Gelko Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 nagyon jól néz ki a vectra :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_a/opel_corsa_a_1.6_gsi_c20xe-5609545 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 http://www.hasznalta...i_c20xe-5609545 Itt is hirdetik az adok-veszek-ben... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 érdeklődési köröm itt kimerül---> GSI Rulez...Chat...Jáccótér nem Opeleseknek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 de ha már így...hol van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 kép kivéve... Lehet hogy olcsóbb, de nem Pick szalámi a jobboldali... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Diny hol van a ferrari? Alonsonak már évkezdetkor kell a nyugtató :evilgrin: :D :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Diny hol van a ferrari? Alonsonak már évkezdetkor kell a nyugtató :evilgrin: :D :smartass: Várd meg a verseny végét. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Remélem Kimminek jobb visszatérése lesz mint anno Suminak. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Várd meg a verseny végét. :hiya: csodák nincsenek :D a lényeg, hogy az idegbeteg köcsögje nem nyerjen, na meg, hogy a McLaren nyerjen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Diny hol van a ferrari? Alonsonak már évkezdetkor kell a nyugtató :evilgrin: :D :smartass: Nem akarta megmutatni mennyire jó az autó,inkább kicsúszott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Nem akarta megmutatni mennyire jó az autó,inkább kicsúszott :D vagy elásta magát szégyenében :D :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 jaja, én is ilyen felnit akartam... csak nem nagyon van eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 jaja, én is ilyen felnit akartam... csak nem nagyon van eladó Eladásra nem mindegy milyet teszel fel rá? :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Eladásra nem mindegy milyet teszel fel rá? :evilgrin: :D mondjad milyet szeretnél rá!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 mondjad milyet szeretnél rá!? Nem vagyok válogatós... rád bízom... úgy csináld, hogy LET-tel együtt papírozva beleférjen az 500.000.- HUF-ba a verda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 annyiért még szint is választhatsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 annyiért még szint is választhatsz :D Milyen színt??? Hát adott a kék fekete... csak legyen szép... :sneaky: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 itt se játszott sokkal komolyabb részt http://www.youtube.com/watch?v=YgeQpvC3I6c&feature=player_embedded#! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ez a mucsi nagyon beteg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Na múlt héten mikor megcsináltam az utolsó nem működő dolgot az asztán örültem, úgy tűnik kár volt, az egy dolog hogy hazafelé kaptam egy kavicsot, de tegnap be akartam kapcsolni a klímát mondván, hogy már rég ment miért ne próbáljam ki. Nem kellet volna, konstatáltam, hogy nem működik :omg: Ha valakinek van ötlete miért nem működhet írja le légyszíves. A biztitáblában minden okés, a tűzfalon van 2 relé 2 biztivel, az a kettő is okés, gáz van benne, legalább is megnyomtam a szelepet és szelelt azonnal. Nekem más ötletem nincs. Télen még párátlanítottam vele a nagy esőbe de kb 2 hónapja tuti nem használtam. Bent a gombot megnyomom és nem kapcsol be ez a jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Na múlt héten mikor megcsináltam az utolsó nem működő dolgot az asztán örültem, úgy tűnik kár volt, az egy dolog hogy hazafelé kaptam egy kavicsot, de tegnap be akartam kapcsolni a klímát mondván, hogy már rég ment miért ne próbáljam ki. Nem kellet volna, konstatáltam, hogy nem működik :omg: Ha valakinek van ötlete miért nem működhet írja le légyszíves. A biztitáblában minden okés, a tűzfalon van 2 relé 2 biztivel, az a kettő is okés, gáz van benne, legalább is megnyomtam a szelepet és szelelt azonnal. Nekem más ötletem nincs. Télen még párátlanítottam vele a nagy esőbe de kb 2 hónapja tuti nem használtam. Bent a gombot megnyomom és nem kapcsol be ez a jelenség. Én vagyok aki erre nem ír semmit mert Dénes megsértődne :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 lurdy még mélygarázsos témás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 lurdy még mélygarázsos témás? az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts