PetiGSI Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 :blink: És volt már olyan aki Z20LET-et pakolt F astrába?
coupe Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Há majd lassan megyünk...:-) bérelek valamelyikötök mellett egy helyet jobb1 be :) :blink: És volt már olyan aki Z20LET-et pakolt F astrába? Szerintem azért nem mert sokkal drágább a Z20LET mint a C20LET és bontva se igazán lehet kapni.+ nkább a C20Let et rakja be mert azt jobban ismerik és van hozzá alkatrészük.
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Viktor (VKTR) tud egyet... eladó, csak egy baja van, hogy nincs meg hozzá a kábelköteg + immo...gyárból kell lekérni...hát az sem lesz egyszerű... Coupe! Este gyere ki a Lurdihoz... :blink:
coupe Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Viktor (VKTR) tud egyet... eladó, csak egy baja van, hogy nincs meg hozzá a kábelköteg + immo...gyárból kell lekérni...hát az sem lesz egyszerű... Coupe! Este gyere ki a Lurdihoz... :) Azt néztem én is de sokkal olcsóbban kijönne egy c20let Még nem vagyok benne biztos de van rá esély hogy kinézek. :blink:
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Nem kell a rizsa...ki kell jönni, aztán kész... :blink:
Tom Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 A mélygarázsban elöször tényleg azt hittem hogy az enyém füstől.Sajnálom hogy a kocsikázásból kimaradtam de egyedül nem igazán lett volna sok értelme.Jövőre meg már utól se foglak titeket érni. Hát igen. Ha szoltatok volna nekem, aki 5 percre lakik onnan akkor nem lett volna ilyen gond... :blink:
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Elég rögtönzött volt a projekt, mert hát arra, hogy beindul álmainkban sem gondoltunk....legalább is az előtörténet alapján... :) Legközelebb majszolunk... :) Mondjuk ma este a Lurdinál? :lol: :blink:
Tom Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Elég rögtönzött volt a projekt, mert hát arra, hogy beindul álmainkban sem gondoltunk....legalább is az előtörténet alapján... :) Legközelebb majszolunk... :) Mondjuk ma este a Lurdinál? :lol: :blink: Hát megyek, de szerintem csak ilyen 8-9 körül... Mondjuk addig még csak ott vagytok, nem?
Andris22 Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Ott hát! :blink: ilyenkor mit csináltok ott?
redline Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 ilyenkor mit csináltok ott? most pl - sokat beszélgettünk (mint mindig) - oltogattuk egymást (mint mindig) - ettünk gumidisznót (mint mindig) - hazafelé néztünk lángoló géjesit :) de nemcsak mi, hanem az utépítő melósok is jólszórakoztak :blink: :) - kollektive haragszunk a juhuhura mert nem hozta ki az autóját - szétszedtem az Anti ajtaját szóval el lehet ütni az időt.....
uhuhu Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 áááááá. abba a dolgozó lány görög étterembe olyan lassan hozták ki az amugyis kis adagokat jó drágán... :) 1/2 11 kor sikerült elszabadulnom a kajáldából, akkor meg már legalább 2 órája kellett volna aludnom, így ez elmaradt.... :D NE HARI RÁM!!!!!!!!! amugyis az Astra F fel voltam, mert sajnos a Coupéhoz nem jutok hozzá.... családi terror van otthon :lol: :) :blink:
aztec Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Jóreggelit kartársak! Anti bátyó ha jól emléxem SXp mondotta h néked is tört a kartervédőd... hogyan oldottátok meg a problémát? Nekem ugyanis a jobb első fülnél nem bírta a terhelést és most húzom a földön köbö.... félő h ha odaheggesztettem újra akkor hamar elenged az is :blink:
Tom Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 NE HARI RÁM!!!!!!!!! amugyis az Astra F fel voltam Mert mostmár az Astra F nem is pálya?? :blink: :) :)
Atommanó Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Lehet, hogy Te is szívesebben használnád a Coupe-t... :blink:
mélykék76 Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Mert mostmár az Astra F nem is pálya?? :blink: :) :) Norbi hiányolta a Coupétttttt : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=337&st=1800
Tom Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Lehet, hogy Te is szívesebben használnád a Coupe-t... :) Hát nálam csak teljesítmény kérdése a dolog. Persze ha nagyon muszáj beleülök a Coupe-ba is... :) :blink:
redline Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Hát nálam csak teljesítmény kérdése a dolog. vegyé öccázé lancia integrale-t abban van teljesítmény....aztán meg nemgyőzöd fenntartani :blink: :)
Tom Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 vegyé öccázé lancia integrale-t abban van teljesítmény....aztán meg nemgyőzöd fenntartani :o B) Hát akkor már inkább C20LET 750, vagy mittomén hány paci. B) :blink: :) :) Bár a sima C20XE is jó lenne. Vagy egy 1.4 turbo kit. Végülis Karácsony van... :lol: :D
redline Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Hát akkor már inkább C20LET 750, vagy mittomén hány paci. B) :) :) :lol: Bár a sima C20XE is jó lenne. Vagy egy 1.4 turbo kit. Végülis Karácsony van... :D :o jó, de ez még nem ok arra hogy álomországban élj :blink:
PetiGSI Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Megosztanék egy érdekes történetet veletek hátha találkozott már valaki ilyennel. :) Valamelyik nap munka után megyek ki a kocsihoz indítom és közben matatok a kocsin.(5-10perc melegítés majd utánna idulok).Felnyitom a motorháztetőt,hogy ablakmosó folyadékot töltsek bele egyszer csak jön egy 35 körüli ######i kicsit zihlált lelkiállapotban és "nekem ugrik" :lol: Elkezdi mondani : Itt lakik az utcában és van 2 pici gyereke és megérti,hogy melegíteni kell a kocsit de amikor beindítom az autót akkor nála az ablakok és a fűtés csövek remegnek :D B) Jó lenne ha nem itt állnék(munkahelyem elött).A poén,hogy a munkahelyem parkoló részénél állok a céges kocsik közt! A tag meg az utca szemközti oldalán :o Az autótól sacc 20-25m-re lakik. Egyébként meg nem is hangos nem értem mi az ami zavarja a tagot........Kiváncsi lennék mi lenne ha Anti kocsija parkolna ott B) Azon viszont gondolkodtam,hogy beindítom a kocsit és elsétálok kb. 20m-t és meghallgatom. :blink: Így most megy a para,hogy mikor lesz tégla a szélvédőben vagy kiszúrt gumik esetleg mikor kereshetek fel egy derék fényezőt az összekarcolt kocsi miatt. B) Találkozott már valaki ilyen "hanghatással" hogy az amúgy nem hangos kipuf.20-30m re remegteti az ablakokat????????!!!! B) Vagy csak szop@tni próbálnak?! :)
warwolf Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 kb. az utóbbi.Szerintem nem lehet annyira hangos az a kipuff.Bár pl. nem tudom, hogy mennyire szűk utcában van ez a melóhely. Esetleg egy nyílászárócsere lehet, megoldaná a problémáját! :blink:
Recommended Posts