Zsoltee Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 na neki sikerült az ültetés... Mo-n kb 2hétig lenne meg a koptató kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 eddig saját képekkel volt fent.. most rakta át.... Anti honnét tudtad h felrakták? csak nem felhivott? Beszéltünk, igen... szoktunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Valaki egy jó bubut??? :goofy: http://www.hasznalta..._330_le-5564271 Eger ?? na elkenem már a száját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Amúgy az az elképzelése, hogy venne valami bitangabb csíklámpást, mert tényleg nem nagyon használja utcán, viszont elmegy vele ide oda amatőr versenyekre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Amúgy az az elképzelése, hogy venne valami bitangabb csíklámpást, mert tényleg nem nagyon használja utcán, viszont elmegy vele ide oda amatőr versenyekre... mért jobb a csiklámpás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Eger ?? na elkenem már a száját :D persze, ha odaadja faterod Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 persze, ha odaadja faterod sajnos ez nálunk nem így működik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 egyébként meg azért mert k.. jól tudunk fényképezni.. mondjuk ezeket nem anti csinálta :) Látszik,különben rajta lenne a kutya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 mért jobb a csiklámpás? Könnyebb, olcsóbb... ha építesz jobb egy olcsóbb alap, úgy is csere egy rakat dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Látszik,különben rajta lenne a kutya. :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 jó egyébként ez a duma, hogy annyira jó autó, hogy sajnálja napi használatra..... de a minirallyn nem sajnálta :D :D :D ja meg a nagyon megkímélt duma is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 :D :D :D :D http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg küld át neki ezt is, hogy legyen mit rakni a hirdetéshez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Na tegnap elkezdtem ma meg befejeztem az rc autó takarítást és rendberakást, cseréltem féket mert megolvadt :) és még kell cserélni 1-2 dolgot, összesen 10 ropi értékben. Sok kis szar á, de jó lett volna ma kivinni pedig a pályára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_motor/opel_c20xe_komplett gyönyörű állapotban, a képeken látszik is..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 http://racing-bazar...._c20xe_komplett gyönyörű állapotban, a képeken látszik is..... :D :D :D Csak én látom rosszul vagy tényleg foltozott a karter alja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Csak én látom rosszul vagy tényleg foltozott a karter alja? tényleg.... több helyen is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 tényleg.... több helyen is.... Akkor csak nem vagyok vaksi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Csak én látom rosszul vagy tényleg foltozott a karter alja? éppenhogycsak :D de a moci tényleg szép meg a váltó is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Jaa szépen lefényezett burkolatok csak a dugó repedt. :D A szép állapotot biztos az esztétikára érti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 szerintetek LET-be 82 v 92-es termoszát a szimpatikus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 szerintetek LET-be 82 v 92-es termoszát a szimpatikus? Nekem 82-es van bent... azzal nem melegszik annyira nyáron... viszont télen nem annyira nyerő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 ma úgy éreztem hazafelé, hogy végre kész az astra, minden úgy működik rajta ahogy kell, vége a javításoknak már csak a kicsi rozsdabalhék vannak de az megint más. Erre hát nem kapok egy kavicsot a hungárián :omg: :icon11: :omg: <_< <_< <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 ma úgy éreztem hazafelé, hogy végre kész az astra, minden úgy működik rajta ahogy kell, vége a javításoknak már csak a kicsi rozsdabalhék vannak de az megint más. Erre hát nem kapok egy kavicsot a hungárián :omg: :icon11: :omg: <_< <_< <_< A rozsda mindig kicsinek indul... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A rozsda mindig kicsinek indul... :D ... és kadettban folytatódik ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Ma én is kiglancoltam a Vekit... azért van azon is egy két pitty putty... itt ott...meg amott... :icon11: , de majd kap egy kis botoxot és megfiatalodik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts