Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

mi élet

na igen jópofa, fent van az adrenalin meg minden, de ha fognák az öt burzsuj gyereket, elküldenék őket bokrot nyírni egy fél évre az autópályára, az autóikat meg elárvereznék és mondjuk a legmagasabb beteg/orvos arányú kórházban szétosztanák 13.havi pénznek év végén azt így most nem bánnám

Elküldve

na igen jópofa, fent van az adrenalin meg minden, de ha fognák az öt burzsuj gyereket, elküldenék őket bokrot nyírni egy fél évre az autópályára, az autóikat meg elárvereznék és mondjuk a legmagasabb beteg/orvos arányú kórházban szétosztanák 13.havi pénznek év végén azt így most nem bánnám

de jót nevettem volna, ha a fáy-nál egymásba csúsznak az okosok...

Elküldve

Azért a GTR állat... iszonyatosan jó az a hang.... :evilgrin:

De valahogy nem értem, hogy nincs pénzük egy normális "telefonra" legalább, hogy ne diafilm legyen.

Fel se töltenék ilyen f.s minőséget.

Elküldve

De valahogy nem értem, hogy nincs pénzük egy normális "telefonra" legalább, hogy ne diafilm legyen.

Fel se töltenék ilyen f.s minőséget.

Van aki autóra költ van aki telefonra.(szerintem) :huh:

Elküldve

Azért a GTR állat... iszonyatosan jó az a hang.... :evilgrin:

jók voltak az ilyen jellegű autós összejövetelek régen... :blink: :icon1:

Elküldve

De ők még ma is nyomják... :evilgrin:

ja, pont minap beszéltem Muhával és mondta, hogy minden felé... de ez a GTR, evo, M5 csapat már nagyon eszetlen... már ők se szeretnek velük menni....

Elküldve

az történt hogy jampizott egy kupé 3as új és kanyarból kijövet 4esbe odaléptem és felbőgött a motor mintha elszált volna a hajtás vagy mivan

lehet, hogy lefogaztad a váltód...bár f28-nál ez nem sűrűn fordul elő... :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.