Laci4 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Szerintem a gond ott van Laci, hogy lassan mész, berántod a kéziféket és megáll a kocsi. Na meg pluszban amikor vizes a hó, hamar ledobja a cuccot és a beton meg megfogja a kocsit. :) A gsiken a kézifék az egy vicc egyébként is, nekem is döglődik már az 1.4en, pedig csak 4x 5x csúszkáltam vele a hóban, a gsimen meg sosem fogott. Hiába volt új a tárcsa hátul, új betéttel, nem fogott. Hát jah.. nem volt nagy tempó, de érezhetően nem fogott rendesen a kézi.. 1-2 kanyarnál látszik, hogy dobja a seggét, akkor megfogta.. a többinél inkább csak bekanyarodott :blush:Rég randalíroztam már :omg: Sebaj.. a tanksapkát azért csak sikerült elhagynom így 8év után először :icon10: No nem a nagy pörgéstől ... Amúgy volt ez jobb is.. kézifék. Csak az utóbbi időben nem sikerült nekik belőni Bölcsibe menet reggel mi is csapattunk egyet. Kérdezte is a gyerek: apa miért fordultunk meg, Nagyon meg ijedtem . :blush: Mondtam neki,hogy én is. :unsure: Szép.. megcsusszantál vagy direkt? bár ha te is meg ijedtél, akkor gondolom, hogy az előbbi. A fentiről az jutott eszembe, amikor még süldő korunkba jártunk a jó öreg hajógyárira.. Mentem egy fogalmam sincs mi ellen, megvertem csúnyán, de kezdőként kicsit sok volt a végén az "s kanyar" balra kezd, fék.. kocsi a poros szélén megcsúszik farol..180fok, közben csúszok az út széle felé.. Magamban: vagy felborúl, vagy megáll.. másnem az árokban... Pont megállt az út széléről.. srácok akik ellen mentem pont ekkora értek mellém a nagy porfelhőbe, integettek, hogy ######a volt ######a volt.. Biztos azt hitték, kézifékes volt.. Én meg mosolyogva... köszi köszi.. próbáltam a lábam finom kis remegésén úrrá lenni :D szegény Enyémen már alig volt most ahogy jöttem haza.. leolvadt, a maradékot meg lesimiztem a drágámról :wub: (nem volt nálam a kulcs, melóba meg nem járok kefével) Ahogy elnézem estére már nem marad hó .. bár ha elég későn lesz, talán már lesz helyette jég :lurker: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ahogy elnézem estére már nem marad hó .. bár ha elég későn lesz, talán már lesz helyette jég :lurker: Lehet hogy erre még egy jódarabig várni kell mert még mindig 2-3 fok van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Nem csak (L)Anti pályázhat a legdrágábbra, de Pesta régi caravánja is a lexakadtabbra http://belsoseg.blog.hu/2012/02/17/ezt_kapd_ki_opel_magyarorszag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Nem csak (L)Anti pályázhat a legdrágábbra, de Pesta régi caravánja is a lexakadtabbra http://belsoseg.blog...el_magyarorszag Én mint írtam, nem gondolom úgy, hogy hinnének nekem... bár Coupe elég meggyőzően kiszámolta anno... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Én mint írtam, nem gondolom úgy, hogy hinnének nekem... bár Coupe elég meggyőzően kiszámolta anno... :goofy: Küldjétek be mit veszíthettek Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 a legdrágábban vásárolt, forgalmival rendelkező az a mienk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 a legdrágábban vásárolt , forgalmival rendelkező az a mienk :D És aki újonnan vette??? Tudod mennyi volt anno az új ára 92-ben? Na lehet nyomni a tippeket... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 És aki újonnan vette??? Tudod mennyi volt anno az új ára 92-ben? Na lehet nyomni a tippeket... :icon11: gondolom nem arra vonatkozik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 gondolom nem arra vonatkozik.. Még szerintem Laci4 is drágábban vette mint Te a turbincsekest... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 akkor induljon a licsit :D 1.8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 akkor induljon a licsit :D 1.8 játékpénz? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: De Géza pl újonnan vette anno az ezüst sedant... :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 nagyon vicces kedvedbe vagy :D mit szedsz?:D adhatnál nekem is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 nagyon vicces kedvedbe vagy :D mit szedsz? :D adhatnál nekem is:D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 fülig érő száj csík szem oké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Én mint írtam, nem gondolom úgy, hogy hinnének nekem... bár Coupe elég meggyőzően kiszámolta anno... :goofy: Ha összeadjátok azt, amit te locsoltál bele, meg amit most Lanti, simán a legdrágább. Még talán a Lanti által bele locsolt összeg nélkül is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ha összeadjátok azt, amit te locsoltál bele, meg amit most Lanti, simán a legdrágább. Még talán a Lanti által bele locsolt összeg nélkül is. ;) én folytatom keményen a hagyományokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ha összeadjátok azt, amit te locsoltál bele, meg amit most Lanti, simán a legdrágább. Még talán a Lanti által bele locsolt összeg nélkül is. ;) Mivel én sok utat végig jártam, sokszor kezdtem újra, be merném vállalni, de az biztos, hogy a top 3-ban benne van... Azért Kacsa is locsolt bele, Sonique is, és van még biztos amiről nem is tudjuk pontosan, hogy mifánterem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 én folytatom keményen a hagyományokat :D Helyes... :evilgrin: :evilgrin: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Mivel én sok utat végig jártam, sokszor kezdtem újra, be merném vállalni, de az biztos, hogy a top 3-ban benne van... Azért Kacsa is locsolt bele, Sonique is, és van még biztos amiről nem is tudjuk pontosan, hogy mifánterem... De ki fog derülni mert megírják. Csak szar lesz ha valaki egy gyönge két és fél misis sztorival elviszi a babérokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 locsoljátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Küldjétek be mit veszíthettek lehet nyerni egy apeh ellenőrzést...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Még szerintem Laci4 is drágábban vette mint Te a turbincsekest... :blush: Az könnyen lehet.. pont rosszkor vettem.. az 1997-es gsi akkoriban arany árban volt.. 1 650 000Ft. Vicces... most jó ha 500-at ér -_- vagy már annyit se.. És akkor azt nem is számolom, hogy mennyi +, amig 5 év alatt a felvett 1misit kicsengettem :D Mondjuk én ki tudnám számolni mennyi amit ráköltöttem.. mert beteg módon írom, megvannak a számlák, amiről vannak.... No de 2003 már rég volt... és nem bánom.. van pár szép emlék vele... nagyon jól ment anno, okoztunk nem kevés meglepetést... :icon12: (jah. tovább olvastam.. te nyertél kecso.. bár ha hozzáadom a törlesztőt, úgy 2,2 re jön ki.. széria áll gsi :D) No meg szerencsére nem volt sok probléma vele. Soha nem hagyott ott, kivéve nemrég,.. amikor sajna letört egy darab a kuplung tárcsából, és nem emelt ki .. Bár, kis kínzással akkor is haza hozott volna, de inkább vontattam.. (kemény 10km-ert :D) Anti lazán indúlhatna, mind pénzlocsolás, mind sz@p@s kategóriában :lurker: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Laci4 a 2008as gsis talis képeket eltudnád küldeni mert kipucolták a gépem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 lehet nyerni egy apeh ellenőrzést...... True <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Aki még nem látta volna éjszakára vagy kora reggelre - kinek mire Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts