sárgaGSI Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 tanult barátom a sárvédő nem = a lökhárítóval :) egyébként Racce a balhé közben ahogy átlépte a kordont landolt a cipője orra a sárvédő tetejében, észre se vette, ment tovább, mondjuk nem keveset ittak már addigra c coupé fórumról idézet: JBálint: Szia! Nem érdekelt a CS show, így elfelejtettem felhívni a srácot, de most ráakadtam hírtelen erre a pár képre, és sztem ezen a D Kadetten van a felnim. Legalábbis a gumi/perem viszony azt sugallja. Régi Opel, csillivilli felnivel, nem lehet másik! :D Nyomsz róla pár képet? Többit már kitaláljátok :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 a kocsi is kölcsön vagy azt megígérte h legalább kifizeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 normális képek vhol vannak????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 a kocsi is kölcsön vagy azt megígérte h legalább kifizeti? Velünk már nem is beszélget így nem tudom <_< :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 :blink: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 normális képek vhol vannak????? GSI Tomi feltöltött 100akárhányat a fészbukra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 ide is betolom :D 7mpnél nem hozzánk tartozik az a hang Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Pestre ne gyere...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 GSI Tomi feltöltött 100akárhányat a fészbukra. ;) még nem vok fent? linket esetleg????? kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Pestre ne gyere...... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 még nem vok fent? linket esetleg????? kösz Gyanítom csak beregelve lehet látni. :unsure: Mintha asszonykád fent lenne. Lépj be a nevével és keress rá Szilágyi Tamás. Vagy regisztrálj be. Az ő albumaiban megtalálod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 a kocsi is kölcsön vagy azt megígérte h legalább kifizeti? azt még annó B.I.G.-el bizniszelte el, de miért nem csodálkozom, hogy nem a saját felnijei csak olyan amit nem fizetett ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 csoda h nem engem keresett meg h adjam oda :):):):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 csoda h nem engem keresett meg h adjam oda :):) :):) Asszem téged az a brigád nem fog megkeresni ilyesmivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Asszem téged az a brigád nem fog megkeresni ilyesmivel :D tudom :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 nekem ideadod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 nekem ideadod? szerinted? :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Most már én sem értem, hogy mivan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Most már én sem értem, hogy mivan :D :D :D Méééé mivan??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 :D :D Méééé mivan??? :D :D mitmivan, miiii? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 azért valaki leírhatná a roadhogsos történetet hogy kicsit lehessen mosolyogni rajta...az meg hogy ki van kölcsön felnivel és ki nem szerintem pont tök mindegy. Roadhogs mindenképpen egy jelenség lehet szeretni nem szeretni de azért jól kitalálták magukat azt el kell ismerni...-na jó nem pont magukat mert a név sem egy nagy kitaláció :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Raccénak van már jogosítványa? Szerintem az a történet,hogy kiállított egy Kadettet amit még nem fizetett ki és kölcsön felnik voltak rajta. Mindenesetre szerintem egyáltalán nem menő ilyen nyílvános helyen bebacva randalírozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Raccénak van már jogosítványa? Szerintem az a történet,hogy kiállított egy Kadettet amit még nem fizetett ki és kölcsön felnik voltak rajta. Mindenesetre szerintem egyáltalán nem menő ilyen nyílvános helyen bebacva randalírozni. Te már öreg vagy ehhez, Tamás, azért nem tartod menőnek. Bárcsak tudnám hogy relatív fiatal létemre, Én miért vagyok ugyanezen a véleményen... :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 szerinted? :icon10: rendes vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Raccénak van már jogosítványa? Szerintem az a történet,hogy kiállított egy Kadettet amit még nem fizetett ki és kölcsön felnik voltak rajta. Mindenesetre szerintem egyáltalán nem menő ilyen nyílvános helyen bebacva randalírozni. jaa én azt hittem hogy ez a régi kék kadett...hát ha nekik ez így jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts