kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 lehet, hogy lefogaztad a váltód...bár f28-nál ez nem sűrűn fordul elő... :huh: azzal nincs gond meg mintha az egyik keréknél csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 féltengely franc a lámpánál még semmi baja nem se volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 azzal nincs gond meg mintha az egyik keréknél csak Jaaah... az féltengely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 lacházára csak elgurul még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 lacházára csak elgurul még :D .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 lacházára csak elgurul még :D Elgurul, csak ne felejts az előtte álló autóra kötelet kötni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 .. ne pontozz :D az se biztos hogy megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 izé hundájjal belehet menni az opeltalálkozóra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 ja, pont minap beszéltem Muhával és mondta, hogy minden felé... de ez a GTR, evo, M5 csapat már nagyon eszetlen... már ők se szeretnek velük menni.... hát igen jó dolgo ez, én mentem már Huháékkal is és ők se százasok azért de még tűrhető, mondjuk most már nem győzném azt a csekket befizetni asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 ne pontozz :D az se biztos hogy megyek :D nem tudod még, h faterod ráér e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 minden sz@rba v6-ot raknak, szerintem is jobb ötlet a LET..... aki megteheti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 nem tudod még, h faterod ráér e? velem lesz probléma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 velem lesz probléma :D Most erre ugye nem várod, hogy írjunk valamit... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 mégis írtál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 De valahogy nem értem, hogy nincs pénzük egy normális "telefonra" legalább, hogy ne diafilm legyen. Fel se töltenék ilyen f.s minőséget. Valami ilyesmire gondoltam én is.. Amúgy lehet ez nem telefon, hanem kocsiba rakható rögzítő kamera... nem is tudom milyen néven megy most.. De ennél szerintem még az én telefonom is jobbat vesz fel.. legalábbis képkocka/sec téren :D Egy olcsóbb kompakt fényképező is felvesz manapság már 720p ben minimum, és nem 15 fps-el :D (itt az utóbbi ami élményrombolóbb szerintem ...) És tényleg jó móka, és tényleg durván nyomják.. kicsibe még mi is nyomathatnánk, csak hát az a 130-as csekk, vagy akár 300-as, de még a 30-as se igazán jönne jól egyikünknek se szerintem... (mondjuk azért tetszett.. megnéztem pár videót.. de nincs többre időm.. lassan meló :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Coupe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Na.... ma kicsit beállítgattam a Vekit... ááááááááájjjjdejólmegy.... megkapta az új vacuumcsöveket is, meg gyújtás is helyre lett téve... 1.1-et tölt, fúj, puffog... állat... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Váltó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Váltó? :D kettestől felfele toltam... :evilgrin: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 kettestől felfele toltam... :evilgrin: :D :D Szal MEGINT nem lesz neki elrúgva Lacházán... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Na.... ma kicsit beállítgattam a Vekit... ááááááááájjjjdejólmegy.... megkapta az új vacuumcsöveket is, meg gyújtás is helyre lett téve... 1.1-et tölt, fúj, puffog... állat... :evilgrin: köszi,hogy viszel egy kört majd valamikor -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Váltó? :D piros betűs ünnep lesz amikor azt megoldja valaki...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 nem szívbajos a pilóta http://auto.indavideo.hu/video/Subaruval_gyilkos_tempo_az_erdoben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Nincs valakinek véletlenül egy XEhez való lambdaszondája? Olyan kellene ami még működőképes. 4vezetékesnek kellene hogy legyen. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Szal MEGINT nem lesz neki elrúgva Lacházán... :P :D Eddig mindig el volt tolva Lacházán... idén azonban tényleg nem lesz... mert nem tudok menni sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts