Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

dágácik vagytok :evilgrin:

Nah.. ezt se nekem kell beírnom! :D

Am: én csak annyit mondtam volna, hogy de genyák vagytok.. bár a g@cik jobb!

am: tényleg többet fogyaszt mint ezer éve.. vagy csak jobban tolom neki..

Városon kívül, nem pályán nyélgázon, nagyon durva lenne, ha 10 fölött lenne.

Városban úgy,hogy rövid távokat megyek sincs 10liter.

Én 10-el szoktam számolni bp-n, akkor nem érhet meglepi.. bár nem kell számolni,mert mind a műszer, mind a BC elég jól mér, jelez.

Amúgy nekem most valami 9.4 körül volt, de nemrég nulláztam, és azóta alig mentem vele, viszont vártam úgy egy órát, és kellett fűtögetni...

Országúton akár 7-8 liter se lehetetlen (régen BC szerint valami 6.4 volt a rekord .. igaz, végig tojással a talp alatt..)

Szerintem azt lehet mondani, 8-9 között biztos megáll vegyesbe.

Egyébként mióta (2005 közepe) írom a tankolásokat, 8057,38 Litert tankoltam 82 884 Km-ert mentem. (sajnos eleinte több, menet közben egy egy tankolás kimaradt, már csak azért is, mert mióta nálam van, 105 ezer km-t tettem bele)

Ez alapján úgy 9,7 liter a fogyi :hehe: :P (ez sajna nem teljesen valós.. inkább egy részletet kellene nézni.. meg is nézem.. mondjuk 2011 :rolleyes:

12 220 km 1116 Liter 9.13 liter

És végül, csak hogy megkoronázzam a hülyeségemet, az eddig beírt tankolásaim összege : 2 389 667 Ft :whistle:

Kiszámoljam azt is, mennyit költöttem szervizelésre? :devlish: :confused:

Megosztás:

cáfolom! :D

Én is! A Corsa XE-vel 8 liternél sosem evett többet, akármennyire is tapostam a lelkét.

Kis fogyasztást sosem próbáltam (illetve próbáltam, de sosem sikerült, mert mindig eldurrantották az agyamat), de elméletben simán ki lehet belőle hozni kevesebbet :lol:

Megosztás:

Annyi a baj, hogy olyasmiről megy az agyalás aminek nem ismerjük a feltételeit. Mert a melyik fogyaszt többet kérdésre a válasz 30.

Hol? Mikor? Merre? Mik a körülmények?

Felső határa az emberi hülyeségnek és a fogyasztásnak :

mondjuk ez elég Redis hsz volt

Kicsit Einsteinesen mondva, az utóbbiban nem vagyok biztos :)

Megosztás:

Ne kötözködj már.nem tudományos megközelitesröl van szó hanem általánosságról. Az átlagfogyasztásnál sem adnak meg 50 adatot

Jogot tanuló emberként neked kellene a legjobban tudni, hogy ez nem kötözködés hanem nagyon fontos részletek. Átlagfogyasztásnál meg megadnak legalább három adatot, sőt anno BMW-nél állítólag 75 kg-os emberkével és kétharmad tankkal számolták/mérték az adatokat.

Megosztás:

Annyi a baj, hogy olyasmiről megy az agyalás aminek nem ismerjük a feltételeit. Mert a melyik fogyaszt többet kérdésre a válasz 30.

Hol? Mikor? Merre? Mik a körülmények?

...

Alapvetően szerintem már ott is probléma van, ha valaki fogyasztási szempontokat néz egy 20 éves GSi-nél (az más kérdés, hogy amelyik normális állapotban van pl. időnként cseréltek benne olajat, az meglepően jó adatokat tud produkálni a teljesítményéhez és a korához képest).

Emlékszem, amikor egy "érdeklődő" megkérdezte telefonban, hogy hány km van a Vectrában :D

Először elgondolkoztam rajta, hogy most a kasznira, a km órára vagy a motorra gondol, aztán mondtam neki egy átlagot, de azon is csak hümmögött :D

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/10/12/a_magyar_hasznaltauto-vasarlo_hulye/

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.