Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

ATS DTC :wub:

Már bánom hogy nem vettem meg Stocktól amikor írta hogy eladó. :(

én is olyat vadászok, vagy OZ leggerát.. de nem nagyon van, nekem meg ráadásul 17" kell

Elküldve

én is olyat vadászok, vagy OZ leggerát.. de nem nagyon van, nekem meg ráadásul 17" kell

Régebben nekem azt mondták hogy a Szlovákoknál még lehet kapni újonnan DTC-t. Nemtom azóta változott-e. Nálunk nem lehetett soha az tuti. Viszont volt egy srác, a 2009es blitzen asszem, egy G Astra kombi volt neki megcsinálva tűzoltó autónak, Na neki 17"os DTCje volt.

Kep_069.jpg

Elküldve

hmm

a 2800kuna az olcsónak tűnik.. szerintem az darabár.... vagy lehet nem jól szoroztam ki...

Ha kb 40-el szorzod, akkor 112.000.- HUF-ra jön ki...

A lengyel oldalon viszont egyértelműen ki tudod választani, hogy 4 db, azaz 1.516 zlotyi total, 75-ös árfolyamon: 113.700.-

Elküldve

Ha kb 40-el szorzod, akkor 112.000.- HUF-ra jön ki...

A lengyel oldalon viszont egyértelműen ki tudod választani, hogy 4 db, azaz 1.516 zlotyi total, 75-ös árfolyamon: 113.700.-

hát nekem nem jött ki olyan kritérium ami 5x110 v 5x112... amit linkeltél az 5x100

Elküldve

na és ezt te érted? még a kontakt-ra se lehet rákattintani....

2010es ár....

Na majd keresek másikat... ez már lehet nem aktív... mert ha továbbmész, akkor azt írja, hogy ez a hirdetés már nem aktív...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.