :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 én mindig melegitem az autót...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 én csak akkor, ha én is fázom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 én mindig melegitem az autót...... Megoszlanak a vélemények... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 énis mindig melegítem 3-4 percet....addig meg legalább kényelmesen tudok fészkelődni, zenét állítgatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 zenét állítgatni mér? nincs bekötve a memória szál? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 gondol-gondol mit is hallgassak :) lehet rám is mérgesek, mert amíg becsukom a garázsajtót a kocsi kint megy... (igaz ez lényegesen halkabb bármelyik gsinél :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Háát nem tom.. halk kocsi is lehet "hangos".. csak a mély hangokra gondoljunk.. a dörmögő mély nem hangos, de mégis van hanghatása.. elképzelhető h berezonál neki az ablak.. de hogy a fűtéscső is? nah azért már dúrva lenne.. papír fűtéscsőve van? :blink: Mondjuk nekem is mondják mikor hazajöbök, h tudják h én jöttem... mondjuk én előszeretettel használom a motorféket.. :) és olyankor azért dörmög rendesen... nem hangosan.. csak macisan.. Úgyhogy pödrő sztem max ne melegítsd olyan sokáig .. 5 perc elég.. (mondjuk én könnyebben beszélek) Bevallom én se nagyon szokatam. max 1-2 perc. mig azért nem halál hideg, aztán szép nyugisan megyek(kivéve ha vmi helyzet van) amig el nem éri a víz az üzemit.. és ha lehet még utána is egy darabig, hisz az csak a víz.. (jó lenne egy olajhő is ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Sziasztok Egy kérésem volna... Úgy tudom, hogy az Astra GSi-ből gyártottak pár darabot C20LET motorral is, és érdekelne, hogy van-e esetleg erre valakinek bizonyítéka. Mert Autodataban nincs, és nem találom sehogysem... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Astra T200 néven futott és kevés szériába gyártották, mert nagyon melegedett. Talán Délafrikában gyártották nem toom pontosan, de majd az okosabb manusok kijavítanak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Sonique írta valamikor: "Egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S volt meg 200I S meg 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbós astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze." Más Nem érdekel a Karácsony de: Valami suttyó állat kancsó paraszt lelopta a hátsó vonószem takarómat. Azt nem értem, hogy a tetű kinaivázának nincs 10 ropija (fényezéssel együtt) venni? Bezzeg tankolni arra, hogy találjon egy GSI-t arra van + szét k u r n i az autót! Ezért van elegem ebből az országból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Sonique írta valamikor: "Egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S volt meg 200I S meg 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbós astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze." Más Nem érdekel a Karácsony de: Valami suttyó állat kancsó paraszt lelopta a hátsó vonószem takarómat. Azt nem értem, hogy a tetű kinaivázának nincs 10 ropija (fényezéssel együtt) venni? Bezzeg tankolni arra, hogy találjon egy GSI-t arra van + szét k u r n i az autót! Ezért van elegem ebből az országból. főleg karácsonykor. hogy törne le a keze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 állitolag a szonik már megkérdezte a szentgotthárdiakat, hogy is volt ez a c20let mert legalizálni szeretne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 hat a mocskos paraszt dogolne meg aki ilyet lop ... igen megkérdeztem szentgotthárdot és le kéne mennem személyesen mert igy nem adnak ki infot :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 http://gsi16v.uw.hu/temp/pic1.jpg http://gsi16v.uw.hu/temp/pic2.jpg :blink: Vontatószemet annó nekem is lelopták az Auchan parkolójában :) Pont akkor mikor elkészült a kocsi (sárvédő ívek és tankbeömlő) Nagynehezen tudtam csak venni egyet és azóta fullba felvan ragasztva max. letörni lehet :) Sajnos mindent lopnak ami mozdítható. Mikor leállok a kocsival fél óra mire kiszállok belőle mert mindent kiveszek és mindenféle riasztót élesítek annak reményében,hogy másnap reggel épségben viszontlássam a gsi-t. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 hat a mocskos paraszt dogolne meg aki ilyet lop ... igen megkérdeztem szentgotthárdot és le kéne mennem személyesen mert igy nem adnak ki infot :) Elkisérjelek? :) Egyébként a vonószem takaró nem tud magától kirázódni és úgy elveszni? Ennyire azért csak nem taplóak a Gsi-sek... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Sonique írta valamikor: "Egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S volt meg 200I S meg 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbós astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze." Megnéztem még tegnap mobile.de -t, és ott most nem árulnak ilyet, szóval tényleg jó keveset csinálhattak belőle. Egyetlen F Astra van 200 ló felett 11000 Euróért, de az 336 lovas :) Sonique, az nem lenne semmi eredmény ha sikerülne, asszem elég sokan lennének hálásak Neked :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Azért nem nagyon van róla infó, mert holott itt gyártották a 2000 db-ot nem kapott EU-s specifikációt sem, mert ugye Dél Afrikába vitték az összeset...:-( Na ezért lesz nehéz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 ....van-e esetleg erre valakinek bizonyítéka.... http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=118&Itemid=77 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Elkisérjelek? :o Egyébként a vonószem takaró nem tud magától kirázódni és úgy elveszni? Ennyire azért csak nem taplóak a Gsi-sek... :blink: jajjdehogynem :) :) hallottam én már mástól -akinek szintén lelopták-, hogy majd ő is lop egyet :lol: :D mondtam, hogy beszélni kellene vmi műanyagossal és gyártatni 5-10 darabot és ha vkinek eltűnik vagy SOS-be kell akkor lesz kéznél és nem kell bontókba rohangálni..... (hopp egy tipp a tunyingbótba B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts