Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Amúgy az az elképzelése, hogy venne valami bitangabb csíklámpást, mert tényleg nem nagyon használja utcán, viszont elmegy vele ide oda amatőr versenyekre...

mért jobb a csiklámpás?

Elküldve

egyébként meg azért mert k.. jól tudunk fényképezni.. mondjuk ezeket nem anti csinálta :)

Látszik,különben rajta lenne a kutya. :D

Elküldve

Na tegnap elkezdtem ma meg befejeztem az rc autó takarítást és rendberakást, cseréltem féket mert megolvadt :) és még kell cserélni 1-2 dolgot, összesen 10 ropi értékben. Sok kis szar á, de jó lett volna ma kivinni pedig a pályára.

Elküldve

ma úgy éreztem hazafelé, hogy végre kész az astra, minden úgy működik rajta ahogy kell, vége a javításoknak már csak a kicsi rozsdabalhék vannak de az megint más. Erre hát nem kapok egy kavicsot a hungárián :omg: :icon11: :omg: <_< <_< <_<

Elküldve

ma úgy éreztem hazafelé, hogy végre kész az astra, minden úgy működik rajta ahogy kell, vége a javításoknak már csak a kicsi rozsdabalhék vannak de az megint más. Erre hát nem kapok egy kavicsot a hungárián :omg: :icon11: :omg: <_< <_< <_<

A rozsda mindig kicsinek indul... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.