Albert Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 mennyit fogyaszt egy gsi ? igaz hogy 10 alatt ki lehet hozni ? ismerős nem hiszi el Erről még sosem írtam :w00t: Nekem még soha nem fogyasztott fölötte :whistle: 9 fölött is csak egyszer. :ph34r: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Albert te nem vagy mérvadó, neked semmi sem fogyaszt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 nekem most 8,6 ebbe a hidegbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 mennyit fogyaszt egy gsi ? igaz hogy 10 alatt ki lehet hozni ? ismerős nem hiszi el Majd jön Laci és leírja pár oldalon, hogy mennyi is az annyi... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 nekem most 8,6 ebbe a hidegbe Én még decemberben tankoltam a Vekibe, és még mindig félig van... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Majd jön Laci és leírja pár oldalon, hogy mennyi is az annyi... :D :D levezetve, hogy a motor kopása mennyit számított neki megvételtől számítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 mennyit fogyaszt egy gsi ? Ez így önmagában egy döbbenetesen hülye kérdés, Mr. Prez :D Hol? Milyen? Merre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Én még decemberben tankoltam a Vekibe, és még mindig félig van... :D :D a hidegtől így összement a benzin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 levezetve, hogy a motor kopása mennyit számított neki megvételtől számítva :D dágácik vagytok :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 dágácik vagytok :evilgrin: Nah.. ezt se nekem kell beírnom! :D Am: én csak annyit mondtam volna, hogy de genyák vagytok.. bár a g@cik jobb! am: tényleg többet fogyaszt mint ezer éve.. vagy csak jobban tolom neki.. Városon kívül, nem pályán nyélgázon, nagyon durva lenne, ha 10 fölött lenne. Városban úgy,hogy rövid távokat megyek sincs 10liter. Én 10-el szoktam számolni bp-n, akkor nem érhet meglepi.. bár nem kell számolni,mert mind a műszer, mind a BC elég jól mér, jelez. Amúgy nekem most valami 9.4 körül volt, de nemrég nulláztam, és azóta alig mentem vele, viszont vártam úgy egy órát, és kellett fűtögetni... Országúton akár 7-8 liter se lehetetlen (régen BC szerint valami 6.4 volt a rekord .. igaz, végig tojással a talp alatt..) Szerintem azt lehet mondani, 8-9 között biztos megáll vegyesbe. Egyébként mióta (2005 közepe) írom a tankolásokat, 8057,38 Litert tankoltam 82 884 Km-ert mentem. (sajnos eleinte több, menet közben egy egy tankolás kimaradt, már csak azért is, mert mióta nálam van, 105 ezer km-t tettem bele) Ez alapján úgy 9,7 liter a fogyi :hehe: :P (ez sajna nem teljesen valós.. inkább egy részletet kellene nézni.. meg is nézem.. mondjuk 2011 :rolleyes: 12 220 km 1116 Liter 9.13 liter És végül, csak hogy megkoronázzam a hülyeségemet, az eddig beírt tankolásaim összege : 2 389 667 Ft :whistle: Kiszámoljam azt is, mennyit költöttem szervizelésre? :devlish: :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Nem is hülye kérdés. A felsö határára Pista 13 körül mondta anno :D köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 na tessék.. Laci leírta :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 na tessék.. Laci leírta :D :D :D Mondtamééén... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Mondtamééén... :D :D De csakis ezért! :D (amúgy csak annyit írtam volna, hogy 10 literből röhögve elmegy.. még 8-9-ből is... a kis listám eszembe se jutott volna.. Köszi! :D) Nah.. húzok, vár a .. nem máv, bár ez is egyfajta vasút :D (meló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Nem is hülye kérdés. A felsö határára Pista 13 körül mondta anno :D köszi! Felső határa az emberi hülyeségnek és a fogyasztásnak : mondjuk ez elég Redis hsz volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Ez így önmagában egy döbbenetesen hülye kérdés, Mr. Prez :D Hol? Milyen? Merre? Ha egy GSI-nél valaki a fogyasztást nézi annak sztem rég rossz, pont maruti 0.8-at kell venni, az bizti nem eszik sokat, de legalább nem is "megy"...... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Az volt a beszélgetés lényege hogy egy nagy teljesítményű autó (XE-vel) nem fogyaszt sokat...és a pontosság kedvéért astra, de a kadett úgyis kevesebb..a manta meg több...a corsa meg a kettő közt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 a corsa meg a kettő közt :D cáfolom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 cáfolom! :D Én is! A Corsa XE-vel 8 liternél sosem evett többet, akármennyire is tapostam a lelkét. Kis fogyasztást sosem próbáltam (illetve próbáltam, de sosem sikerült, mert mindig eldurrantották az agyamat), de elméletben simán ki lehet belőle hozni kevesebbet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Annyi a baj, hogy olyasmiről megy az agyalás aminek nem ismerjük a feltételeit. Mert a melyik fogyaszt többet kérdésre a válasz 30. Hol? Mikor? Merre? Mik a körülmények? Felső határa az emberi hülyeségnek és a fogyasztásnak : mondjuk ez elég Redis hsz volt Kicsit Einsteinesen mondva, az utóbbiban nem vagyok biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ne kötözködj már.nem tudományos megközelitesröl van szó hanem általánosságról. Az átlagfogyasztásnál sem adnak meg 50 adatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ne kötözködj már.nem tudományos megközelitesröl van szó hanem általánosságról. Az átlagfogyasztásnál sem adnak meg 50 adatot Jogot tanuló emberként neked kellene a legjobban tudni, hogy ez nem kötözködés hanem nagyon fontos részletek. Átlagfogyasztásnál meg megadnak legalább három adatot, sőt anno BMW-nél állítólag 75 kg-os emberkével és kétharmad tankkal számolták/mérték az adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Annyi a baj, hogy olyasmiről megy az agyalás aminek nem ismerjük a feltételeit. Mert a melyik fogyaszt többet kérdésre a válasz 30. Hol? Mikor? Merre? Mik a körülmények? ... Alapvetően szerintem már ott is probléma van, ha valaki fogyasztási szempontokat néz egy 20 éves GSi-nél (az más kérdés, hogy amelyik normális állapotban van pl. időnként cseréltek benne olajat, az meglepően jó adatokat tud produkálni a teljesítményéhez és a korához képest). Emlékszem, amikor egy "érdeklődő" megkérdezte telefonban, hogy hány km van a Vectrában :D Először elgondolkoztam rajta, hogy most a kasznira, a km órára vagy a motorra gondol, aztán mondtam neki egy átlagot, de azon is csak hümmögött :D http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/10/12/a_magyar_hasznaltauto-vasarlo_hulye/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts