Lanti Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Ma én is kiglancoltam a Vekit... azért van azon is egy két pitty putty... itt ott...meg amott... :icon11: , de majd kap egy kis botoxot és megfiatalodik... :D színét tudod, milyen legyen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 színét tudod, milyen legyen!!! Fehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 színét tudod, milyen legyen!!! Majd csak az első hátsó lökös lesz fújva, ott van repedés, illetve a bal hátsó sárvédőn találtam egy tűhegynyi rozsdapöttyöt ami nem tetszik... az lehet még kap egy kezelést... de ennyi... a színe marad, mert így tetszik... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jah... és ma be is hoztam magammal dolgozni... azt ígérte lent megvár amíg végzek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jah... és ma be is hoztam magammal dolgozni... azt ígérte lent megvár amíg végzek... :D Még a végén úgy járunk hogy 24.én is azzal jössz, meg talán el is rúgod neki. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Még a végén úgy járunk hogy 24.én is azzal jössz, meg talán el is rúgod neki. :o :D á kéne inkább szegénynek egy olyan gazdit találni aki megcsinálja/tatja a váltót :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Fehér? öngól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 ha kell még a váltórövidítő, akkor 24-én kiviszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 ha kell még a váltórövidítő, akkor 24-én kiviszem Rendben, akkor 24.én elboltoljuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 á kéne inkább szegénynek egy olyan gazdit találni aki megcsinálja/tatja a váltót :evilgrin: Már rajta vagyok... csak az emberke aki elviselhető pénzért el is vállalja és ért is hozzá, májusban tudná csak bevállalni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 á kéne inkább szegénynek egy olyan gazdit találni aki megcsinálja/tatja a váltót :evilgrin: 1esből 3asba, nyomatékból megoldja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 1esből 3asba, nyomatékból megoldja. :D Persze... és akkor pont egált megyek a comboval... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Persze... és akkor pont egált megyek a comboval... :D :D De a kombó nem sziszeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 De a kombó nem sziszeg. :D Nem a francokat nem... sziszeg, füstől, nyekereg, amit csak akarsz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 ha a vekiben meg lesz csinálva a váltó akkor az a nap piros betüs ünnep lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 ha a vekiben meg lesz csinálva a váltó akkor az a nap piros betüs ünnep lesz :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Majd csak az első hátsó lökös lesz fújva, ott van repedés, illetve a bal hátsó sárvédőn találtam egy tűhegynyi rozsdapöttyöt ami nem tetszik... az lehet még kap egy kezelést... de ennyi... a színe marad, mert így tetszik... :evilgrin: Beleszürkül a forgalomba. :icon1: Lehetne kék-fekete. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Beleszürkül a forgalomba. :icon1: Lehetne kék-fekete. :evilgrin: A kék-fekete már kiment a divatból... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A kék-fekete már kiment a divatból... :D :D Akkor fekete/kék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Akkor fekete/kék? :omg: :hug: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A kék-fekete már kiment a divatból... :D :D Lanti most összeomlott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Lanti most összeomlott :D dehogy.... én magamnak építek autót.. leszarom mások véleményét! :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 dehogy.... én magamnak építek autót.. leszarom mások véleményét! :D :icon10: most Anti omlott össze :D :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Már rajta vagyok... csak az emberke aki elviselhető pénzért el is vállalja és ért is hozzá, májusban tudná csak bevállalni... :unsure: Lassú munkához idő kell :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 most Anti omlott össze :D :evilgrin: Azt hiszem vissza kell vennem, hogy megmentsem a kék-fekete fényezését... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts