bazs Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 nem a Futó úrnak Vectra c20ne híd van alatta, méghozzá 93 előttié :blink: ez tuti
warwolf Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 Én is Vectra hídra emléxem, és ha jól emléxem, akkor csak a kézifékkötél felfogatási pontjait kell megszerkeszteni, és akkor jó lesz.Szerintem. :blink:
Laci4 Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 (edited) Igazából én is arra hajlok hogy befalazom a ködlámpát meg eladom és máris jobban jövök ki. :) Elképzelhető hogy lenne is majd rá vevőd :) KUKK ide De majd csak később, mert most itt a kari, meg sajna kicsit csóró vok :blink: De szólj amikor meg akarsz válni töle.. Módosítva December20, 2005 : Laci4
PetiGSI Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 GSI Rulez! Soxor idegesít,hogy öregszik a gépezet de megszoktam,hogy nekem mindíg öreg autóim voltak,vannak.Ilyenkor picit meglágyul a szívem :) http://gsi16v.uw.hu/temp/gsi.avi :blink:
warwolf Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 GSI Rulez! Soxor idegesít,hogy öregszik a gépezet de megszoktam,hogy nekem mindíg öreg autóim voltak,vannak.Ilyenkor picit meglágyul a szívem :) http://gsi16v.uw.hu/temp/gsi.avi :blink: GSI rulez.Hát igen. :)
Atommanó Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Hát ha még fújdogálna is...:-) Tényleg Peti! Avval a turbóval amit kaptál mi lett?
PetiGSI Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Eladtam mindent. (turbó, intercooler) Sajnos nem voltam biztos benne,hogy itthon kivitelezhető-e egy ilyen project oltári nagy ráfizetés nélkül. :blink: Jó nekem így ~150 pacisan a gépezet :)
Gelko Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 GSI rulez.Hát igen. :) ebből sajna nekem nem sok jött át :blink:
iqbéla Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 GSI Rulez! Soxor idegesít,hogy öregszik a gépezet de megszoktam,hogy nekem mindíg öreg autóim voltak,vannak.Ilyenkor picit meglágyul a szívem :) :blink: Hát én ma ültem egy zsírúj H astrában... (Semmi opc) Egyetlen dolog tetszett benne, az a gyári cds rádió és a kijelzője + gombok. De ezzel ki is merült. Szűk, kényelmetlen, kilátás hátra 0, az egész kurvadrága, a műszerfala sem tetszett... Formája kívülről nem szép. Külön öröm volt utána visszaülni a saját kocsimba, igaz, hogy az ülés nyisszog mert régi, a kmóraspirál beszart, a lökhárító meg van törve, de akkor is. A G astra, az nagyon bejön külső formára belülről viszont ua. G astrában sikerült levezetnem két napot, nem is volt rossz, de ezért milliókat? Ugyan..... Apám A omegájában nagyobb bőven nagyobb a lábtér, mint ismerős egy-két éves S60-as volvójában. És ez nem márkakritika, inkább az új szelek új autóinak kritikája. (Habár szerintem elfogult vagyok)
Andris22 Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Hát én ma ültem egy zsírúj H astrában... (Semmi opc) Egyetlen dolog tetszett benne, az a gyári cds rádió és a kijelzője + gombok. De ezzel ki is merült. Szűk, kényelmetlen, kilátás hátra 0, az egész kurvadrága, a műszerfala sem tetszett... Formája kívülről nem szép. Külön öröm volt utána visszaülni a saját kocsimba, igaz, hogy az ülés nyisszog mert régi, a kmóraspirál beszart, a lökhárító meg van törve, de akkor is. A G astra, az nagyon bejön külső formára belülről viszont ua. G astrában sikerült levezetnem két napot, nem is volt rossz, de ezért milliókat? Ugyan..... Apám A omegájában nagyobb bőven nagyobb a lábtér, mint ismerős egy-két éves S60-as volvójában. És ez nem márkakritika, inkább az új szelek új autóinak kritikája. (Habár szerintem elfogult vagyok) szerintem a H kivülről jól néz ki. de belül :) . okádás. csúnya, kopogós, diszonáns. a kis sárga kijelző teszi fel a pontot az Ire. C vectra szintén zenész. az új autók 99%a nem tetszik belülről. na jó egykét alfa igen, de már azok is futnak ki. olyanról 2005ben nem hallott egyik autógyár sem, hogy puha müanyag??? :blink: kopog minden mint az istennyila, még a prémium autókban is
redline Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Anti mivel vuduztátok meg a kocsit, hogy beindult? pedig mennyi életképes ötlet volt a "kijutás a kanyaros mélygarázsból" mentőakcióhoz :blink: :) :)
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Miután végignéztünk 1 hét alatt mindent...computercser, kábelek, relék, AC, szikra, gyújtáselosztó, roto, stb...egyszer csak cseréltünk benne gyertyákat és pöcc röff beindult...ezt követte egy másfél órás krúzing a városban...:-) De hiányzott már...már csak utolsókat durrogja a c20xe, de nagyon fog hiányozni... :blink: bár remélem a psszt, majd pótolja... :)
Gelko Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Miután végignéztünk 1 hét alatt mindent...computercser, kábelek, relék, AC, szikra, gyújtáselosztó, roto, stb...egyszer csak cseréltünk benne gyertyákat és pöcc röff beindult...ezt követte egy másfél órás krúzing a városban...:-) De hiányzott már...már csak utolsókat durrogja a c20xe, de nagyon fog hiányozni... :blink: bár remélem a psszt, majd pótolja... :) add nekem és majd durroghatsz vele :lol: már csak utolsókat durrogja .... bár remélem a psszt, majd pótolja... :) ez nagyon durva....neked csak erre kell mi ? h durrogjon vagy psszt-eljen :D
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 hát tegnap este is kimentünk az autópályára (Persze Németország azon részére ahol ez engedélyezett) és még 200-nál is iszonyatosakat durran...Sonique persze meg csak röhögött... :blink: :)
PetiGSI Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Kinek mi a véleménye a Z20LET-ről? Van valami gyakorlati tapasztalat? :blink:
warwolf Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Kinek mi a véleménye a Z20LET-ről? Van valami gyakorlati tapasztalat? :blink: Megy mint állat! :)
warwolf Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Ehhh....... :) Amúgy asszem Jokka autójában ilyen dohog.Sziszeg?Fütyül?Ilyesmi! :blink:
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Engem nagyon meglepett amikor voszi Opc-jével gyorsultunk...Én tuti biztos voltam benne, hogy esélyem sincs, és hát nem így lett...de ettől függetlenül biztos jó moci, csak a c20let előnyére szól, hogy sokkal olcsóbban tuningolható, és nagyobb mértékben...
warwolf Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Engem nagyon meglepett amikor voszi Opc-jével gyorsultunk...Én tuti biztos voltam benne, hogy esélyem sincs, és hát nem így lett...de ettől függetlenül biztos jó moci, csak a c20let előnyére szól, hogy sokkal olcsóbban tuningolható, és nagyobb mértékben... Ez szinte biztos.Amúgy meg Futó mester 1X azt mondta, hogy F Astrába, Z-s motorkódú mocit nem lehet ésszerű határokon belül belerakni.Tehát anyagilag nem jó 5let. http://totalcar.hu/magazin/technika/traffipax!1 Egy kis adalékinfó gyorshajtóknak! :blink:
PetiGSI Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Nekem van Quintezz XT7000-em. :blink: Jól müxik. Meg kell szokni a fals riasztásokat és akkor tuti. 50-es táblánál nyugodtan lehet 70-75-el menni :) Még lézer blokkoló kéne.Az nincs. Lehet építek egyet ha lesz kapcs rajz.:)
voszi Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Azért talán nem a Z20LET hibája volt, hogy egyes és kettesben picit jobban gyorsult Atom kocsija. Nagy volt a súlykülönbség. Másnap ráálltam a HSI tehermérlegére (kg-ra kalibrált 2 tonna méréshatárig, 10 kg-ra 20 tonnáig), a kocsim nélkülem 1381 kg volt. Full-full extrás, ami ennyit számít (alapból 1290 kg a tömege). Hárman voltunk benne a gyorsuláson, ami további 2 mázsa. Nehéz a kocsim. A Z20LET így is hármastól sokkal jobban húzott, mint Atom kocsija. Ha a két motrot felcseréltük volna, akkor asszem az OPC csúnyábban elmaradt volna. Szóval, Z20LET = ZSÍR. Ehhez kapcsolódóan kérdésem: Mit szóltok a Mantzel tuninghoz? Azt írta nekem egy német skac, hogy az OPC tuningban az az isten.
Atommanó Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 tény, hogy nagyon szép az OPC, meg nem is rossz az a moci...azt is aláírom, hogy nehezebb, de akkor is turbós...ellenben a GSI vel ami szívó moci...és ott azért vannak különbségek... Na meg lóerőben is...az enyim pontosan 170.8 LE (ennyit mértünk) és 1140 kg, + én + Hernád mester 200 kg... Tehát 1340 kg vs majdnem 1600 kg tény hogy nem kevés a 240 kg különbség... 170 LE vs 200 LE kg/le árányok GSI: 7,88 Voszi: 8 - ezen is meglepődtem most... A nyomaték különbségről már ne is beszéljünk... GSi: 167 NM Voszi: 250 NM körül Na ezért álltam én értetlenül a történtek előtt... :) :D :blink: :lol: :)
Recommended Posts