Pehi Csabi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Raccénak van már jogosítványa? Szerintem az a történet,hogy kiállított egy Kadettet amit még nem fizetett ki és kölcsön felnik voltak rajta. mér elvették tőle? egyébként nem nyert ezért nem tiltanak ki embert egy ilyen eseményről, Dininek elmondtam mivel taliztunk de le nem írom, mert nincs kedvem annyit írni. bár megpróbálom röviden: - zárás után Zima jéghideg XE tiltásba rugás kb 2-3 percig - 3 biztonsági őrnek nevezett szekrény jött egyből hogy lehet menni a gecibe - Zima rángatás - kocsikulcs elvétel, pedig már csak be akarta zárni mikor látta, hogy izzik a levegő - ők visszaduma - 3 szekrény vs 20 road hogs - Zima pislog és nyulcipő mivel kicsit össze akarták hajtogatni, Racce jön hogy mivan mivan - kacsasrác és gyumma autója között Racce megjövetel - bal lábbal kacsasrás srávédő berúgás - észre se venni mivel úgy be van állva go ordibálni - ne lökdöss bébi dzsúzzz rendőr vagyok, igazolvány elő - szekrények, oké hívjunk igaz rendőrt - egyik szekrény gyógyszer elgurul ott helyben csak azért nem tudtak verekedni mert 2 szekrény lefog egy szekrény, 16 road hogs lefog racce :) - megjött cs rendező meg kitudja még ki - mindenki mond mindent addigra zima már a bejáratnál kb - mi el, kacsa gondolom másnap észrevette hogy oda a sárvédő, direkt nem szoltunk neki ebben a szuper hangulatban - másnap kitudja ki mehetett be és ki volt kitiltva, szerintem jövőre két személy tuti nem rakhat ki autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 hozzáteszem ezt én így láttam/hallottam, de az első két szóváltás hogy mi volt pontosan nem tudom mert beszélgettem mással, lehet Zima csak visszakérdezett de a köcsög szekrény már amúgy is szteroidtól fűtött volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 a banda se vehet részt csshown ezentúl. mármint a többiek igen, de nem rh csapatként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 szerintem ezt kár tovább ragozni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 ? mer a leömlő megakad a villamossínen vagy a nyomvájúban és a hátsó ablakon repül ki a motor, ha már egy 5 cm-es fekvőrendőrön is leér még a lökös is...... Raccénak van már jogosítványa? Szerintem az a történet,hogy kiállított egy Kadettet amit még nem fizetett ki és kölcsön felnik voltak rajta. Mindenesetre szerintem egyáltalán nem menő ilyen nyílvános helyen bebacva randalírozni. mér nincs fetrengős smile :D :D :D hozzáteszem ezt én így láttam/hallottam, de az első két szóváltás hogy mi volt pontosan nem tudom mert beszélgettem mással, lehet Zima csak visszakérdezett de a köcsög szekrény már amúgy is szteroidtól fűtött volt jóvanmá nem kell mentegetőzni futottak oszt kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 a banda se vehet részt csshown ezentúl. mármint a többiek igen, de nem rh csapatként. akkor ez pláne megérte no mind1, legalábbis nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 mér elvették tőle? Azért kérdeztem mert régebben még az első Blitzeken a volt csaja Orsi vezetett. Mert asszem Robinak akkor még nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Azért remélem Kacsa megússza telifény nélkül :unsure: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Azért remélem Kacsa megússza telifény nélkül :unsure: :unsure: Ma találkoztam Kacsával! Nem is tudott a hupszról, csak másnap tudta meg... Nem úszná meg, mert nem tudják ugyan úgy visszafújni a sárvédőt. Egyelőre úgy néz ki, hogy valahogy visszanyomják a huplit, amint megtört a festék is, és kap rá lakkot aztán ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Ma találkoztam Kacsával! Nem is tudott a hupszról, csak másnap tudta meg... Nem úszná meg, mert nem tudják ugyan úgy visszafújni a sárvédőt. Egyelőre úgy néz ki, hogy valahogy visszanyomják a huplit, amint megtört a festék is, és kap rá lakkot aztán ennyi... direkt nem lett elmondva neki, de érdekes lesz hogy visszanyomják, eléggé bepókhálósodott az Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Ma találkoztam Kacsával! Nem is tudott a hupszról, csak másnap tudta meg... Nem úszná meg, mert nem tudják ugyan úgy visszafújni a sárvédőt. Egyelőre úgy néz ki, hogy valahogy visszanyomják a huplit, amint megtört a festék is, és kap rá lakkot aztán ennyi... Majd legközelebb megnézi szegény,hogy hová parkol. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Gyanítom csak beregelve lehet látni. :unsure: Mintha asszonykád fent lenne. Lépj be a nevével és keress rá Szilágyi Tamás. Vagy regisztrálj be. Az ő albumaiban megtalálod. ;) Galériákban lehet nézelődni ha megvan a link...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Galériákban lehet nézelődni ha megvan a link...... Ez a profiljának a linkje: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000157489599 Ez pedig a galéria linkje: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.427254170623162.126802.100000157489599&type=3 Remélem segít valamit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 nem látni vmiért ha belépek akkor sem, mind1 azért köszönöm....... Tudom már volt de ez megér 1:19-et az életünkből(minden nap): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 nem látni vmiért ha belépek akkor sem, mind1 azért köszönöm....... akkor szokott az lenni ha nincs felvéve ismerősnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 "2kilónál" én nem integetnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 :icon13: csak úgy mer jóó :icon12: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 De ez nem fekete :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 De ez nem fekete :goofy: :D Meg nem is szép. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Meg nem is szép. :blink: gyóvan ez nem tunyingshowra készült gondolom :icon10: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 De ez nem fekete :goofy: :D de van rajta fekete, jobb mnit a piros-lime kombináció :sick: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Ez a szép: (természetesen a kék/fekete után) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 nekem meg mindkettő tetszik :) szegény kadi meg ma a csillagos ég alatt alszik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 esőt is mondanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 esőt is mondanak :) tudom, le is ápoltam a tetőt :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts