sárgaGSI Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 beírom ide is Astra F 3 ajtóshoz jobb hátsó nagy sárvédőt! Gyári érdekel, vagy hibátlan bontott. Tehát keresel???? 3:30-tól a lényeg, és ő akar "felmentést kérni" a vádak alól, nem mozgat órákon át egy bulvárhír de ez most kicsit mókás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 pucolni kell a marhapörköltett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 világvége közeledik.. arckönyv sincs.. meneküljetek!!!! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 világvége közeledik.. arckönyv sincs.. meneküljetek!!!! :D :D :D :D Nekem műxik... én akkor megmenekülök? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Nekem műxik... én akkor megmenekülök? :D most már nekem is.. huh.. ezt megúsztuk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Nekem műxik... én akkor megmenekülök? :D Menekülj, de írd ki fészbuksira! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Menekülj, de írd ki fészbuksira! :D Persze... és akkor majd megtalálnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 ...kitépett belőle egy lapot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 hmm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Photoshop... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Photoshop... :D :D Azzal lehet homályosítani is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Azzal lehet homályosítani is? :blush: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Photoshop... :D :D Szerintem ezt májkül nájt készítette... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tök jó volt tegnap becsüccsenni újra a kék feketébe... Előtörtek az emlékek... :D De azért az is jó érzés volt, hogy tudtam, hogy nem fogja kirántani a zsebem tartalmát, ha lehullik a gitt az oldaláról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 De azért az is jó érzés volt, hogy tudtam, hogy nem fogja kirántani a zsebem tartalmát, ha lehullik a gitt az oldaláról... :D ...és a pénznyelő neve: vectra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tök jó volt tegnap becsüccsenni újra a kék feketébe... Előtörtek az emlékek... :D De azért az is jó érzés volt, hogy tudtam, hogy nem fogja kirántani a zsebem tartalmát, ha lehullik a gitt az oldaláról... :D sziszeget is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 sziszeget is? Defekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 IKV-128 fehér astra gsi ismerős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 ate powerdisc?(25Eft), vagy: Brembo (14Eft) a jobb????? Gondolom Ate, mert majdnem duplájába kerül :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 csak ATE Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 csak ATE Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Szerintem a Bremboval sincs semmi baj. Brembo + Ferodo kombó például utcán nagyon jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Szerintem a Bremboval sincs semmi baj. Brembo + Ferodo kombó például utcán nagyon jó. :) Eddig csak kínai és brembo féktárcsát kellett gariban cserélnem, brembot 2x. Ate annyi mint a gyári, de tényleg jó, csak nincs értelme. Zimmermann, FTE, ezek megbízhatóak értelmes áron. Az ilyen sport tárcsáknak utcai használatra, gyári autóval semmi értelme. De ha szeretnél tudok szerezni ATE-t, bremboval én többet nem égetem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts