PetiGSI Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 :blink: És volt már olyan aki Z20LET-et pakolt F astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Há majd lassan megyünk...:-) bérelek valamelyikötök mellett egy helyet jobb1 be :) :blink: És volt már olyan aki Z20LET-et pakolt F astrába? Szerintem azért nem mert sokkal drágább a Z20LET mint a C20LET és bontva se igazán lehet kapni.+ nkább a C20Let et rakja be mert azt jobban ismerik és van hozzá alkatrészük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 PetiGSI van egy Z20LET motorod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Viktor (VKTR) tud egyet... eladó, csak egy baja van, hogy nincs meg hozzá a kábelköteg + immo...gyárból kell lekérni...hát az sem lesz egyszerű... Coupe! Este gyere ki a Lurdihoz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Viktor (VKTR) tud egyet... eladó, csak egy baja van, hogy nincs meg hozzá a kábelköteg + immo...gyárból kell lekérni...hát az sem lesz egyszerű... Coupe! Este gyere ki a Lurdihoz... :) Azt néztem én is de sokkal olcsóbban kijönne egy c20let Még nem vagyok benne biztos de van rá esély hogy kinézek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Nem kell a rizsa...ki kell jönni, aztán kész... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 A mélygarázsban elöször tényleg azt hittem hogy az enyém füstől.Sajnálom hogy a kocsikázásból kimaradtam de egyedül nem igazán lett volna sok értelme.Jövőre meg már utól se foglak titeket érni. Hát igen. Ha szoltatok volna nekem, aki 5 percre lakik onnan akkor nem lett volna ilyen gond... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Elég rögtönzött volt a projekt, mert hát arra, hogy beindul álmainkban sem gondoltunk....legalább is az előtörténet alapján... :) Legközelebb majszolunk... :) Mondjuk ma este a Lurdinál? :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Elég rögtönzött volt a projekt, mert hát arra, hogy beindul álmainkban sem gondoltunk....legalább is az előtörténet alapján... :) Legközelebb majszolunk... :) Mondjuk ma este a Lurdinál? :lol: :blink: Hát megyek, de szerintem csak ilyen 8-9 körül... Mondjuk addig még csak ott vagytok, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Ott hát! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Ott hát! :blink: ilyenkor mit csináltok ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 ilyenkor mit csináltok ott? most pl - sokat beszélgettünk (mint mindig) - oltogattuk egymást (mint mindig) - ettünk gumidisznót (mint mindig) - hazafelé néztünk lángoló géjesit :) de nemcsak mi, hanem az utépítő melósok is jólszórakoztak :blink: :) - kollektive haragszunk a juhuhura mert nem hozta ki az autóját - szétszedtem az Anti ajtaját szóval el lehet ütni az időt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 áááááá. abba a dolgozó lány görög étterembe olyan lassan hozták ki az amugyis kis adagokat jó drágán... :) 1/2 11 kor sikerült elszabadulnom a kajáldából, akkor meg már legalább 2 órája kellett volna aludnom, így ez elmaradt.... :D NE HARI RÁM!!!!!!!!! amugyis az Astra F fel voltam, mert sajnos a Coupéhoz nem jutok hozzá.... családi terror van otthon :lol: :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Jóreggelit kartársak! Anti bátyó ha jól emléxem SXp mondotta h néked is tört a kartervédőd... hogyan oldottátok meg a problémát? Nekem ugyanis a jobb első fülnél nem bírta a terhelést és most húzom a földön köbö.... félő h ha odaheggesztettem újra akkor hamar elenged az is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 NE HARI RÁM!!!!!!!!! amugyis az Astra F fel voltam Mert mostmár az Astra F nem is pálya?? :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Lehet, hogy Te is szívesebben használnád a Coupe-t... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Mert mostmár az Astra F nem is pálya?? :blink: :) :) Norbi hiányolta a Coupétttttt : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=337&st=1800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Lehet, hogy Te is szívesebben használnád a Coupe-t... :) Hát nálam csak teljesítmény kérdése a dolog. Persze ha nagyon muszáj beleülök a Coupe-ba is... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Hát nálam csak teljesítmény kérdése a dolog. vegyé öccázé lancia integrale-t abban van teljesítmény....aztán meg nemgyőzöd fenntartani :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 vegyé öccázé lancia integrale-t abban van teljesítmény....aztán meg nemgyőzöd fenntartani :o B) Hát akkor már inkább C20LET 750, vagy mittomén hány paci. B) :blink: :) :) Bár a sima C20XE is jó lenne. Vagy egy 1.4 turbo kit. Végülis Karácsony van... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Hát akkor már inkább C20LET 750, vagy mittomén hány paci. B) :) :) :lol: Bár a sima C20XE is jó lenne. Vagy egy 1.4 turbo kit. Végülis Karácsony van... :D :o jó, de ez még nem ok arra hogy álomországban élj :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Megosztanék egy érdekes történetet veletek hátha találkozott már valaki ilyennel. :) Valamelyik nap munka után megyek ki a kocsihoz indítom és közben matatok a kocsin.(5-10perc melegítés majd utánna idulok).Felnyitom a motorháztetőt,hogy ablakmosó folyadékot töltsek bele egyszer csak jön egy 35 körüli ######i kicsit zihlált lelkiállapotban és "nekem ugrik" :lol: Elkezdi mondani : Itt lakik az utcában és van 2 pici gyereke és megérti,hogy melegíteni kell a kocsit de amikor beindítom az autót akkor nála az ablakok és a fűtés csövek remegnek :D B) Jó lenne ha nem itt állnék(munkahelyem elött).A poén,hogy a munkahelyem parkoló részénél állok a céges kocsik közt! A tag meg az utca szemközti oldalán :o Az autótól sacc 20-25m-re lakik. Egyébként meg nem is hangos nem értem mi az ami zavarja a tagot........Kiváncsi lennék mi lenne ha Anti kocsija parkolna ott B) Azon viszont gondolkodtam,hogy beindítom a kocsit és elsétálok kb. 20m-t és meghallgatom. :blink: Így most megy a para,hogy mikor lesz tégla a szélvédőben vagy kiszúrt gumik esetleg mikor kereshetek fel egy derék fényezőt az összekarcolt kocsi miatt. B) Találkozott már valaki ilyen "hanghatással" hogy az amúgy nem hangos kipuf.20-30m re remegteti az ablakokat????????!!!! B) Vagy csak szop@tni próbálnak?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 kb. az utóbbi.Szerintem nem lehet annyira hangos az a kipuff.Bár pl. nem tudom, hogy mennyire szűk utcában van ez a melóhely. Esetleg egy nyílászárócsere lehet, megoldaná a problémáját! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts