Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 jó rohadt drága lett a lóerőadó is.... 15400 a gsire.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 szerintetek mekkora kerékcsavar hossz a megfelelő, alufelnihez, mondjuk mozgókúposba(tudom nem számít)? és akkor az opelhez M12x1,5? valakinek esetleg mozgókúpos szettje a sima radiuszos kéne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 most kúpos v rádiuszos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 hát nem az az audi fajta, mozgókúposrádiuszos? nincsolyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 akkor kúpos kell neked, mert az audié rádiuszos. am én csináltattam mozgórádiuszost, mert nem találtam sehol sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Mit variálsz Lanti.... kábelkötegelővel azt is... :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Csabi, ha esetleg munkát keresel, megkérdezhetem, hátha van felvétel: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 akkor kúpos kell neked, mert az audié rádiuszos. am én csináltattam mozgórádiuszost, mert nem találtam sehol sem. ú, köszi én azt hittem a mozgókúpos az csak a mozgóbigyó... de akkor mozgókúpost keresek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 jó rohadt drága lett a lóerőadó is.... 15400 a gsire.... Éves? Mert nekem az éves 20xxx Ft... :unsure: (igaz, fiatalabb a kocsi, és a nyóóócba van a lakcímem...) am: fent van a remus.. (többet nem írok, nehogy ne olvassa Lantos kuposrádius bigyó úr ;) :D :rolleyes: Egyébként meg csak azért nem írok többet, mert elfelejtettem lefényképezni, és kép is kell a szöveghez :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Éves? Mert nekem az éves 20xxx Ft... :unsure: (igaz, fiatalabb a kocsi, és a nyóóócba van a lakcímem...) am: fent van a remus.. (többet nem írok, nehogy ne olvassa Lantos kuposrádius bigyó úr ;) :D :rolleyes: Egyébként meg csak azért nem írok többet, mert elfelejtettem lefényképezni, és kép is kell a szöveghez :devlish: laci, kép nélkül ne is írd, mert nem tudjuk elképzelni abból az eddigi 4 fényképről amit linkletél róla, hogy milyen a kipuf :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Éves? Mert nekem az éves 20xxx Ft... :unsure: (igaz, fiatalabb a kocsi, és a nyóóócba van a lakcímem...) am: fent van a remus.. (többet nem írok, nehogy ne olvassa Lantos kuposrádius bigyó úr ;) :D :rolleyes: Egyébként meg csak azért nem írok többet, mert elfelejtettem lefényképezni, és kép is kell a szöveghez :devlish: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Csabi, ha esetleg munkát keresel, megkérdezhetem, hátha van felvétel: :D ez ott van a Klauzál-Wesselényi "sarkán"..... ddr1-es memóriája valakinek nincs véletlenül??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 ddr1-es memóriája valakinek nincs véletlenül??? :unsure: Zoli, milyen kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 szerintem nem Szerintem meg igen.Érden lakik,hétvégén volt nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 QP http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_caravan_2.0i_16v_gsi-5589746 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Szerintem meg igen.Érden lakik,hétvégén volt nálam. jóvan de te csalsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 ddr1-es memóriája valakinek nincs véletlenül??? :unsure: Nekem van 1db 256os meg 2db 512es is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Szerintem meg igen.Érden lakik,hétvégén volt nálam. A Slovakiaringes képek között láttam a kocsiját, azért kérdeztem rá. Kíváncsi lennék hogy mit ment a pályán, hogy bírta a technika. Lehet hogy a következőn Én is ott leszek. :) Szerk.: Bár ha szombaton volt a TC pályanap és vasárnap volt nálad, akkor lehet nem kéne erőltetni a Slovakiaringet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 QP http://www.hasznalta...16v_gsi-5589746 Nem kezdem előröl..... :D amúgy is csak 3 ajtós verzió jöhetne szóba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Opel meeting Karlovac Ok de reggel 5:22kor? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 így kell letépni a hátfalakat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 aki korán kel, az szürke szamár a ködben Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts