Lanti Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Azt hiszem vissza kell vennem, hogy megmentsem a kék-fekete fényezését... :D :D jo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 jo! Majd ha kész lesz benne a Let, és már 500-ért is megvállnál tőle... Tudod a számom... :evilgrin: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Nincs valakinek valami eladó normális fejegysége olcsón? :goofy: Beszórnám a zenét is a Vekibe... bár jól szól a kipu, turbó páros, de azért mégiscsak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Nincs valakinek valami eladó normális fejegysége olcsón? :goofy: Beszórnám a zenét is a Vekibe... bár jól szól a kipu, turbó páros, de azért mégiscsak... :D Nekem van egy ami csak audio cd-t játszik, az Astrában. Mióta megvettem a kocsit, egyszer sem használtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Nekem van egy ami csak audio cd-t játszik, az Astrában. Mióta megvettem a kocsit, egyszer sem használtam. :D Azért ha tudna MP3-at nem fakadnék sírva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 ha a vekiben meg lesz csinálva a váltó akkor az a nap piros betüs ünnep lesz :D a hajtásnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Azért ha tudna MP3-at nem fakadnék sírva... :D Persze, mindjárt az űrtechnika kéne, mi? :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Már rajta vagyok... csak az emberke aki elviselhető pénzért el is vállalja és ért is hozzá, májusban tudná csak bevállalni... :unsure: akkor mit akarsz ? :D mire felteszed 3ba már a köv lámpánál eltoltam egy blázt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 akkor mit akarsz ? :D mire felteszed 3ba már a köv lámpánál eltoltam egy blázt :D ...én meg utána felhúzom a sliccem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Persze, mindjárt az űrtechnika kéne, mi? :D:D minimum egy "maszat"... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BBjagVvxbPg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Azért ha tudna MP3-at nem fakadnék sírva... :D Ha esetleg nem találsz 24.éig, akkor kikönnyítheted az autómból egy ezresért cserébe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Azért ha tudna MP3-at nem fakadnék sírva... :D régen még nem volt ennyire puhány.... zene a kocsiba... hallgasd a hangját!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Nincs valakinek valami eladó normális fejegysége olcsón? :goofy: Beszórnám a zenét is a Vekibe... bár jól szól a kipu, turbó páros, de azért mégiscsak... :D Mintha egyszer ezt már olvastam volna. Egyszer már tettél bele hi-fit nem? Szétrabolták az előző tulajok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Mintha egyszer ezt már olvastam volna. Egyszer már tettél bele hi-fit nem? Szétrabolták az előző tulajok? Hát részben... de a hangszórók, erősítő meg vannak... ja, mélyláda is. Csak a fejegység kopott el valahol az évek alatt... Meg persze be kell rakni mindent.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 ma úgy éreztem hazafelé, hogy végre kész az astra, minden úgy működik rajta ahogy kell, vége a javításoknak már csak a kicsi rozsdabalhék vannak de az megint más. Erre hát nem kapok egy kavicsot a hungárián :omg: :icon11: :omg: <_< <_< <_< Tehát Diny megcsinálta :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Tehát Diny megcsinálta :D ;) kikérem magamnak, hozzá se nyúlt, volt elég dolga :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Ezt gyorsan meguntad Lanti!!!!! mi lesz helyette???? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=261994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Ezt gyorsan meguntad Lanti!!!!! mi lesz helyette???? http://www.carstylin...r.php?id=261994 nem fér fel a fékhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 nem fér fel a fékhez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 nem fér fel a fékhez 5x110-ben télleg lapos a választék...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Ezt gyorsan meguntad Lanti!!!!! mi lesz helyette???? http://www.carstylin...r.php?id=261994 ATS Cup... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 ATS Cup... :D Ezen is ATS van szerintük. Amúgy a pontjpg előtti kettest 1-től 6ig változtatva van még vólpapper Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 beírom ide is Astra F 3 ajtóshoz jobb hátsó nagy sárvédőt! Gyári érdekel, vagy hibátlan bontott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 beírom ide is Astra F 3 ajtóshoz jobb hátsó nagy sárvédőt! Gyári érdekel, vagy hibátlan bontott. Gittet rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts