Atommanó Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 A brembo anno nekem is a kék feketén elég hamar meghullámosodott... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 ate powerdisc?(25Eft), vagy: Brembo (14Eft) a jobb????? Olajat szeretnék cserélni és érdeklődnék, hogy milyet ajánlotok :smartass: :sneaky: :D Ja igen és kéne gumit vennem abból milyet érdemes :devlish: :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 A brembo anno nekem is a kék feketén elég hamar meghullámosodott... :goofy: Nekem konkrétan pont ilyen brembo van fent...(csak már kicsit kisebb a marás rajta :D) Nekem nem volt vele különösebb bajom. (elmelegedni elmelegszik, de szerintem gyári méretben, racsing közben mind el melegszik egy idő után) Anno mikor felraktam, teszteltem milyet fékez. (brembo-ferrodó páros volt akkor) Megyeri híd, pest iránya.. nem is tudom.. 3-4 talán 5, 120-150 körüli (vagy több is, már rég volt) tempóról 30-40 re fékezést játszottam meg vele... Nagyon harapott... aztán persze az Iveco bekötő előtt már nyúlt a fék.. megálltam a pirosnál, és füstölt a fék.. (sajna mire előszedtem és kiszálltam a fényképezővel, már csak büdi volt..) Nem lett hullámos.. legalábbis nem érzékelek erre utaló jelet.. Lehet csak mázli... :blush: Neked miben nyilvánult meg? rázott a kormány? Ahogy látom, elég sok negatívot kap a brembo.. (Lanti, Viktor, te...) pedig régen a brembo-ferodo volt az istencsászár ajánlott :D Ezek után lehet én se azt veszek majd... ATE-m sajna még nem volt.. Mondjuk lassan nekem is cserés lesz a fék...minden egyes fékcsere alkalmával eljátszok a nagy fék gondolatával, aztán leteszek, mert már azt se tudom milyen is kell, meg akkor másik felni, stb.. jóó ez a gyári.. Inkább a rozsda ellen kellene tennem.. :blush: Tegnap voltam én is, felrakattam a nyári gumákat, ne kopjon a téli, és akkor még idén jó lesz, háát.. nem jó alánézni.. Gólyaláb felső része... nem tudom, érdemes lenne-e lecsiszolni, lekezelni valami rozsdalikvidátorral, aztán lefújni. (bár ez a kisebb probléma, bontottan biztos van jópár.) De sajna ahogy benéztem, a torony aljában is van már pici sárgásbarnás foltocska.. (pont a szebbet sikerült gyors lekapni.. nem nagyon fényképeztem.. ) Aztán meg a hátsó felső rugótányérnál is kezd barnulni az anyag, bár még nem vészes.. A kasznit már nem is mondom.. bár még nem katasztrófa, csak nekem :D Kellene egy "jó" kasznis.. tavasszal meg kellene csinálni pár dolgot.. Dehát ez van.. nem mai autó szegénykém.. 209 ezernél tartunk.. jövő héten meglesz a 210. Megyünk, körbe kocsikázuk a Balatont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Hát Laci te mindenre kimerítő, szemléletes válaszokat tudsz adni :D A rozsda meg tényleg szörnyű, szerintem ne is használd nehogy kiszakadjon valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Hát Laci te mindenre kimerítő, szemléletes válaszokat tudsz adni :D Megelőztél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 én megint nem olvasom el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Olajat szeretnék cserélni és érdeklődnék, hogy milyet ajánlotok :smartass: :sneaky: :D Ja igen és kéne gumit vennem abból milyet érdemes :devlish: :devlish: :devlish: Neked a hunoilt(2000huf/4L) ajánlanám Dénes kevesett futott olajszűrőjével mert azt ingyen odaadja Gumiból pedig a Wanli a nyerő mert az 10 év után is 8mm mintával rendelkezik, igaz h esőben használhatatlan de az nem lényeg :smartass: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 jah amúgy köszönöm a kimerítő válaszokat!!! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 nekem is ATE volt és iszonyat jó, a bremboról meg én is több helyről hallottam a hullámosodást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Laci neked tényleg könyvet kéne inkább írnod, vagy menj el ..... nem nem oda..., annak :) vagyis parlamenti szóvivőnek bár egész nap vinni a szót biztos fárasztó :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Neked a hunoilt(2000huf/4L) ajánlanám Dénes kevesett futott olajszűrőjével mert azt ingyen odaadja Gumiból pedig a Wanli a nyerő mert az 10 év után is 8mm mintával rendelkezik, igaz h esőben használhatatlan de az nem lényeg :smartass: ;) Wanli kell a C-re hátulra akkó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 lol eza Hori gyerek: "Gábor Hornyák ...type-r shogun civic..egy mocitető csum..rs uj ecsort 2.5 turbo...hmmm..ahoz már kellett a chip..megáltam a kuton..ecu szét...100-as be...megvárt a csávó...nem kellett volna neki... XDDDD na az milyen!! ;)) háromszor kb fejet mentünk..aztán egy ici pici hiba nála..ééés hopp..már mélytorok azonnal... báháá. ;))" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 avagy hogy lehet megduplázni egy kadett értékét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 lol eza Hori gyerek: "Gábor Hornyák ...type-r shogun civic..egy mocitető csum..rs uj ecsort 2.5 turbo...hmmm..ahoz már kellett a chip..megáltam a kuton..ecu szét...100-as be...megvárt a csávó...nem kellett volna neki... XDDDD na az milyen!! ;)) háromszor kb fejet mentünk..aztán egy ici pici hiba nála..ééés hopp..már mélytorok azonnal... báháá. ;))" ez legalább fészbúkon van fent???? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Subi tanulhatna tőle... egy 205 pug-al húzza.... :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Subi tanulhatna tőle... egy 205 pug-al húzza.... :blink: :D http://i25.tinypic.com/2w3nvqd.jpg így is majdnem mindig van valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Subi tanulhatna tőle... egy 205 pug-al húzza.... :blink: :D Kéttengelyest? Az kemény. Az árnyékból ítélve nem Te fotóztad :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Őt ismerjük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 szerintem nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Lehetne BW.-n is ilyen program.. Átkelés 1 fekvőrendőrön :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 erről mindjárt ez is ugrott be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Őt ismerjük? Aha.. egy astra gsi.. (ezentúl csak ennyiket írok,hogy Lanti is elolvassa.. ) :D szerk: én meg a videóidat nem nézem meg .. no nem harag.. hanem mert itt lent a föld alatt, max. 20k/sec sebességű mobilnetről vagyok :D Tisztára,mint a régi modemes korszak.. Szóvivőnek tuti nem megyek el! Nincs az az isten! A rozsda meg tényleg szörnyű, szerintem ne is használd nehogy kiszakadjon valami És ki is szakadt :D Amúgy meg jójó.. értem én hogy sokat rinyálok.. Be is fogom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 ne fogd vissza magad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts