Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ja egyébként Pehi Csabi, este vártak a kategóriád selejtezőjébe Lacházán, de már nem voltál.

hát ezek idióták kb ennyi a kategória beosztási véleményem. Eleve Street 3 helyet beraktak street 4be ami nem tudom hogy is sikerült, ott viszont 4 emberből a 2. legjobb időt mentem, az előttem lévő 2mp-el jobbat ment. Ráadásul direkt vártunk de street 3 után street 5öt hívtak így gondoltuk akkor a street 4 valamiért kimaradt azt annyi. Mind1 nem érdemeltem volna meg úgysem hisz a street 3ba Raszti meg Diny melett esélyem se lett volna a 15.525el

Megosztás:

hát ezek idióták kb ennyi a kategória beosztási véleményem. Eleve Street 3 helyet beraktak street 4be ami nem tudom hogy is sikerült, ott viszont 4 emberből a 2. legjobb időt mentem, az előttem lévő 2mp-el jobbat ment. Ráadásul direkt vártunk de street 3 után street 5öt hívtak így gondoltuk akkor a street 4 valamiért kimaradt azt annyi. Mind1 nem érdemeltem volna meg úgysem hisz a street 3ba Raszti meg Diny melett esélyem se lett volna a 15.525el

Nem tudtam az előzményeket, csak azt hallottam hogy Frenki vadul ordibálja a neved 1percen keresztül, aztán tovább léptek.

Neked most amúgy 2.5 V6 vagy 3.0 V6 van a kocsiban?

Megosztás:

Na ma volt egy kis pitty-putty a Vekivel... Elfosta magát a hátsó vízcső...

a... volt újra utcán szerelés :D Nem tudtam mi hiányzott... :omg:

Szerencsére Vörös Petiék (Lallerral) ráértek és átugrottak 5 percre tőlük (Meg tőlünk is :D ) Persze a szívás azért nem volt kicsit... szívósor le, minden le... mókás volt... hihetetlen, hogy Lali már csukott szemmel nyomja :D.

Aztán ha már szét lett szedve minden orvosolva is lett pár apróság is, többek között a szívósor alatt volt egy szakadt cső, ahol elfújt a nyomás... most valami bitang lett a Veki, Lali is megerősített ebben a hitemben...

Szóval köszönöm nekik, király lett nagyon...

Megosztás:

Na ma volt egy kis pitty-putty a Vekivel... Elfosta magát a hátsó vízcső...

a... volt újra utcán szerelés :D Nem tudtam mi hiányzott... :omg:

Szerencsére Vörös Petiék (Lallerral) ráértek és átugrottak 5 percre tőlük (Meg tőlünk is :D ) Persze a szívás azért nem volt kicsit... szívósor le, minden le... mókás volt... hihetetlen, hogy Lali már csukott szemmel nyomja :D.

Aztán ha már szét lett szedve minden orvosolva is lett pár apróság is, többek között a szívósor alatt volt egy szakadt cső, ahol elfújt a nyomás... most valami bitang lett a Veki, Lali is megerősített ebben a hitemben...

Szóval köszönöm nekik, király lett nagyon...

A váltóhoz van cuccod?

Valahol láttam most eladót...bár aranyárban

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.